HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 00:30

Raonffa je napisao/la:
Orjuna je napisao/la:Ima li negdje snimika toga faula na Mešanoviću?

Prva situacija Kerla i Todorović je čista sto posto, start na loptu (plus van kaznenog) kao i ono nad Markovićem u vašem šesnaestercu u prvom poluvremenu.

Ova druga situacija je meni prelako padanje Mešanovića, jedva dočekao da padne. Po meni bi to bio olako dosuđen penal za jednu tako važnu utakmicu, isto bi bilo i da je na drugoj strani :)
I ja sam to mislio na prvu ali ovo na Mesi je cist penal.S ledja faul, cist kontakt.Da li bi ovo bio faul da se na centru dogodilo?Normalno da bi.Yebat ga sad.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 apr 2017, 00:36

ALOBOLA je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Prva situacija Kerla i Todorović je čista sto posto, start na loptu (plus van kaznenog) kao i ono nad Markovićem u vašem šesnaestercu u prvom poluvremenu.

Ova druga situacija je meni prelako padanje Mešanovića, jedva dočekao da padne. Po meni bi to bio olako dosuđen penal za jednu tako važnu utakmicu, isto bi bilo i da je na drugoj strani :)
I ja sam to mislio na prvu ali ovo na Mesi je cist penal.S ledja faul, cist kontakt.Da li bi ovo bio faul da se na centru dogodilo?Normalno da bi.Yebat ga sad.
Ne znam, možda sam subjektivan al' glupo mi je svirati ovakav penal u utakmici koja može odlučiti prvaka. Iskreno, remi je najrealniji ishod po meni.

Imali ste posjed i bili agilniji skoro cijelu utakmicu, al' nije da ste pravili neke stopostotne prilike pa da ima za čime da žalite. Mi došli po bod i odnijeli ga, Petrović još jednom pokazao da zna igrati na rezultat.

Pozdrav i vidimo se na Grbavici :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2017, 00:39

Raonffa je napisao/la:

Prvo utakmia je ligaska, ne odlucuje nista i ne vidim toliku vaznost
Drugo kontakta je bilo a to dal je Mesanovic jedva doceko il nije je nebitno. Ako si gledao veceras chelsea i man city vidio si kako je pedro pao. Ista situacija samo ovdje mesanovic gurnut sa ledja a pedro potkacen nogom.
Cist penal Zrinjskom nije sviran.

Sorry na upadu valjda nije problem necu vise pisati.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 apr 2017, 07:57

FrancescoTotti je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Prvo utakmia je ligaska, ne odlucuje nista i ne vidim toliku vaznost
Drugo kontakta je bilo a to dal je Mesanovic jedva doceko il nije je nebitno. Ako si gledao veceras chelsea i man city vidio si kako je pedro pao. Ista situacija samo ovdje mesanovic gurnut sa ledja a pedro potkacen nogom.
Cist penal Zrinjskom nije sviran.

Sorry na upadu valjda nije problem necu vise pisati.
Dobro eto ljudi su osteceni za penal, nadam se iskreno da ce im takav penal biti sviran na kosevu i da ce se vratiti propusteno u mecu sa Zeljom!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 06 apr 2017, 08:20

Meni je žao da navijači navijaju **** Želju veleža sarajevo i bosnu cijelu ne navijaju za svoj klub da bi takvi navijači svuda dobro došli ovakvim navijanjem nekulturom nigdje pristali nisu, kome još trebaju primitivci što igrate PL BiH ako tu istu BiH psujete.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 08:53

dimitrije21 je napisao/la:Meni je žao da navijači navijaju **** Želju veleža sarajevo i bosnu cijelu ne navijaju za svoj klub da bi takvi navijači svuda dobro došli ovakvim navijanjem nekulturom nigdje pristali nisu, kome još trebaju primitivci što igrate PL BiH ako tu istu BiH psujete.
A moj Tucovicu staces kad smo nekulturni , ali zato ostali navijaci navijaju fino i kulturno bez psovki i vrijedjanja,pjevaju samo sevdalinke.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 06 apr 2017, 08:57

dimitrije21 je napisao/la:Meni je žao da navijači navijaju **** Želju veleža sarajevo i bosnu cijelu ne navijaju za svoj klub da bi takvi navijači svuda dobro došli ovakvim navijanjem nekulturom nigdje pristali nisu, kome još trebaju primitivci što igrate PL BiH ako tu istu BiH psujete.
Pa vidiš da ne yebu državu BiH nego samo Bosnu. :kafa:

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 06 apr 2017, 09:30

ALOBOLA je napisao/la:
A moj Tucovicu staces kad smo nekulturni , ali zato ostali navijaci navijaju fino i kulturno bez psovki i vrijedjanja,pjevaju samo sevdalinke.
Ne treba gledat druge gledaj sebe i svao nek gleda sebe idila da bude i navijanje za svoj klub ja nisam čuo da neko od Željinih proziva Zrinjski još kod nas bude na tribini po 14000 ljudi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 apr 2017, 09:43

Zed98 je napisao/la:
Pa vidiš da ne yebu državu BiH nego samo Bosnu. :kafa:
:rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 10:08

Valjiću imaš li obraza, kako te stid nije.. onakav penal svira protiv nas u Zenici, a sinoć istu situaciju nije okarakterizirao kao penal, još stoji na metar od Mešanovića.. đubre plaćeničko.
HŠKZ!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 apr 2017, 10:22

Nije smio svirati ono, džaba što je čist penal. I onda kažu naš najbolji sudac
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 apr 2017, 10:26

2:0 je trebalo biti minimum.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 11:24

Činjenica koja najbolje oslikava koliko je željezničar sinoć bio opasan je ta da se Kenan Pirić nakon 90 odigranih minuta vratio u svlačionicu čistog dresa..
HŠKZ!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 apr 2017, 12:33

Besic je napisao/la:2:0 je trebalo biti minimum.
Koliko su to stvorili šansi da se može tako zaključiti?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 06 apr 2017, 14:36

Ja ne čuh da neko psuje Hercegovinu? Ako ti jesi, daj snimak.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 15:18

Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 16:20

pa ljudi dragi mi samo da se malo uozbiljimo i lagano ligu uzimamo, samo too, mogu oni kupovati i sudce i utakmice, mi ako se uozbiljimo uzimamo titulu s 5 bodova prednoosti.. to je sigurno..
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 18:16

keno83 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.
sto ti smeta ako neko psuje ustase i ti bi trebao, ili se deklarises kao ustasa, pu, pu, pu, problem je kad se psuju Hrvati,a to se rijetko desava.
recimo meni ne smeta kad me neko zove balijom, ne osjecam se tako, pa mi svejedno.
Pa u tom je problem sto nije ni bilo ustasa vec navijaca ali za vecinu sarajlija svi hrvati su ustase.I ultrasi pjevaju klubovima a ne narodu uostalom pjevaju pjesme i o skutorima koji su hrvati kao i mi.
Ja to shvatam kao zayebanciju ali neki ocito ne.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 18:23

mara1905 je napisao/la:pa ljudi dragi mi samo da se malo uozbiljimo i lagano ligu uzimamo, samo too, mogu oni kupovati i sudce i utakmice, mi ako se uozbiljimo uzimamo titulu s 5 bodova prednoosti.. to je sigurno..
I ja sam sinoc imao isti osjecaj.Nama je izgleda samo trebao na klupi mangup kakav je Baka koji ce igrace našpanovat da lete terenom.Treba respektovat pitare ali i biti svjesni svoje snage i tako se postavit na kosevu.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 06 apr 2017, 18:42

Sta je reci, posteni Valjic suspendiran...

Ne pravite se previse kulturni iz glavnoga grada,
vama je blizi Teheran nego Zagreb :thumbdown:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []