Zato trebamo i mi i vi sve uradit da ne uspiju. Nakon sto su ovoliku paru ulozili, bez trofeja, ne bi se oporavili 5 godina.KingJamesMVP je napisao/la:Kad kradu ovako javno onda je sve jasno, moraju bit prvaci i gotovo
Al ovo je vec sramotno..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zato trebamo i mi i vi sve uradit da ne uspiju. Nakon sto su ovoliku paru ulozili, bez trofeja, ne bi se oporavili 5 godina.KingJamesMVP je napisao/la:Kad kradu ovako javno onda je sve jasno, moraju bit prvaci i gotovo
Imamo para, ne moze ih krava pojesti.FrancescoTotti je napisao/la:Zato trebamo i mi i vi sve uradit da ne uspiju. Nakon sto su ovoliku paru ulozili, bez trofeja, ne bi se oporavili 5 godina.KingJamesMVP je napisao/la:Kad kradu ovako javno onda je sve jasno, moraju bit prvaci i gotovo
Al ovo je vec sramotno..
wobly92 je napisao/la:Dogovorićemo se za srijedu.FrancescoTotti je napisao/la:Ma yebite se vi sadwobly92 je napisao/la:
P.S. Naprijed Sarajevo!!!
Mi i Juventus.Takodjer se i ostali talijanski navijaci udruzuju kad je u pitanju mrznja prema njima istovremeno ih optuzujuci za namjestanje utakmice.Nista nije slucajno,tako je sa najvecimaFrancescoTotti je napisao/la:Zato trebamo i mi i vi sve uradit da ne uspiju. Nakon sto su ovoliku paru ulozili, bez trofeja, ne bi se oporavili 5 godina.KingJamesMVP je napisao/la:Kad kradu ovako javno onda je sve jasno, moraju bit prvaci i gotovo
Al ovo je vec sramotno..
Ovaj drugi start ga nije taknuo... simuliranje klasicno... greska valjica sto nije dao zuti karton mesanovicu...FrancescoTotti je napisao/la:Ni sad nije bio. Na-a.Kompromis je napisao/la:Kakav penal... i da je faul bilo je van 16m...
Rađaju se nove ljubaviFrancescoTotti je napisao/la:Zato trebamo i mi i vi sve uradit da ne uspiju. Nakon sto su ovoliku paru ulozili, bez trofeja, ne bi se oporavili 5 godina.KingJamesMVP je napisao/la:Kad kradu ovako javno onda je sve jasno, moraju bit prvaci i gotovo
Al ovo je vec sramotno..
Smiješan si i Kerla se ušutio nakon starta.BijelaCokolada je napisao/la:Kako je todorovic prije do lopte dosao kad je kerla prvo loptu udario koja se odbila od mesanovica na kraju nije ni korner bioWandelanoite je napisao/la:Prvi start faul na 16m i drugi zuti za Kerlu, Todorović prije do lopte stigao, a ovaj ga počistio.
Drugi start zuti simuliranje za Mesanovica.
Kompromis je napisao/la:Kerla jos jednom demonstrativno pokazao zasto je ubjedljivo najbolji stoper lige vec nekoliko godina... tu i tamo napravi poneki retardirani kiks, ali kad god treba u vaznim utakmicama zablista... najbolje pojacanje u borbi za titulu...
Uz salema prolica dakako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.