samirr je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:
Lahko je njima, bez pomoci sudija igraju.
Edituj ponovo dok nije raja procitala koliko si neinteligentan ispao.
Lakse je igrati cak i u Zrinjskom, nego u Zelji i Sarajevu.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
samirr je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:
Musemicu je presudila Drina.hskzmostar je napisao/la:MMM je napisao/la:Prošlogodišnja Sloboda je bolja od ovogodišnjeg Želje.
Za klasu vise realno,Musemicu je presudilo jer je imao 12 igraca dobrih ili 13 ostalo skroz slabo,dva fronta ga unistila.
Pušenje ubija.Sabinho je napisao/la:Musemicu je presudila Drina.hskzmostar je napisao/la:MMM je napisao/la:Prošlogodišnja Sloboda je bolja od ovogodišnjeg Želje.
Za klasu vise realno,Musemicu je presudilo jer je imao 12 igraca dobrih ili 13 ostalo skroz slabo,dva fronta ga unistila.
Da vas nabiju u kupu i ostave iza sebe u ligi?Sabinho je napisao/la:ABD da i zavrse kao proslogodisnja Sloboda.MMM je napisao/la:Prošlogodišnja Sloboda je bolja od ovogodišnjeg Želje.
Bez trofeja, uglavnom.wobly92 je napisao/la:Da vas nabiju u kupu i ostave iza sebe u ligi?Sabinho je napisao/la:ABD da i zavrse kao proslogodisnja Sloboda.MMM je napisao/la:Prošlogodišnja Sloboda je bolja od ovogodišnjeg Želje.
Prava istina je da smo imali sudjenje kakvo Zeljo ima u ova dva kola, osvojili bi titulu bez problema. A zeljo je i uz ovo sudjenje nece osvojiti, nema tu kvaliteta zapamti.Eisenbahner1921 je napisao/la:samirr je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Edituj ponovo dok nije raja procitala koliko si neinteligentan ispao.![]()
Lakse je igrati cak i u Zrinjskom, nego u Zelji i Sarajevu.
Ja stvarno ne vidim da je Valjic nesto posebno usrao. Jedna diskutabilna situacija, Mesanovicev pad ja ne bi okarakterisao kao penal Sarajevu u nedelju na Kosevu.esprit24 je napisao/la:Interesantno je kako savez drugu godinu zaredom zrtvuje najbolje sudce sa fifa znakom i to utakmicama Zeljeznicara. Prosle godine Jakupovic odsudi kriminalno derbi i dobi suspenziju do kraja sezone. Juce Valjic napravi takve previde koje ce ga kostati suspenzije. Mislio sam da na Valjica niko ne moze uticati al sam se prevario. Nadam se da gospoda iz Ueffe prati ova desavanja i da ce se Ogi nacekati delegiranja u Evropi.
Sabinho je uvijek realno gledao.Sabinho je napisao/la:Ja stvarno ne vidim da je Valjic nesto posebno usrao. Jedna diskutabilna situacija, Mesanovicev pad ja ne bi okarakterisao kao penal Sarajevu u nedelju na Kosevu.esprit24 je napisao/la:Interesantno je kako savez drugu godinu zaredom zrtvuje najbolje sudce sa fifa znakom i to utakmicama Zeljeznicara. Prosle godine Jakupovic odsudi kriminalno derbi i dobi suspenziju do kraja sezone. Juce Valjic napravi takve previde koje ce ga kostati suspenzije. Mislio sam da na Valjica niko ne moze uticati al sam se prevario. Nadam se da gospoda iz Ueffe prati ova desavanja i da ce se Ogi nacekati delegiranja u Evropi.
Jok brate, Svatovac majka. Ili Sloga Tojšići, ako nam vrli predsjednik dozvoli da igramo s njegovim ljubimcima.Sabinho je napisao/la: Bez trofeja, uglavnom.Je li se ovo ljeto vracate prijateljskim mecevima sa Anzhijem?
Nije ga dotakao nama u Vitezu bukvalno ciscenje s ledja u 5 minuti nije svirao penal. Ajd bilo i proslo kazem samo da su nas gurali kao što se Zeljo gura ove sezone osvojili bi titulu bez problema.Sabinho je napisao/la:@samirr, dok se lomilo prvenstvo, ovo nije okarakterisano kao crveni karton i penal i to jos kod izjednacenog rezultata:
Bruderu, budi realan. Evo ja kazem da su vas sudije prosle sezone unakazile na Kosevu kad smo vas uzeli 1-0. Na isti nacin ste vi ovdje sa sudijama unakazili Travnik.samirr je napisao/la:Nije ga dotakao nama u Vitezu bukvalno ciscenje s ledja u 5 minuti nije svirao penal. Ajd bilo i proslo kazem samo da su nas gurali kao što se Zeljo gura ove sezone osvojili bi titulu bez problema.Sabinho je napisao/la:@samirr, dok se lomilo prvenstvo, ovo nije okarakterisano kao crveni karton i penal i to jos kod izjednacenog rezultata:
E jbg, sami ste krivi bgm. Da je Azmir ostalo, sve bi to bilo drugacije.wobly92 je napisao/la:Jok brate, Svatovac majka. Ili Sloga Tojšići, ako nam vrli predsjednik dozvoli da igramo s njegovim ljubimcima.Sabinho je napisao/la: Bez trofeja, uglavnom.Je li se ovo ljeto vracate prijateljskim mecevima sa Anzhijem?
Sabinho je napisao/la:Ja stvarno ne vidim da je Valjic nesto posebno usrao. Jedna diskutabilna situacija, Mesanovicev pad ja ne bi okarakterisao kao penal Sarajevu u nedelju na Kosevu.esprit24 je napisao/la:Interesantno je kako savez drugu godinu zaredom zrtvuje najbolje sudce sa fifa znakom i to utakmicama Zeljeznicara. Prosle godine Jakupovic odsudi kriminalno derbi i dobi suspenziju do kraja sezone. Juce Valjic napravi takve previde koje ce ga kostati suspenzije. Mislio sam da na Valjica niko ne moze uticati al sam se prevario. Nadam se da gospoda iz Ueffe prati ova desavanja i da ce se Ogi nacekati delegiranja u Evropi.
Sabinho je napisao/la:Ja stvarno ne vidim da je Valjic nesto posebno usrao. Jedna diskutabilna situacija, Mesanovicev pad ja ne bi okarakterisao kao penal Sarajevu u nedelju na Kosevu.esprit24 je napisao/la:Interesantno je kako savez drugu godinu zaredom zrtvuje najbolje sudce sa fifa znakom i to utakmicama Zeljeznicara. Prosle godine Jakupovic odsudi kriminalno derbi i dobi suspenziju do kraja sezone. Juce Valjic napravi takve previde koje ce ga kostati suspenzije. Mislio sam da na Valjica niko ne moze uticati al sam se prevario. Nadam se da gospoda iz Ueffe prati ova desavanja i da ce se Ogi nacekati delegiranja u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.