High je napisao/la:Molite Boga da Barić ne dobije karton, jer nam je potrebno da igra, onako kako zna.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
auu al se Zeljo gura, strasno
ovo je preofirno, ovaj ako ne bude izuzet...Arhitekt je napisao/la:auu al se Zeljo gura, strasno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Majke mi mile ono je bas ofirnoArhitekt je napisao/la:auu al se Zeljo gura, strasno
Ali hajd da ne poganimo temu pricom o njima.
Kakve to lakrdije ovaj put sudija pravi u korist pogani? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- LegendKiller
- Kontakt:
Stoperski par Mihojevic - Kovačević, meni nekako sigurnije djeluje nego Novaković - Balić. Sljedeću tekmu treba izvesti istu ekipu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cestitke momcima i strucnom stabu!
jest mi krivo sto nisam mogao gledati, joj!
jest mi krivo sto nisam mogao gledati, joj!
Nema sanse da Novakovic ispadne iz prvog tima, jeste da su danas ova dva momka odlicno odradili posao... ali Novakovic cijelu sezonu nosi ekipu.LegendKiller je napisao/la:Stoperski par Mihojevic - Kovačević, meni nekako sigurnije djeluje nego Novaković - Balić. Sljedeću tekmu treba izvesti istu ekipu.
Amer Dupovac!
Balić umjesto Bekića!!!LegendKiller je napisao/la:Stoperski par Mihojevic - Kovačević, meni nekako sigurnije djeluje nego Novaković - Balić. Sljedeću tekmu treba izvesti istu ekipu.
SARAJEVO
Idealno,0:0 u Mostaru.
@joker90, dva sumnjivo nedosudena penala za madjare i jos par sumnjivih odluka Valjica.
@joker90, dva sumnjivo nedosudena penala za madjare i jos par sumnjivih odluka Valjica.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Evo ga iks u Mostaru, današnji dan - savršen.
Ajde sad maximalno dobar marketing odradit i maximalnu podršku pružiti protiv Zrinjskog i ako Bog da prestići na tabeli lažne mostarce. Moramo prrbacit 8 milja.
Ajde sad maximalno dobar marketing odradit i maximalnu podršku pružiti protiv Zrinjskog i ako Bog da prestići na tabeli lažne mostarce. Moramo prrbacit 8 milja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa možda smo i mi pogurali da bude dole X. 
Mrzim te teorije zavjere, isto kao što danas tuzlaci izlaze sa stadiona i govore da je navlačio za nas sudija... u većini slučajeva to je u očima posmatrača, barem zadnjih 2-3 sezone.
U svakom slučaju odličan rasplet situacije, obzirom da smo mi sada u nekoj "prednosti" jer prva dva imaju samo još jedan međusobni, a sa nama po dva. To je za mene prednost jer ako pobjedimo sve do kraja uzimamo titulu.
Mrzim te teorije zavjere, isto kao što danas tuzlaci izlaze sa stadiona i govore da je navlačio za nas sudija... u većini slučajeva to je u očima posmatrača, barem zadnjih 2-3 sezone.
U svakom slučaju odličan rasplet situacije, obzirom da smo mi sada u nekoj "prednosti" jer prva dva imaju samo još jedan međusobni, a sa nama po dva. To je za mene prednost jer ako pobjedimo sve do kraja uzimamo titulu.
Samo Saraj'vo.
Završi 0:0, dobro je. Istopila se razlika, niko se nije odlijepio. Gledao sam utakmicu, ova dva tima jedino širina klupe vadi, s igrom je sve u 5 deka kao i mi. Treba uzet u obzir da je derbi, da se zatvoreno igra, al opet... i ne bih baš rekao da je suđenje bilo loše, po meni mađari puno simuliraju, ne znam vala... ni ja ondje ne bih penale svirao (ako se na to misli u prijašnjim postovima).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je manicna depresija ili bipolarni poremecajjoker90 je napisao/la:Ne daju ti da ih u miru pratiš, a ne daju ti ni da se ohladiš! Kakva smo mi shiofrenična ekipa..Iduće kolo opet čupanje kose, pa onda uzimamo pogan!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PitarBordo
- Kontakt:
I samo da kažem... Da smo pobjedili Radnik bili bi na diobi prvog mjesta pred susret sa Zrinjskim. 
Samo Saraj'vo.
Samo da danasnja sudijska lakrdija protiv Zrinjskog ne bude kompenzirana za vikend protiv nas.
- Osttribine
- Kontakt:
Cala majstore Pitari Istok uz tebe 
Vrlo bitna pobjeda danas, ali ovaj format takmicenja je extra, bice ovde jos "kikseva" i nas i konkurenata. Mislim da je ovom pobjedom Evropa osigurana, ako sta vise bude (kup, titula) bilo bi fenomenalno. Pojedinci sa foruma stidite se nakon silnog pljuvanja po klubu prije svega, slazem se sve i da se nismo usrecili bas sa Tanom, da ljudi u Upravi rade lose, da nam ni ekipa nije Bog zna kakva, ali treba imati granice, kritika ok, ali pljuvanje po klubu ne ide nikako.
Vrlo bitna pobjeda danas, ali ovaj format takmicenja je extra, bice ovde jos "kikseva" i nas i konkurenata. Mislim da je ovom pobjedom Evropa osigurana, ako sta vise bude (kup, titula) bilo bi fenomenalno. Pojedinci sa foruma stidite se nakon silnog pljuvanja po klubu prije svega, slazem se sve i da se nismo usrecili bas sa Tanom, da ljudi u Upravi rade lose, da nam ni ekipa nije Bog zna kakva, ali treba imati granice, kritika ok, ali pljuvanje po klubu ne ide nikako.
Idemo po titulu nema veze sto nam je igracki kadar, blago receno kriminalan

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
zajebaješ Kerla nije smjeo ostat na terenu nikako....puno kvalitetnija igra Zrinjskog....najbitnije da se nisu štedili istrošili se fino i jedni i drugi....skoroalen je napisao/la:Završi 0:0, dobro je. Istopila se razlika, niko se nije odlijepio. Gledao sam utakmicu, ova dva tima jedino širina klupe vadi, s igrom je sve u 5 deka kao i mi. Treba uzet u obzir da je derbi, da se zatvoreno igra, al opet... i ne bih baš rekao da je suđenje bilo loše, po meni mađari puno simuliraju, ne znam vala... ni ja ondje ne bih penale svirao (ako se na to misli u prijašnjim postovima).
ma normala, ko ih **** kad ne znajuesprit24 je napisao/la:Idemo po titulu nema veze sto nam je igracki kadar, blago receno kriminalan![]()
![]()
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hej, ako ima neko snimak tekme nek zalijepi. Usrecit ce me pravo. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.