E kakva ti je tek moja priča. Ja sam ti u Radniku igrao kad još kupove nije osvajao, al' eto dođoh u Sarajevo. Dođoh, odigrah šest sezona i titulu osvojih. Ma dobra generacija 85', i dan danas pričaju o nama. Al' eto zove Zvezda, nije ti šala, i ja i tamo titulu uzmem. Danas kažu Mel Gibson i Hrabro srce, ovo ono, a ja glavom na kopačku letio. Zato me i Hearts uzeo, isti oni Gibsonovi Škoti. Mada kratko je to trajalo, i eto ti mene opet u Sarajevu. Kontam najbolje svoj na svom, al' nije se kafa ni ohladila kad eto ti mene u Twenteu. Kažu neki Van Gaal taman uzeo Ajax, a ja tamo hoću da im pokažem šta je bosanska glava. Nisu oni mene skontali i odletim ti ja u Njemačku da im još malo pokažem kako se zabija pred kraj karijere. Mada, možda ne znaš, al' ja sam ti nosio dres repke u onoj prvoj zvaničnoj utakmici. A ko trener? Ma vodio sam Đerzelez u najboljim danima, sa Sarajevom proživljavao i sreće i tuge, a proletio kroz Čelik, Olimpik i Slobodu..Ma gotivi mene raja, a i ja njih. Nek se zdravo care...