NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Dabogda vam svi mladi pobjegli kad ih ne znate stavit na ovakvim utakmicama... Puu
U Vitezu drugi sastav,garantiram[emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
U Vitezu bratski 1-0, nemojte zayebat.skripar96 je napisao/la:U Vitezu drugi sastav,garantiram[emoji1]
Salu na stranu,ovo danas nije bilo toliko dobro koliko rezultat pokazuje,kapilo je na sve strane,Mladost 3-4 mrtve prilike promasila
EKONNP
Ma kakav drugi sastav, samo pobjeda u svakoj utakmiciskripar96 je napisao/la:U Vitezu drugi sastav,garantiram[emoji1]
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma daj, nadam se da se naši neće nešto pretežito truditi u Vitezu, ipak je kup tjedan iza
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Evolve
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Realno,nama pobjeda ne treba,a igrace cuvati moramo.Ne vidim razlog zasto ne bi igrao drugi sastavyork je napisao/la:Ma kakav drugi sastav, samo pobjeda u svakoj utakmiciskripar96 je napisao/la:U Vitezu drugi sastav,garantiram[emoji1]
EKONNP
Pobjeda uvijek treba, kakav god sastav bio treba ici na pobjedu...klub se ne treba spustat na nivo sta kome treba ili ne treba...gledat sebe i svoj rezultat i to je jedini pravi put.skripar96 je napisao/la:Realno,nama pobjeda ne treba,a igrace cuvati moramo.Ne vidim razlog zasto ne bi igrao drugi sastavyork je napisao/la:Ma kakav drugi sastav, samo pobjeda u svakoj utakmiciskripar96 je napisao/la:U Vitezu drugi sastav,garantiram[emoji1]
Kup je nas
Gledat sebe i svoj rezultat - tako je= čuvat što više igrača kako bi imali što bolji rezultat u kupu..york je napisao/la:skripar96 je napisao/la:york je napisao/la:
Pobjeda uvijek treba, kakav god sastav bio treba ici na pobjedu...klub se ne treba spustat na nivo sta kome treba ili ne treba...gledat sebe i svoj rezultat i to je jedini pravi put.
Kup je nas
Nek ostavi malo municije za strumfoveEvolve je napisao/la:Luka ubija sta je ovo...
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kosta to vas. Ode sarajevska dro!ja dole. -6 dogodine startate.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jest vam dobro u ligi za opstanak. Ni hvala da kazete, zato smo mi ljudi. I opet do godine nogom u zicagu, liga za bedaka. Nema na cemu.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Jes mi tebe teško zbuniti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Stani sad malo, jel ono vi ne potpisaste da je liga regularna. Cekaj, zbunio si me sad.maxmore je napisao/la:Kosta to vas. Ode sarajevska dro!ja dole. -6 dogodine startate.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jest vam dobro u ligi za opstanak. Ni hvala da kazete, zato smo mi ljudi. I opet do godine nogom u zicagu, liga za bedaka. Nema na cemu.
Lištica
Lištica
Bravo Menalo 5 golova u 2 utakmice,ali mali di si prije bio,ne samo ti nego i cijela ekipa.
Nista,samo u kupu ovako nastavite i mirna bosna.
Nista,samo u kupu ovako nastavite i mirna bosna.
Igraj Široki ti si najbolji!
Meni se veceras samo nisu svidili Markovic, Pandža i Sesar, cak je i Marina solidno odigrao, ostali dobri posebno Corluka, Menalo i Loncar 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trolaš..Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoces o Pitarima da pricamo, ma hajte molim vas.skripar96 je napisao/la:Mi svoj klub ne napustamo taman igrao u 3.ligi...dok neki nakon poraza i remija dizu ruke od svoga,vec otjerali amidzu,nema klub se gasi,ode trener,ne valja ekipa,duljevic nema pojmaSarajlijica1946 je napisao/la:Jest vam dobro u ligi za opstanak. Ni hvala da kazete, zato smo mi ljudi. I opet do godine nogom u zicagu, liga za bedaka. Nema na cemu.
Kad gle,poklopi im se rezultat i eto pitara opet sanjaju titulu i svi vole svoje sarajvo najvise na svijetu[emoji6]
I kod kuce i pazi sad, i na strani .
Lištica
Lištica
Bas sam zaboravio spomenuti Corluku,odusevio me danas,sjajan u oba pravca i vrlo borbenLoveSB96 je napisao/la:Meni se veceras samo nisu svidili Markovic, Pandža i Sesar, cak je i Marina solidno odigrao, ostali dobri posebno Corluka, Menalo i Loncar
EKONNP
Uostalom sta ces uopce na ovoj temi, za padobrance postoje opce diskusije
..
Utakmica sa Vitezom u subotu u 16h, zna li se slucajno koji je termin za Zelju?
,,
..
Utakmica sa Vitezom u subotu u 16h, zna li se slucajno koji je termin za Zelju?
,,
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Hahhhaahahah dobra,dobraskripar96 je napisao/la:
Komentator na 0:46![]()
Ali vise istine ima na 1:11
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.