FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Piše sve na oficijelnoj stranici.....
Jel' se ide organizovano u Travnik ???Isnar je napisao/la:Put traje jedno dva sata... a ovdje se spominjala cijena od 15 KM pa eto provjeri sa nekim...Zeba'93 je napisao/la:I meni se to sviđa ..zna Amar kako se pravi ekipa za budućnost.Koliko košta odlazak u Travnik (provjerene informacije) , i koliko otprilike koliko vremenski traje put ?elSaik je napisao/la:Dosta mladih igrača dolazi u Želju što mi se veoma sviđa. Vidjet ćemo kako će to izgledati. Ja sam optimističan.
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
gledao sam ga dosta puta ili je on lijevi bek ili sam ja ludMinistaR je napisao/la:Da, desnog beka/veznog.nedaTM87 je napisao/la:samo koju poziciju igra ovaj Colic, men se cini desni bocni da pise na transfermarketu ( nisam bas na "ti" sa njemackim)

Cuspajz je napisao/la:gledao sam ga dosta puta ili je on lijevi bek ili sam ja ludMinistaR je napisao/la:Da, desnog beka/veznog.nedaTM87 je napisao/la:samo koju poziciju igra ovaj Colic, men se cini desni bocni da pise na transfermarketu ( nisam bas na "ti" sa njemackim)
Ti si u pravu,on je lijevi bek!!!
Ma, hajde k'o da je bitno. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
j*bo lud zbunjenogMinistaR je napisao/la:Ma, hajde k'o da je bitno.

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
elvir colic je dobar igrac pravo moze igrati na poziciji desnog beka,desnog veznog i moze nekada igrati na poziciji napadaca i veoma je efikasan sto se tice napada
Ma ukratko, čovjek je mutipraktik, gdje ga Amar stavi, tu će i igrati.brajla95 je napisao/la:elvir colic je dobar igrac pravo moze igrati na poziciji desnog beka,desnog veznog i moze nekada igrati na poziciji napadaca i veoma je efikasan sto se tice napada

"Informacije je potvrdio i menadžer Željezničara Amar Osim, rekavši da novajlije treniraju i tek trebaju da se izbore za ugovor. S druge strane, negirao pisanja pojedinih medija o sigurnom dolasku povremenog reprezentativca Elvira Čolića u Želju, rekavši da se Čolić još nije pojavio na Grbavici, što ostavlja otvorenim mogućnost da se ovaj univerzalac u narednim danima priključi ''plavima." Vama mrsko malo potraziti,meni mrsko citati 2 stranice rasprave koju ovdje Osim negira.
-
- Kontakt:
Elvir Čolić igra na poziciji desnog veznog mada moze igrati i desno krilo kao i desnog bocnog dakle sve po desnoj strani ..... U Celiku je igrao desnog bocnog jer je na krilu igra Puric ..... u Velezu je igrao desnog veznog i sa te pozicije je zabio 10 golova .... za nasu ligu jako je dobar igrac ....
Bas sam neki dan pricao sa njim. Trebao otici vani u Cesku ja mislim i onda se ozljedio ( ruku ). I vratio se ovamo zato sto se nije mogao gore lijeciti ( nije potpisao za klub bio na probi ). I zapelo mu oko papira za registraciju i nije mu se svidjala situacija jer Cesi nisu previse bili registrovani i onda Amar stupi u kontakt sa njim ostalo je historija.
Visca Celik Visca Zenica
pozz
Bas sam neki dan pricao sa njim. Trebao otici vani u Cesku ja mislim i onda se ozljedio ( ruku ). I vratio se ovamo zato sto se nije mogao gore lijeciti ( nije potpisao za klub bio na probi ). I zapelo mu oko papira za registraciju i nije mu se svidjala situacija jer Cesi nisu previse bili registrovani i onda Amar stupi u kontakt sa njim ostalo je historija.
Visca Celik Visca Zenica
pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
jeli danas sa famosom,znali ko kako igramo?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Moze li neko napisati prognozu za subotu ? Hvala unaprijed 

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zavrsena utakmica u Hrasnici. Igrale su rezerve a rezultat je 1:0 za Zelju, strijelac Saban Pehilj. U drugom poluvremenu su usli Nikolic i taj novi Rus.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Bit ce nesto od Sabana 

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Jel' istina da je Alen Mešanović zatražio raskid ugovora , i da prelazi u neki klub iz PL BiH ??? Kažu nezadovoljan statusom ...Stole iz Bora je napisao/la:Zavrsena utakmica u Hrasnici. Igrale su rezerve a rezultat je 1:0 za Zelju, strijelac Saban Pehilj. U drugom poluvremenu su usli Nikolic i taj novi Rus.

I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Zeba'93 je napisao/la:Jel' istina da je Alen Mešanović zatražio raskid ugovora , i da prelazi u neki klub iz PL BiH ??? Kažu nezadovoljan statusom ...Stole iz Bora je napisao/la:Zavrsena utakmica u Hrasnici. Igrale su rezerve a rezultat je 1:0 za Zelju, strijelac Saban Pehilj. U drugom poluvremenu su usli Nikolic i taj novi Rus.

1996
- Drugi način
- Kontakt:
ALEN MEŠANOVIĆ NAPUŠTA ŽELJEZNIČAR
Alen Mešanović najvjerovatnije napušta redove aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara.
Naime, napadač plavih sa Grbavice zatražio je sporazumni raskid ugovora sa sarajevskom ekipom, te se očekuje i njegov definitivni odlazak sa Grbavice u narednih nekoliko dana.
Ovu je informaciju za naš portal potvrdio i Rusmir Cviko, sekretar strućnog štaba Željezničara.
"Da, tačno je da će najvjerovatnije doći do raskida saradnje između Željezničara i Alena Mešanovića".
Alen Mešanović najvjerovatnije napušta redove aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara.
Naime, napadač plavih sa Grbavice zatražio je sporazumni raskid ugovora sa sarajevskom ekipom, te se očekuje i njegov definitivni odlazak sa Grbavice u narednih nekoliko dana.
Ovu je informaciju za naš portal potvrdio i Rusmir Cviko, sekretar strućnog štaba Željezničara.
"Da, tačno je da će najvjerovatnije doći do raskida saradnje između Željezničara i Alena Mešanovića".
Eto vam pjane Colica dolazi

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Koji Nikolić? Ušao je neki daBogsačuva napadač i neki mali veznjak. Kerla je bio perverzan i zaslužuje da igra prije Mešića. Neopisiva fizička dominacija! I bez greške, naravno. Ekstra još odigrao i Srđan Stanić. Ostalo sve tanko. Mahir Karić katastrofa! Dijete, kojem su uzimali lopte, naravno, kao djetetu! Od njega ne očekujte ama baš ništa! Al' eto, mlad je. Pehilj zabio na prazno nakon ekstra prodora Stanića. Jednostavno, niko osim Stanića i Kerle nije pokazao nikakvu želju i umijeće, a ovog drugog je grehota čuvati na klupi, kad ima onakvu želju i predispozicije. K'o Terminator! Sigurno bolji od Mešića trenutno.Stole iz Bora je napisao/la:Zavrsena utakmica u Hrasnici. Igrale su rezerve a rezultat je 1:0 za Zelju, strijelac Saban Pehilj. U drugom poluvremenu su usli Nikolic i taj novi Rus.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lokomotifa, Vanja8 i 26 gostiju.