FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
kapetan veli da ce na kraju sezone kada se oprosti uzeti duzi odmor i nakon toga krenuti u poduzetnicke vode ,kaze da ga to intereuje i da zeli postti bizMismen

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
schickeria
- Kontakt:
Jucer se osvetio pristup u prvom poluvremenu gdje nismo bili pravi.Kasnije je to bilo puno bolje međutim nogomet te kazni kad ne udes u utakmicu na pravi nacin.
Iako je tajming za poraz idealan jer nam slijedi bvb i real ,utakmice gdje cemo trebati biti na svojih 150 posto ako zelimo upisat dvije pobjede
Iako je tajming za poraz idealan jer nam slijedi bvb i real ,utakmice gdje cemo trebati biti na svojih 150 posto ako zelimo upisat dvije pobjede
Bernat je najveći panj, jedan veliki komad bukve, koji je igrao u Bayernu. Ja se ne mogu načuditi da je on uopšte doveden u ekipu. Pa lik od početka staža u Bayernu nije imao 10 poteza da kažemo Wow!
Sanches ****, tehnički je potkovan, ali isto bik, samo se zaleti, ne zna gdje udara.
Jaka tekma, nema šta. Sve me ovo podsjeća na Kloppov Dortmund, kada su igrali najatraktivniji fudbal u ligi, a i u Europi. Atraktivniji je u zadnjih 10 godina bio samo Bayern 2012/2013 pod Juppom.
Dobro za Bayern što nam dolaze Sule i Rudy, ali mi je krivo jer će ekipa Hoffenheima izgubiti osnovicu ekipe, i opet se nemamo s kim takmičiti u ligi
Jbg, politika kluba je takva
Bernatu se čudim od sinoć, koji panj čovječe..

Sanches ****, tehnički je potkovan, ali isto bik, samo se zaleti, ne zna gdje udara.
Jaka tekma, nema šta. Sve me ovo podsjeća na Kloppov Dortmund, kada su igrali najatraktivniji fudbal u ligi, a i u Europi. Atraktivniji je u zadnjih 10 godina bio samo Bayern 2012/2013 pod Juppom.
Dobro za Bayern što nam dolaze Sule i Rudy, ali mi je krivo jer će ekipa Hoffenheima izgubiti osnovicu ekipe, i opet se nemamo s kim takmičiti u ligi
Bernatu se čudim od sinoć, koji panj čovječe..
- anelbavarac
- Kontakt:
Jah, za provedenih 15-tak min, doslo se do zakljucka da je Bernat panj.
Sta je prenapuhani Alabica uradio sinoc? Nista.
Ne samo sinoc, nego u zadnjih par mjeseci, je u padu forme, samo sto neki nece to da vide.
Sta je prenapuhani Alabica uradio sinoc? Nista.
Ne samo sinoc, nego u zadnjih par mjeseci, je u padu forme, samo sto neki nece to da vide.
FC Bayern did not have much time to look back on the 1-0 defeat to Hoffenheim as they took up preparations for Saturday evening's Bundesliga cracker against Borussia Dortmund. The fans flocked to the Säbener Strasse to watch the FCB pros live in Wednesday's public session.
The onlookers were pleased to see Douglas Costa back on the training ground. The Brazilian completed large parts of the session along with Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thiago and the other players who did not make the starting line-up on Tuesday.
The winger has taken another crucial step in his recovery from a knee injury he sustained in mid-March. Manuel Neuer and Thomas Müller continued their rehab training, joining Tuesday's starting XI in the performance centre.

mislim da nije uredu da se ovaj nick krade renatu
,ja kao autor na ovom pdf to ne dozvoljavam

The onlookers were pleased to see Douglas Costa back on the training ground. The Brazilian completed large parts of the session along with Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thiago and the other players who did not make the starting line-up on Tuesday.
The winger has taken another crucial step in his recovery from a knee injury he sustained in mid-March. Manuel Neuer and Thomas Müller continued their rehab training, joining Tuesday's starting XI in the performance centre.
mislim da nije uredu da se ovaj nick krade renatu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Vidim ja da se ti razumiješ u taktičke postavke, raspolažeš idejama o raznim formacijama i sl.sljivo je napisao/la:...
Sve pet, tvoja interesovanja, tvoj hobi, tvoje želje. I naše su želje da imamo 22 uberagender spieler ali i sam znaš da je to neostvarivo, i da ćemo uvijek imati igrača poput bernata (čuj kritikuje se i on za ono sinoć
Ne možeš ni imati zlatnu razervu za blistavu desetku kakav je Messi ili eto naš Thiago. Jedan drugog neće čekati a zajedno ne mogu.
Kao zamjene/rezerve za bilo koju poziciju u ekipi ja mogu zamisliti mladu njemačku nadu ili već iskusnog provjerenog stranca, koji može biti od pomoći.
Dakle, navodim primjer: nipošto sančez (još mi muka od vremena kad se nagađalo koliko je on uopšte star) kao pojačanje sa strane, bez da zna jezik i ostalo. Isto tako, ne bih da vidim Sandra Wagnera ili slične švabe kao zamjenu.
Normalno da se dešavaju promašaji u oba slučaja, ali ovo su neka moja viđenja.
Vom Jäger zum Gejagten
Došlo se davno do zaključka, samo je sinoć potvrdioanelbavarac je napisao/la:Jah, za provedenih 15-tak min, doslo se do zakljucka da je Bernat panj.![]()
Sta je prenapuhani Alabica uradio sinoc? Nista.![]()

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne govorim čisto kamaranja igrača već 10ke kao dijela prve postave i dobijanja još jedne opcije u igri. Onda igra Bayerna se ne bi ovoliko poremetila kad Thiago ne igra. Nebitno može to biti ko hoće samo nek je igrač tog profila.geronimo je napisao/la:...
-
schickeria
- Kontakt:
Dovest cemo ili beka ili veznog,ako potpisemo henrichsa onda kimmich ostaje vezni a martinez stoper
Tad bi u vezi imali thiaga vidala sancheza kimmicha rudya i jos mullera na neki nacin
Vrijeme je da se napokon odluci sta se planira sa kimmichom,iako je moje misljenje da ako ostane u konkurenciji veznjaka da nema bas svijetlu budućnost u klubu ,ili on ili sanchez
Tad bi u vezi imali thiaga vidala sancheza kimmicha rudya i jos mullera na neki nacin
Vrijeme je da se napokon odluci sta se planira sa kimmichom,iako je moje misljenje da ako ostane u konkurenciji veznjaka da nema bas svijetlu budućnost u klubu ,ili on ili sanchez
Čini mi se da je neki nesporazum/neslaganje u upravi u vezi Kimmicha a svakako sam uz onog ko ne želi Kimmicha na beku. Dovesti Henrichsa po obavezno.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako je stanje sa Neuerom. Kažu novinari propušta befaube, a i protiv halaša teško da će među stative

-
Bundesliga
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:Kako je stanje sa Neuerom. Kažu novinari propušta befaube, a i protiv halaša teško da će među stative![]()
Manuel Neuer and Thomas Müller continued their rehab training, joining Tuesday's starting XI in the performance centre.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I Lewa propustio trening zbog nake povrede.
-
schickeria
- Kontakt:
Neuer treninira individualno,za bvb je upitan dok ce biti na raspolaganju protiv reala kao i muller
Costa trenira normalno,za bvb je upitan protiv reala ce igrati.
E sad lewi ???????'bude li ozljeden slabije su nam sanse 30 posto
Costa trenira normalno,za bvb je upitan protiv reala ce igrati.
E sad lewi ???????'bude li ozljeden slabije su nam sanse 30 posto
Thigh injury. Ovo ona hinjska povreda koja moze bit dan a i mjesec.
Oj Bože

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma igrat će Lewa.
I am not yet born; O hear me.
-
schickeria
- Kontakt:
Evo menađer mu na twitteru objavio da je sve u redu
Potvrdio je da je ok. Imal ko da ga zamjeni sad u derbiju? Nek Robben igra u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.