kod njega rijec haram ne postojijoker90 je napisao/la:@Tobe, to je jedini hodža koji je uspio spojiti hadž i kamatu..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
E NE VJERUJEM !Derdiyok je napisao/la:Mogu li se mađari gasuliti
Životni saputnik! 1921
Senade Horde su uz tebe!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:E NE VJERUJEM !Derdiyok je napisao/la:Mogu li se mađari gasuliti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osim ako si curica iz Gluhe Bukovice..MocMahale444 je napisao/la:Kao sto ranije rekoH,svi su dobri ljudi vjeruj mi.TobeYarabi je napisao/la:znas li ovog efendijuMocMahale444 je napisao/la:![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Nemoj tu slikuRaonffa je napisao/la:Senade Horde su uz tebe!
@ Joker de ba stipu to, nije vakat da se o tome prica na sportskom forumu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nek' se zna da i bordo momci podržavaju TatuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj tu slikuRaonffa je napisao/la:Senade Horde su uz tebe!
imamo i mi sda demokratija, hajmo svi u glas niko nece pobjediti nas.
@ Joker de ba stipu to, nije vakat da se o tome prica na sportskom forumu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
fotoshopRaonffa je napisao/la:Senade Horde su uz tebe!
- MocMahale444
ČakiDenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Derbi Sarajevo Zeljo rekordna posjeta na kosevu moj stari nije ni USO na stadion imo kartu znate li gdje je bio dio navijaca Zelje osim juga i zapada bili smo da djelu istoka do juga e TU Sam i ja bio nikakvih tampon zona nije bili kad ga guto zavali trecina istoka skoci tot se vise nikad desit nece a vi stad pravite frku oko 1000 pitara dajte im 3000 milje skinut stolice ogradit i nek rade sta hoce ko prismrdi belaju odma hoge lomit i to je to **** vas derbi bez navijaca.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
dajgle jambolije u 21 vijekujoker90 je napisao/la:Opet kone večeras u punoj opremi i pod adrenalinom sjede za tastaturama! Ka'e "Ko ne smije proslaviti gol na istoku Koševa, aa??"
Sve zaključajte, djecu sklonite, manijaci na istok dolaze.
@Alipasino to je to, vjeruj mi da niko normalan neće stolicu odvalit, al' odšarafit ih za svaki slučaj i to je to. Mada mislim da na ovom derbiju neće bit nereda, miriše mi sve na prošlogodišnji derbi na godišnjicu Vedranove smrti kad smo zajedno skandirali, a ovaj se igra dan prije Mirzine godišnjice, nekako imam feeling da će s vaše strane sve bit posvećeno tome a da će naši ispoštovat korektno.
@Alipasino to je to, vjeruj mi da niko normalan neće stolicu odvalit, al' odšarafit ih za svaki slučaj i to je to. Mada mislim da na ovom derbiju neće bit nereda, miriše mi sve na prošlogodišnji derbi na godišnjicu Vedranove smrti kad smo zajedno skandirali, a ovaj se igra dan prije Mirzine godišnjice, nekako imam feeling da će s vaše strane sve bit posvećeno tome a da će naši ispoštovat korektno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel istina da je valjic suspendovan jer koje nisu centar prelazile često
Gdje je brat neandertalac, da nam i ovdje napise kako mi i Zrinjski namještamo
a oni se bore sa sistemom jadnici, tu i tamo im se svira koji nepostojeći faul... Zažmiri na crveni, Ofsajd, i po koji penal ali to su sve slobodne sudijske odluke....
Sto sarajevo primi gol iz tri metra Ofsajda na Koševu i to je namješteno...a suđenje protiv slobode i Zrinjskog pošteno ko osim u svom prijeratnom izdanju
Gdje je brat neandertalac, da nam i ovdje napise kako mi i Zrinjski namještamo
Sto sarajevo primi gol iz tri metra Ofsajda na Koševu i to je namješteno...a suđenje protiv slobode i Zrinjskog pošteno ko osim u svom prijeratnom izdanju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Neandertalac
- Kontakt:
Da sumiramo ova dva kola lige za prvaka.
Sarajevo osteceno protiv radnika, gol iz ofsajda.
Dva boda ukradena.
Zrinjski ostecen za penal i crveni protiv Zeljeznicara.
Dva boda ukradena.
Zeljeznicar poguran protiv Zrinjskog.
Jedan bod poklonjen.
Sarajevo osteceno protiv radnika, gol iz ofsajda.
Dva boda ukradena.
Zrinjski ostecen za penal i crveni protiv Zeljeznicara.
Dva boda ukradena.
Zeljeznicar poguran protiv Zrinjskog.
Jedan bod poklonjen.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ma kakav fanshop, na pijaci uzeoTobeYarabi je napisao/la:fotoshopRaonffa je napisao/la:Senade Horde su uz tebe!
do zadnjeg dana zivota mog samo talovi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.