Zeljeznicar 48
Sarajevo 47
Kakva liga Bozeee
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fantazija jbtFoSte95 je napisao/la:Zrinjski. 49
Zeljeznicar 48
Sarajevo 47
Kakva liga Bozeee![]()
![]()
Zeljo je puno uradio sa ovim bodom iz Mostara, vec naredno kolo cemo vidjeti ko ce biti u prednosti Sarajevo ili Zrinjski.Signore je napisao/la:Fantazija jbtFoSte95 je napisao/la:Zrinjski. 49
Zeljeznicar 48
Sarajevo 47
Kakva liga Bozeee![]()
![]()
![]()
I to nas ceka jos pet medjusobnih utakmica ta tri tima.
Bas tako. Malo tko ce se naigrati u ovom doigravanju. Bit ce ovdje jos jako puno teskih utakmica. Ni trojac koji se bori za cetvrtu poziciju nece biti lak plijen. Zrinjski jeste razbio Krupu, al netko ce i na njima polomiti zube. Radnik uze bod na Kosevu, a vjerojatno ce otkinuti i jos koji ekipama s vrha.Zenzo je napisao/la:
Zeljo je puno uradio sa ovim bodom iz Mostara, vec naredno kolo cemo vidjeti ko ce biti u prednosti Sarajevo ili Zrinjski.
Ovo je trebalo ovoj ligi vec u ova dva kola se pokazuju napori i zahtjevi lige šest, bice ovo super za par sezona jer ce svi klubovi morati da ojacaju ako zele da prate ritam iz kola u kolo.
Sto li ih dobi?IndependenT je napisao/la:Metalege pobjedi siroki zrinjski i nerijeseno sa vitezom a.izgubi od olimpika
Haman da nije bio, al mogu ti ja rec umjesto njega sve tu smo ja i on po strucnosti negdje. A u ovih degena u spici emisije i sad grbovi borca,veleza, slavije, rudara ko da je 2012/13Raonffa je napisao/la:Jel' bio Boro magija ne upratih?
Izgleda da je ovo bio sam kratki pregled utakmica, bez onog famoznog studijajasan je napisao/la:Haman da nije bio, al mogu ti ja rec umjesto njega sve tu smo ja i on po strucnosti negdje. A u ovih degena u spici emisije i sad grbovi borca,veleza, slavije, rudara ko da je 2012/13Raonffa je napisao/la:Jel' bio Boro magija ne upratih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.