FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Trebao je svirati penal za Zrinjski. Nema veze sto je covjek sam se bacio u 16 metara. To je penal jer to igrac Zrinjskog.
U subotu svi na Grbavicu. Stoka ce probati sad da nas zaustavi. Cim neko ugrozi Zrinjski tacnije ljubimca saveza odmah idu kontre. Ugasili se da Bog da.
U subotu svi na Grbavicu. Stoka ce probati sad da nas zaustavi. Cim neko ugrozi Zrinjski tacnije ljubimca saveza odmah idu kontre. Ugasili se da Bog da.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovakav hajp sam očekivao, tako je sa najvećim klubovima u ligama širom svijeta.
Ovo nas ne smije pokolebati, samo nam treba biti jači vjetar u leđa da nastavimo sa pozitivnim balansom koji će nas, u konačnici, odvesti do glavnog cilja.
Ovo nas ne smije pokolebati, samo nam treba biti jači vjetar u leđa da nastavimo sa pozitivnim balansom koji će nas, u konačnici, odvesti do glavnog cilja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 apr 2017, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma onaj dio sto su imale fukare, konstantno davati, do 1.000 navijaca ne vise, to ce varirati od tekme do tekme, sto radi sigurnosti, sto radi komfornosti domacih navijaca, pogotovo sada nakon sto imamo istok ...jestamaji je napisao/la:napraviti kavez u zdenci, omotati ga bodljikavom žicom i za svaki slučaj priključiti na struju, sa onom stokom koja je bila prošli put u zdenci se ne može drugačijeHrasno1921 je napisao/la:Pitarima 1.000 karata za derbi, bez mogucnosti kupovine za sektor domacih navijaca
PS. Ne kontam sta se lozite na ovo sudjenje, jasno je ko dan da se svete Valjicu
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sad kad nam se onaj klempo Jakupovic po zadatku razmase sa kartonima u subotu ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Covjeka ni krivog ni duznog suspendovase , savez ovim potezom jasnu poruku salje svima, da zrinju favorizuju da bude prvak, bez greske je covjek sudio, Ida je bilo starta od str kerle izvan je bilo penala nije vidlo ocima, trebo je nama nad makrovicem svirati penal, pa mussa kad je pobjego rukom grahovac igra, ma hajde molim vas ..Qwerty90 je napisao/la:Ova suspenzija je bila jedan kratak poziv Covica ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ako mi budemo pravi Krupa nam nece na gol pogledati a mislim da ce Slavko da skrene paznju igracima, znao on da sljedi derbi. Ne vjerujem da Jakupovic dolazi po zadatku bice ocigledno.Qwerty90 je napisao/la:Sad kad nam se onaj klempo Jakupovic po zadatku razmase sa kartonima u subotu ...
Ko li ce derbi sudit.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 apr 2017, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Neko ko ce nas osakatiti. Vidis da se pjene sa Koseva jer nemaju kvalitet pa odmah se zale. Isto i sa Zrinjskim. Psuju drzavu,neki kazu da su rasisticke povike uputili Musu,ali utakmica se ne prekida i nema kazne.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 apr 2017, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evo jedan od mene..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Jos jace ih treba karati. Marš zmijoglavi futavci sad se našli buniti nesto, dok su nas pljackali sve je ispravno bilo.
Greske se dogode jbga i sudije su ljudi, nisu roboti.
Greske se dogode jbga i sudije su ljudi, nisu roboti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mađari su navikli da im se hladno sviraju ovakvi penali, pa zbog toga pjene. Nema veze što to nisu prekršaji, to se njima mora svirati, inače te suspenduju odmah. Šulenta i Beus opasni igrači, drže sudijsku organizaciju, i naravno za siću kupe balijanere koji istu vode, pitare od reda, Salema Prolića, Ibrahima Hasanbegovića i Elmira Pilava. Dok se ovo kriminalno leglo ne razvali selameta nema...
Samo da ne bude neka farsa sa suđenjme u naredna dva kola na relaciji Zeljo/Sarajevo/Zrinjski.
Zeljo je ubo u osinjak a samo treba se pokaze ciji je osinjak pitarski ili hrvatski pa se sazivaju vanredne telefonske sjednice za suđenje i djele suspenzije.
Zeljo je ubo u osinjak a samo treba se pokaze ciji je osinjak pitarski ili hrvatski pa se sazivaju vanredne telefonske sjednice za suđenje i djele suspenzije.
- Zeljeznicar -
Jucer prodjes pored njihovog svira im faul. Sad pjene jer ocigledno im je neko obecao titulu pa bas i ne ide onako kako su mislili da ce ici.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
@Nea
Samo da zamolim da ne stavljas one greske onog sudije sa Otoke, mislim da je covjek na terapijama jer ima rak gluho bilo ili nesto slicno.Od mene mu halal a nadam se i od vas .
Ostalo sve prikacite.Dosta je vala bas!
Samo da zamolim da ne stavljas one greske onog sudije sa Otoke, mislim da je covjek na terapijama jer ima rak gluho bilo ili nesto slicno.Od mene mu halal a nadam se i od vas .
Ostalo sve prikacite.Dosta je vala bas!
U srcu nosim te ja ! 1921
Ocekujte teror sad u subotu,a pogotovo u srijedu i na derbiju. Pripremite se na to.
Molim nase da se bore od 1 do zadnje minute. Da ostave srce na terenu u tim utakmicama. Ko god bude igrao nek se bori kao lav.
Molim nase da se bore od 1 do zadnje minute. Da ostave srce na terenu u tim utakmicama. Ko god bude igrao nek se bori kao lav.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ti se pravo uzbudio. Ko ce nam objaviti taj video. Objavit ce iz kluba saopstenje ako misle da ima potrebe. Licno ne bih nista objavljivao, meni je merak kad svi pjene i kada znam da nas nece niko ostetiti. Imali smo perfektno sudjenje kakvo zasluzujemo. Isto da bi Interu iz Zapresica protiv Dinama svirao penal nakon Kerlinog starta. Uzivajte.Neandertalac je napisao/la:Dajte tu situaciju, uradite gif ili šta već može. Dajte bar video na temu pa neka pravi ko zna.Qwerty90 je napisao/la:Suspendovaše degeni Valjića ni krivog ni dužnog ccc **** ti savez, ligu i majku ... Jesu razmislili možda da suspenduju onog sudiju sto ponisti cist gol Krupi u 40oj sekundi protiv Zrinjskog ? Ccc
I sve utakmica hdje smo oštećeni dajte izvještaje da se napravi jedan video od pet minuta pa da pošaljemo portalima, mi navijači a ne ispred kluba. Pa neka javnost ocijeni kome sudije pomažu.
pitanje za portal, zasto nema pitanje da li je ovo penal za Zeljeznicar? Start nad Markovicem isto dodje kao i start nad Todorovicem samo sto je start van 16 bio. Glupo je da se pise o Zrinjskom kao ostecenom dok za Zeljeznicar...
hvala
hvala
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pa ne kontam cist start na loptu, sta nam to pokazujes trebamo se poklopiti usima imali smo sudjenje u nasu korist Zrinjski duplo bolji nemoj te biti ko navijaci Slobode i ostalih malih klubova..Rokoko87 je napisao/la:Evo jedan od mene..
- Neandertalac
- Kontakt:
Puno je Željo uložio, od novca do pozitivnog djelovanja da bi nas na ovaj način grupica parazita opstruirala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ispisat se po svima na zelenom terenu u inat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.