Da upravu si. Vi ste sve mudonje, mi smo ckapi.Kompromis je napisao/la:I nadjes zadnjih nekoliko utakmica kompletnih i neces naci 5 ovakvih situacija... bukvalno od prve do zadnje minute...skoroalen je napisao/la:nemojte nas ovoliko gasit, nije humanoKompromis je napisao/la:Bujrum nek stave 5% na kosevu... pa nisu svjesni da bi im pola istoka Zeljovci otkupili, i onda bi se bi pucali u koljena... kako organizacijski jer eto belaja... tako i u navijackom smislu...jos blize terenu.... jer ionako vazda navijaci zelje devastiraju navijace sarajeva u navijanju... ko ne vjeruje nek nadje snimke zadnjih nekoliko utakmica... bukvalno ih na mute prebace... a jos je mikrofon kod sjevera...
A pitari ako su baje nek kupuju istok ili sjever na grbavici ionako su karte u slobodnoj prodaji... uvijek bude barem 50 tak onih sa salom sarajeva na sjeveru medju zeljinim navijacima...![]()
Mute... ne moram ti ja objasnjaviti imas mislim tekme i na youtibeu...
Evander
Pitari ako su baje nek kupuju istok... a mislim da ipak nemaju tolika mud.a da dodju organizovano.... a kad nije bilo dozvoljeno nositi obiljezja i ici na jug navijaci Zelje su isli na istok... prvi ja... i hladno proslavljao selimoviceve golove... bilo nas pofino... a sad bi nas bilo dosta pogotovo iz inata kad bi desila neka ogranicenja... pola tribine garantujem...
Uprava Sarajeva voli pare... njih nije nikad bilo briga za navijace... i oni su cesto slali policiju na navijace... i sta mislis da bi vas sljivili ista... ovako pokupe skoro 100000KM od Zeljovaca... nije malo...
Joj ranit cu se dok citam ovako neinteligentne postove.