FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 06 apr 2017, 08:53

Ima li kakav frišak info o Zebinoj povredi, hoce biti sve udure?
Volim te Zeljo!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 apr 2017, 09:28

"Idealno" bi bilo pobjediti Krupu, a uz to odmoriti neke vazne igrace. Imamo mi jaku i klupu, odmoriti Zebu prije svih, evo Stanic svakaku pauzira, vraca se Radinovic. Za Siroki nam trebaju sto odmorniji igraci, ali opet od subote do srijede ima dovoljno vremena za odmor. Utakmicu protiv Krupe treba ozbiljno shvatiti, jasno je da bez adekvatnog zalaganja i truda ne mozes danas nikoga pobjediti tek tako, i sigurno je da ce ovi biti napaljeni, igrati na bod.. zasad sve ide kako treba hvala Bogu!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 09:38

Prijatan dan u Mostaru sve do utakmice. Nisam se prijatno osjecao tih 90 minuta i nisam zadovoljan bodom. Hrabrijom igrom bismo pobijedili i prakticno osigurali titulu, ovako smo pickasto usli u utakmicu i bod je puna saka brade. Morali smo iskoristiti momenat nase euforije i problema u Zrinjskom. Bod nas za vikend vjerovatno vraca tamo gdje nam je mjesto na vrh tabele, ali tri bi nas metar dovukla do cilja. Idemo dalje i zajednickim snagama do velikog slavlja.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 apr 2017, 10:19

Kao prvo čestitke Manijacima!!! Odlično navijanje, kao i ukupan dojam u Mostaru, bez frke incidenata, cijelu tekmu pregledali. Bravo ekipa!!!
Što se utakmice tiče baš onako kako sam očekivao. Rovovska bitka, mnogo trke, požrtvovanja, u većini tekme disciplinovano. Fokus prema nazad, a naprijed ako bude šta. Fakat tvrda tekma, i oni kao nešto bolji, ali fakat nije šanse 100% bilo na tekmi. Bodom sigurno mi zadovoljniji. Ono što vidim kritikuju se neki igrači, i ma razloga sigurno, međutim na mnogim je fakat bio vidljiv umor, i mislim da smo zbog toga pali u zadnjih 15-20 minuta.
Slijedeća sa Krupom...ne znam nekako me strah te tekme, vidim kolektivno upisujemo sigurne bodove, odmarali bi igrače, igrali sa djecom...nisam tog stava, a nadam se da nije niti Slavko. Po meni su tekme sa Krupom Radnikom, pa i Slobodom najvažnije, i tu će se osvajati ili gubiti titula. Derbiji između nas, malenih i Zrinjskog će biti kao tekma juče, teški, tvrdi i neizvjesni. Igraće se na siguricu, i niko neće biti nezadovoljan bodom.
Dakle u subotu sa Krupom puna mobilizacija, kako na tribinama, tako i na terenu. Napuniti tribine, a na terenu maksimalno ozbiljno i angažovano, sa najjačim mogućim sastavom. samo tako možemo do pobjede...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 10:39

Da ponovimo, zadovoljan sam bodom.

Što se utakmice tiče, bilo je grešaka kao i u skoro svim do sada ali srećom protivnik nije materijalizovao niti jednu. Ne mogu se oteti utisku kako smo u drugom imali jako puno prostora za polukontre koji nismo iskoristili a ovde najviše zamjeram Zebi koji je idejno zamišljen kao taj ključni čovjek za takve situacije a njega nije bilo nigdje. Doduše, trošio se u defanzivi jako puno što mu je plus, takođe vjerovatno Slavkina ideja je bila, ne primiti go a ako šta uradimo u napadu dobro i jeste. Zato su svi, Lendrić, Zeba, Miro više ganjali njihove bekove i veznjak nego što su radili na kontra pa smo u nekim situacijama izgledali malo panično. Fali taj potez koji pravi razliku, trenutak inspiracije koji odlučuje pobjednika.

Bod dobar, u međusobnom za sada bolji i idemo dalje.

Samo me titula interesuje, sve ostalo je neuspjeh.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 apr 2017, 10:41

Ma ja realno i u subotu ocekujem 7-8 hiljada ako ne i vise. Momcima treba podrska nevidjena!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 10:44

Podrska ne smije izostati. Rekao bih da je sad bitnije da stadion bude pun nego na otvaranju istoka. Protiv Krupe cemo svi zajedno vidjeti koliko nas ima bolesnih za Zeljom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 10:46

plavousrcu je napisao/la:Podrska ne smije izostati. Rekao bih da je sad bitnije da stadion bude pun nego na otvaranju istoka. Protiv Krupe cemo svi zajedno vidjeti koliko nas ima bolesnih za Zeljom.
6_7 milja. Sasvim dovoljno.

Odigrati jednu laganu utakmicu, neke igrače odmoriti ner ako to ne uradimo sada, kasnije ćemo imati problema sa svježinom. Bogi, Zeba po meni trebaju malo odmora, godine čine svoje.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 10:49

Neandertalac je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Podrska ne smije izostati. Rekao bih da je sad bitnije da stadion bude pun nego na otvaranju istoka. Protiv Krupe cemo svi zajedno vidjeti koliko nas ima bolesnih za Zeljom.
6_7 milja. Sasvim dovoljno.

Odigrati jednu laganu utakmicu, neke igrače odmoriti ner ako to ne uradimo sada, kasnije ćemo imati problema sa svježinom. Bogi, Zeba po meni trebaju malo odmora, godine čine svoje.
Bitna je utakmica sto Monci kaze, ali odmora treba. Ako u kadru nemamo igrace koju su spremni iznijeti teret za utakmicu sa Krupom onda na ljeto u totalni remont.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 11:16

Sada ćemo vidjeti koliko su protivnici jaki u njihovom međusobnom duelu. Sigurno neće biti utakmica na "nulu" kao juče a lično se nadam obilju žutih i crvenih kartona jer Sarajevo iduću dolazi nama pa tu nemaju šta kalkulisati na svom terenu. U najavi, tuča ;)

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 apr 2017, 11:18

Kasnimo bod, najveci rivali igraju jedni protiv drugih, igramo sa najslabijom ekipom u ligi, nakon tri utakmice imamo bolji omjer u duelima sa zrinjskim, idemo napunit grbavicu!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 06 apr 2017, 11:18

dimitrije21 je napisao/la:Bolji je Zrinjski bio Lendrić odsječen skroz bio ne znam koja je postavka onde ali smo loši bili do kraja.
Koliko stopostotnih prilika je Zrinjski kao domaćin sinoć stvorio ?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 apr 2017, 11:23

Mi na Grbavici pobijediti to je pod moranje, komsije i Zrinjski neka odigraju X na kraju i pobjeda komsija nam odg. sve u svemu imamo priliku zasjesti na prvu poziciju ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 11:31

Mene raduje sudjenje na nasim utakmicama. Mjesecima unazad smo raspravljali o sudjenju i konstatovali smo da imamo odnos kao da smo Mladost. Stvari su se promijenile, konacno nas i sudije respektuju.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 11:44

Da ne zaboravimo.

Konačno Grbavica sa otvorenjem istoka počinje ličiti na stadion.

Objektivni i nepristrasni Igor Kristić. Hebem mu komplet familiju pitarsku. Ide šljaga pri idućem susretu kao što je nakon Krupe obarao glavu u tanjir kod Bajre.

UPRAVA NAPOLJE!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 06 apr 2017, 11:52

irfo je napisao/la:Kasnimo bod, najveci rivali igraju jedni protiv drugih, igramo sa najslabijom ekipom u ligi, nakon tri utakmice imamo bolji omjer u duelima sa zrinjskim, idemo napunit grbavicu!
Ma Sloboda je najslabija u ovoj ligi za prvaka definitivno,oni su bas zalutali ovde. Mislim da treba malo izmjesati ekipu ,da se ovi stari odmore. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2017, 11:56

cruz40 je napisao/la:Ma Sloboda je najslabija u ovoj ligi za prvaka definitivno,oni su bas zalutali ovde. Mislim da treba malo izmjesati ekipu ,da se ovi stari odmore. :D
Vidjećeš koliko su zalutali kad im budemo gostovali ;) ovi će ih podmazati, mada bi oni ginuli i bez premija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 12:03

Koliko znači kada te sudije ne "kolju" pa imaš normalne uslove. Fino je čika Neo govorio treba malo ojačati uticaj, pojedini forumaši kontrirali jer pojma nemaju a srećom malo pametniji i sposobniji ljudi u tišini radili, taman dovoljno za fer tretman.

:kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 apr 2017, 12:24

U ovoj ligi i dalje ima svega, ima u puno jacim i organizovanijim a da kod nas ne bude, jucerasnji rezultat u Tuzli je cist dokaz tome, domacin je razvaljivao goste i kod kuce i na strani gotovo u svakoj utakmici, sa po dva tri gola razlike, prije par sedmica nacin na koji su domacini igrali sa krajnijim rezultatom i ovo jucer su dva potpuno razlicita svijeta, jucer domacin bez zelje, motiva, htjenja, ali otom potom ...

Trebamo gledati samo sebe, kao sto neko rece trazimo tek fer tretman i nista vise, a ovo jucer u Mostaru svakako da je fer tretman, sjetite se halabuke pred pocetak 2016. i malo prije, pa istupa Zaimovica u na presici, neke stvari se ne rade preko noci, ali mislim da smo i u tom segmentu dosli na svoje bez dvojbe ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 apr 2017, 12:35

Eto nema nam Zebe 7 dana , konacno Tuce Francesko u akciji :salut:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.