ali 16mil za Diega
a sto kazes ti sarajlija za klub.. i da budemo ovakvi jos godinama, ja ne bih dao da Fiat ode iz Juventusa.. kad nekome kazes da je danasnji vlasnik onaj ko nas je kupio 1923 godine odma znas kakva je institucija to.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
da je bar ovaj gospodin otisao nazad u real a ne u al ahli... sad mi pravo nedostaje otkako sam saznao da je carvalho nas novi igrac.pa do prije sedmicu dana mi njima davali diega i 20 mil za dzeku,glupo bi bilo da sad oni nama daju dzeku i 16 mil za diegaAdinjo je napisao/la:Diego ne ide nigdje za 16 miliona. Ako ode onda je to zamjena za Dzeku, druge solucije nama, to je valjda i Marotti jasno![]()
Ôzil ima samo godinu dana ugovora, i rekao je da nece produziti sa Werderom zato je jeftin. Iako je rekao da samo ide u Spaniju ili Englesku, opet je tuzno vidjeti kako je Marotta poslovao do sada i koje je igrace doveo za iste pare. Fkt sam mislio da nema niko los kao Secco
IKSS je napisao/la:pa do prije sedmicu dana mi njima davali diega i 20 mil za dzeku,glupo bi bilo da sad oni nama daju dzeku i 16 mil za diegaAdinjo je napisao/la:Diego ne ide nigdje za 16 miliona. Ako ode onda je to zamjena za Dzeku, druge solucije nama, to je valjda i Marotti jasno![]()
Ôzil ima samo godinu dana ugovora, i rekao je da nece produziti sa Werderom zato je jeftin. Iako je rekao da samo ide u Spaniju ili Englesku, opet je tuzno vidjeti kako je Marotta poslovao do sada i koje je igrace doveo za iste pare. Fkt sam mislio da nema niko los kao Secco![]()
![]()
nego ce biti 16 mil i barzagli
![]()
Secco nije prodao ni jednog ovog igraca.. i nema smisla da ga spominjes u negativnom kontekstu kada pricamo o ovim danasnjim transferima..IKSS je napisao/la:Kako su loši bili Secco i kompanija,doveli poulsena za 9,5 mil a sad ode za 5,5 mil,Diego 25 mil a sad 16mil![]()
![]()
Italia je napisao/la:rodjendan je zato sto je Poli otisao.. al u svakom slucaju hvala
![]()
![]()
ne znam bas za ovaj text.. jer ako se sjetis onog texta "ako me ne pustiti vidjet cete kako cu igrati" to je bas bilo ofirno.. jedna recenica obicna.. to mozda se derao u sobi pa ga cule komsije i tako vijest procurila.. ja mislim da je ovaj text fkt. oficijalan, a i na JB-u sam pitao koliko je tacan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.