FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mihojevic i Novakovic 2 najjacha stopera lige 100% ... sve bi ovo bilo extra i sa ovim krampama samo da su doveli 2 pojacanja u sredini terena ...
Prvaci bi bili 100000%
Prvaci bi bili 100000%
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
I Crnkić je pao. Rustem je danas defanzivno odličan, imam dojam da je bolji kad uz sebe ima dvojicu u liniji. Sarić je samo na papiru bio 'desetka', faktički smo igrali s dva defanzivna i jednim centralnim veznim.bodi123 je napisao/la:Marko je doktor igre![]()
Ahmeta istrpiti do ljeta i nabit nogom u guzicu, najgori igrac u ovom proljetnom dijelu uz standardne invalide Rustema i Almira, daje sad jednog Benku boze
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
puno bolje nam odgovara ova formacija nego 4-2-3-1 svakako su letve što se tiče završnice, ovako smo barem jači u srediniskoroalen je napisao/la:I Crnkić je pao. Rustem je danas defanzivno odličan, imam dojam da je bolji kad uz sebe ima dvojicu u liniji. Sarić je samo na papiru bio 'desetka', faktički smo igrali s dva defanzivna i jednim centralnim veznim.bodi123 je napisao/la:Marko je doktor igre![]()
Ahmeta istrpiti do ljeta i nabit nogom u guzicu, najgori igrac u ovom proljetnom dijelu uz standardne invalide Rustema i Almira, daje sad jednog Benku boze
-
sinergija2017
- Kontakt:
Ajde bitari sunce vam vase,uzimajte ta tri boda da pobjegnemo tuzlacima na +4.

Upravo to, klasicna 4-3-3 formacija je danas igrala poput one Barcelonine npr.skoroalen je napisao/la:I Crnkić je pao. Rustem je danas defanzivno odličan, imam dojam da je bolji kad uz sebe ima dvojicu u liniji. Sarić je samo na papiru bio 'desetka', faktički smo igrali s dva defanzivna i jednim centralnim veznim.bodi123 je napisao/la:Marko je doktor igre![]()
I treba ovako igrati ova teza gostovanja, svaka cast Cali pa je primjetio gresku i ispravio. Zatvoris na sredini sa ovom trojicom, dakle odbrambeni dio je dosta stabilniji nego u onoj 4-2-3-1 a u napadu ce Duljevic vazda nesto izmajmunisati, plus imamo i Hebiba koji igra u zivotnoj formi.
Da nam je samo jednu pravu devetku poput Benke, bio bih uvjeren da cemo se do kraja prosetati do titule, Ahmet je ocajan, ne bi imao apsolutno nista protiv ni da Amera malo ubaci umjesto njega, ne bi bio losiji sigurno, a brzi je i vjerujem da bi se nalazio dosta vise u sansama nego li ovaj.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 apr 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
jooooš 3 minuteeee
U kup se uzdatesinergija2017 je napisao/la:Ajde bitari sunce vam vase,uzimajte ta tri boda da pobjegnemo tuzlacima na +4.![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
evo Lelića evo ludila

i žuti

i žuti
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hebib je najbolji igrac u ekipi ovo proljece :salute:
Izdrzite
Izdrzite
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 apr 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najgori su nam ovih 5,6 zadnjih minuta
živo nam je "pojačanje" ...čak i žuti zaradiDenchiNL je napisao/la:evo Lelića evo ludila![]()
i žuti![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahaha 20 sekundi mu trebalo u PL BiH da dobije žuti ako se po jutru dan poznaje
Samo Saraj'vo.
Ma nema šetnje, ne smije nas ovo uljuljkat. Bili smo za nijansu bolji nego protiv Radnika, i sad maksimalno ozbiljno protiv Mađara, da i njih natamburamo. Najviše mi je drago što pade i baksuzna Tuzla, pošto nema Lištice, nema više onih mrtvih gostovanja do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mehmedagić dobi crveni
zamjerit će nam Tuzlaci
Sarić 0-2
zamjerit će nam Tuzlaci
Sarić 0-2
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Realno ljudi, poslije one trice u Tuzli, svi bi potpisali ova 4 boda u prva 2 kola. Igra ne obećava, ali ovo je ispalo odlično, Evropa je osigurana i sada pokušati nešto više, što da ne.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 17 gostiju.