FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
cuo sam neke price da je ozbiljna ponuda stigla za sehu eh imali u tome istine znali ko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
konacno smo potpisali jednog spica aleksandar nikolic igra ja juniorsku repku sigurno ima kvaliteta,i neki rus kolobov je na probi on je centralni vezni valjda
Zar Saban Pehlij nije spic?vjeran1987 je napisao/la:konacno smo potpisali jednog spica aleksandar nikolic igra ja juniorsku repku sigurno ima kvaliteta,i neki rus kolobov je na probi on je centralni vezni valjda
Cuva Bog Zelju svog!
Šabanu je 18 godina i ne očekuje se od njega da nam bude prvi strijelac.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A Nikolicu je 19 i za citavu godinu je stariji od Pehilja ..drug je napisao/la:Šabanu je 18 godina i ne očekuje se od njega da nam bude prvi strijelac.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aleks ... 29547.htmldrug je napisao/la:Šabanu je 18 godina i ne očekuje se od njega da nam bude prvi strijelac.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hvala jarane !TeroweNth je napisao/la:LudLo je napisao/la:Addy je napisao/la:Zna li iko koliko ce biti karta u Travniku i da li ce se uopste placati ?
Ulaz na stadion se nebi trebao placati , dok ce cijena puta biti vjerovatno 15KM u organizaciji Manijaka .

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Na koliko je potpisao Aleksandar?
edit: vidim sad, navodno 2 godine. Visok drama, novi Džeko?
edit: vidim sad, navodno 2 godine. Visok drama, novi Džeko?

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 11 avg 2010, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
koliko ima istine u ovom? ovo je odlicno skupljaju se tinejdjeri bit cu ovdje svega vidi se da amar misli pravit ekipu za sljedecih par godina...Stole iz Bora je napisao/la:A Nikolicu je 19 i za citavu godinu je stariji od Pehilja ..drug je napisao/la:Šabanu je 18 godina i ne očekuje se od njega da nam bude prvi strijelac.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Alen Mesanovic zatrazio raskid ugovora. nezadovaljan statusom u ekipi, ma odlicno, nek ostane onaj levat sto ne moze pogodit gola sa dva metra.. Kakva greska, Alen je zabio 10 golova u 18 utakmica i onda se povrijedio, sada ima ponude klubova PL BiH..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Aleksandar Nikolic
Alen je imao nezgodnu povredu i upitno je, s obzirom na njegove godine, uopšte istu sanirao i u kakvoj je formi. Ne bi ga Amar ostavio na klupi da je ovaj 100% spreman. 

Alen je imao nezgodnu povredu i upitno je, s obzirom na njegove godine, uopšte istu sanirao i u kakvoj je formi. Ne bi ga Amar ostavio na klupi da je ovaj 100% spreman. 

- KB-TM87
- Kontakt:
Nikolic dobro pojacanje
A sto se tice Kolobova :
Pozicija : Srednji vezni
Datum Rodjenja : 7.4.1989
Visina: 180cm
Tezina: 80kg
Bivsi klubovi : 2006 ( Torpedo-2 Volzhhskiy ), 2007 - 2008 ( FC Sochi-04 ), 2009 - 2010 ( Hrvatski Dragovoljac )
Po meni solidan igrač koji bi mogao parirati za mjesto u prvom sastavu.

A sto se tice Kolobova :
Bivsi klubovi : 2006 ( Torpedo-2 Volzhhskiy ), 2007 - 2008 ( FC Sochi-04 ), 2009 - 2010 ( Hrvatski Dragovoljac )
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne valja ako je igrao za njanjeKB-TM87 je napisao/la:Nikolic dobro pojacanje![]()
A sto se tice Kolobova :

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
a po cemu mozemo znati da je solidan? ni po cemu dok ne odigra par tekmi za nas...ako potpiseKB-TM87 je napisao/la:Nikolic dobro pojacanje![]()
A sto se tice Kolobova :
- KB-TM87
- Kontakt:
Po karakteristikama koje ga "krase".
- KB-TM87
- Kontakt:
Evo šta ga krasi :
- pas igra
- dobar pregled igre
- skok igra
- fitnes ( čitaj snaga )
- timski rad
Ne bih sad da mislite nešto on prejak igrač jer sam ja tako rekao, al eto meni je simpatičan, i ono što sam saznao bar meni nije loše.
- pas igra
- dobar pregled igre
- skok igra
- fitnes ( čitaj snaga )
- timski rad
Ne bih sad da mislite nešto on prejak igrač jer sam ja tako rekao, al eto meni je simpatičan, i ono što sam saznao bar meni nije loše.
Imali ko link od ovog rusa?
I jos jedno pitanje, znaci Pehilj ce kao i Odovic u juniore iduce sezone a Nikolic ostaje u prvom timu?
I jos jedno pitanje, znaci Pehilj ce kao i Odovic u juniore iduce sezone a Nikolic ostaje u prvom timu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
elvir colic treba da potpise za zelju.prosle godine bio je medju prvih 5 strijelaca.preko 10 golova je zabio .momak iz veleza
VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: kontra, PeppermintSA, skoJaa, WeekendOffender i 38 gostiju.