FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 06 apr 2017, 19:09

https://gifyu.com/image/SGOn

Žuti za Musu ili ipak zapadno-mostarska lasta ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 06 apr 2017, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 apr 2017, 19:14

SaboBabo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Evo jedan od mene..

slika
Pa ne kontam cist start na loptu, sta nam to pokazujes trebamo se poklopiti usima imali smo sudjenje u nasu korist Zrinjski duplo bolji nemoj te biti ko navijaci Slobode i ostalih malih klubova..
Jeste bas trebamo se zahvaliti savezu uz pola kile kocke, kafe, sitnog secera i rahat lokum :thumbup:
Poklopit se ušima? Nismo slonovi ohani loma.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 apr 2017, 19:16

SaboBabo je napisao/la:

slika
Pa ne kontam cist start na loptu, sta nam to pokazujes trebamo se poklopiti usima imali smo sudjenje u nasu korist Zrinjski duplo bolji nemoj te biti ko navijaci Slobode i ostalih malih klubova..
Ako ti tako kažeš onda dobro.
Nas neka napadaju za start na loptj izvan šesnaest metara, a mi ćemo se poklopiti ušima jer, pobogu, bio je čist start na loptu.

Divim se ovakvom razmišljanju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 06 apr 2017, 19:23

pa i u Spaniji se prave kardinalne greske jedno kolo Real ima prituzbi drugo Barsa,sta je tu je.mi se trebamo okrenuti narednom kolu,i praviti atmosferu Boga molim da dozivim opet ono,avaj put makar 10 000 milja...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 19:30

segaa je napisao/la:pa i u Spaniji se prave kardinalne greske jedno kolo Real ima prituzbi drugo Barsa,sta je tu je.mi se trebamo okrenuti narednom kolu,i praviti atmosferu Boga molim da dozivim opet ono,avaj put makar 10 000 milja...
Tako ce biti uvijek. Nekada cemo mi biti zadovoljni, nekada Zrinjski i komsije. Uzivajmo dok smo mi zadovoljni, imat cemo kada dizati buku, ali ove sezone :nene:. Doslo je i nasim iz guzice u glavu.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 06 apr 2017, 19:34

plavousrcu je napisao/la:
segaa je napisao/la:pa i u Spaniji se prave kardinalne greske jedno kolo Real ima prituzbi drugo Barsa,sta je tu je.mi se trebamo okrenuti narednom kolu,i praviti atmosferu Boga molim da dozivim opet ono,avaj put makar 10 000 milja...
Tako ce biti uvijek. Nekada cemo mi biti zadovoljni, nekada Zrinjski i komsije. Uzivajmo dok smo mi zadovoljni, imat cemo kada dizati buku, ali ove sezone :nene:. Doslo je i nasim iz guzice u glavu.
Ma upravu si druze neznam cemu ovolika halabuka,uzivajmo jer u subotu prelazimo na br.1

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 19:35

Ne treba šutiti!

Sloboda ubije pitare nogama u usta tri utakmice za redom i onda im juče ne opucaju u okvir gola. Dino je kmečao na sva zvona, stop korupciji i piqke materine pa Benko zabi iz ofsajda par komada za tri boda. Zrinjski već par godina u miru i tišini, svaka greška ispod radara a samo šilje k'o veliki.

Za to vrijeme, Željo u fokusu analizira nam se svaka packa a Brnje poput smrada Jagodica i Tuzlanskih kmetova gledaju kako da nas ocrne. Isto kao što su nam se kačili kada se Amar vratio 09 i bi primatima neobično što nas više ne može svako hebeno selo pobijediti a da nas sudije nekažnjeno masakriraju.

Treba pokazati zube svima, mater im hebem u truhlu raspalu piqku, da znaju kako ne mogu tek tako raditi što god pomisle.

A ne da nam se svaki majmun kojem se digne ona stvar natovari na pleća. Samo po zubima. Nema ovde u rukavicama sa stokom!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 apr 2017, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2017, 19:37

[emoji106] [emoji122] [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 19:39

segaa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Ma upravu si druze neznam cemu ovolika halabuka,uzivajmo jer u subotu prelazimo na br.1
To ti pricam. Odlutali smo sa pravih stvari na teren koji odgovara protivnicima. Imamo sudjenje kakvo najbolji klub u drzavi treba imati. Nema vise na nama pokazivanja misica i ja prezadovoljan. Ako je neko ocekivao da se Zrinjski nece zaliti i da Valjic nece snositi posljedice taj je budala.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 06 apr 2017, 19:53

Neandertalac je napisao/la:Ne treba šutiti!

Sloboda ubije pitare nogama u usta tri utakmice za redom i onda im juče ne opucaju u okvir gola. Dino je kmečao na sva zvona, stop korupciji i piqke materine pa Benko zabi iz ofsajda par komada za tri boda. Zrinjski već par godina u miru i tišini, svaka greška ispod radara a samo šilje k'o veliki.

Za to vrijeme, Željo u fokusu analizira nam se svaka packa a Brnje poput smrada Jagodica i Tuzlanskih kmetova gledaju kako da nas ocrne. Isto kao što su nam se kačili kada se Amar vratio 09 i bi primatima neobično što nas više ne može svako hebeno selo pobijediti a da nas sudije nekažnjeno masakriraju.

Treba pokazati zube svima, mater im hebem u truhlu raspalu piqku, da znaju kako ne mogu tek tako raditi što god pomisle.

A ne da nam se svaki majmun kojem se digne ona stvar natovari na pleća. Samo po zubima. Nema ovde u rukavicama sa stokom!
Od A - Ž potpis !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 20:05

Neandertalac je napisao/la:Ne treba šutiti!

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
Životni saputnik! 1921

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 06 apr 2017, 20:06

Jasno je ko dan da su pitari kupili utakmicu protiv Slobodanke pa cak i jarac od Jagodica kaze da mu je zao sto nije ostalo bar 0:1!!! Pregaziti pite u derbiju i staviti im do znanja kakva su ekipa ustvari!!! :salut:
Samo jedan go moze promjenit sve...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 apr 2017, 20:12

Njih je strah!!! Tu posebno mislim na Kineze koji su u panici. Znajte da ne biraju sredstva da nas povale, i to im je jedini cilj. Sjetite se dolaska Kineza...nisi mogao oka otvoriti od njih, a svi znamo u kakvoj su situaciji trenutno. Takođe se boje i Mađara, jer vide kako Valjića povališe u sekundi. Naše je samo da budemo pravi protiv Krupe, odigramo jako, u ponovo jakoj atmosferi, i pobjedimo. Šta god bude na Koševu nama odgovara. Čak po meni je bolje da ih Mađari uzmu, jer u lošoj atmosferi dolaze na Grbavicu, a te tekme ih je već sada strah.
Ne treba naravno zanemariti niti Mađare, opasni su u tišini rade, lobiraju, i sićom kupuju pitare u sudijskoj organizaciji.
Kako gledam ukupnu situaciju trenutno je sve do nas. Trebamo ići tekmu po tekmu, dobijati, a Slavko će sabirati i kalkulisati, to dobro zna ubjeđen sam.
Dobro je da Zeba nije ipak teže povrijeđen, treba mu odmora. Još jednom bi ponovio, Krupa će biti veoma teška tekma, imperativ je tu mora se dobiti. Nadam se da i oni neće previše zapinjati, mada nisam siguran da već sada neće biti premiranja ovakvih ekipa. Mućke su opasne i slažem se sa komentarima oko tekme u Tuzli, završeno 100%. Možda se i sazna nešto više o tome, ali ne bitno za nas. Okrenuti se sebi i u tišini kovati strategije, taktike i planove za uspješan završetak sezone.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2017, 20:23

Evo gol kadeta Hasanovica za pobjedu protiv Sarajeva.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 apr 2017, 21:00

Krupu rutinski 1:0, lagano smiriti utakmicu da ne bude kartona i povreda, u kupu ostati neporazen a itekako im mozemo zaprijetiti, a onda protiv samoprozvanih divova svim silama satrati ih.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 21:01

LjoZee je napisao/la:

Evo gol kadeta Hasanovica za pobjedu protiv Sarajeva.
Čestitke. Bravo :thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 apr 2017, 21:02

Moram se jos barem 101 put zahvaliti upravi i štreberima.
Ova ostala nejac iz lige cmizdri ko pl.aci.pic.ke :mrgreen:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 apr 2017, 21:32

Halo pa protiv nas poginuse sabanima nisu opucali na go Jagodicu ne dozvolit da dodje na Grbavicu usta ga **** zvaljava.Sta se on digo protiv nas ulizuje se pitarima picka samo jako pite treba zgazit unistit volio bi da Said igra da mu zavrsi karijeru na Grbavici smrad.Nista lagano nista mlako samo u kost udarat jako.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2017, 21:33

Zasto ne briste postove navijaca drugih klubova na nasoj temi ? Zar to nije zabranjeno ?

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 06 apr 2017, 21:35

Rokoko87 je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:

slika
Ako ti tako kažeš onda dobro.
Nas neka napadaju za start na loptj izvan šesnaest metara, a mi ćemo se poklopiti ušima jer, pobogu, bio je čist start na loptu.

Divim se ovakvom razmišljanju.
Ne samo vi nego i ja svama ima da se poklopim po usima i da ne lupamo gluposti jer su nas vile pronosale a start je bio cist na loptu sudija bio metar od duela i tu se vidi da je prvo loptu dirao znaci start je cist i bezveze je pricati o sudiji bolje bi bilo polemisati kako smo lose igrali i kako su nas ljudi razvalili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], voltron30 i 5 gostiju.