FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 apr 2017, 10:38

Ako kazem i to ne jednom vec nekoliko puta da se Stevanoviceva zamjena nasla i da postoji usmeni dog. onda je to tako, isto kao i za Jahica, Zakarica i Kostica, da ne ispadne hrasno lupa kao sto neki pokusavaju to tako predstaviti jer su alergicni na mene, to je i neymar potvrdio, samim tim sve je jasno, ko ne vjeruje neka saceka kraj sezone pa se uvjeri :kafa:

Bit ce sutra +8.000 uvjeren sam u to
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2017, 10:39

Nemoj samo Jahica spominjati. Odmah mi nije dobro.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 apr 2017, 10:44

Dobar je Sanel momak, to sto su ga drugi zarad svojih interesa, fotelje i mira u kuci ocrnili i kod navijaca ali i u javnosti je druga prica, da se drugacije postupalo ali i procijenilo u samom startu do nekih stvari nebi ni doslo, na kraju ispade niko nam ne valja od bivsih igraca, a mnogo toga su dali za klub, ali otomom potom, ne valja Buki, Dzelo, Sanel, ovaj i onaj tipican nas mentalitet ...
1921'

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 apr 2017, 11:17

Hrasno1921 je napisao/la:Ako kazem i to ne jednom vec nekoliko puta da se Stevanoviceva zamjena nasla i da postoji usmeni dog. onda je to tako, isto kao i za Jahica, Zakarica i Kostica, da ne ispadne hrasno lupa kao sto neki pokusavaju to tako predstaviti jer su alergicni na mene, to je i neymar potvrdio, samim tim sve je jasno, ko ne vjeruje neka saceka kraj sezone pa se uvjeri :kafa:

Ja bih ponudio Stevanoviću novi ugovor makar mu dali dobro bolju platu nego ostalim igračima. Ne znam koliko on traži, ali ni 12.000 km ne bi bilo previše, možda se može naći neki kompromis. Lendrića isto ne bih pustio dok ne odigramo evropske utakmice. Prolazak jednog pretkola, ili više njih, donijeće nam dosta novca, tako da bi nam se isplatilo da zadržimo njih dvojicu, a onda da ih prodamo i tako zaradimo više novca. Isplatilo bi nam se višestruko, a novac koji bi potrošili na Stevanovićevu platu ne bi ni osjetili.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 apr 2017, 11:23

Kad spominjete vec Stevanovica. Jel on ima mozda vec neku opciju, vec neki dogovor? Znam da mu istice ugovor i da ga ne zeli produziti, ali mislim da bi obostrani dobitak bio da se s njim sklopi novi ugovor, poveca njegova placa i u ugovor stavi stavka po kojoj bi on dobio 50% od transfera. Na taj nacin bi profitirali i on i Zeljo, a Zeljo bi dobio igraca za jos jednu sezonu. Neka potpise na dvije sezone uz obecanje da nakon godinu ide, pa mozda cak i nakon pola godine ako bude neka unosna ponuda. Tu je malo veci rizik na njemu, ali ako Zeljo dobije 700.000 eura za njega, njegovih je 350.000. Tesko ce negdje toliko za godinu zaradit.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 apr 2017, 11:31

Signore je napisao/la:Kad spominjete vec Stevanovica. Jel on ima mozda vec neku opciju, vec neki dogovor? Znam da mu istice ugovor i da ga ne zeli produziti, ali mislim da bi obostrani dobitak bio da se s njim sklopi novi ugovor, poveca njegova placa i u ugovor stavi stavka po kojoj bi on dobio 50% od transfera. Na taj nacin bi profitirali i on i Zeljo, a Zeljo bi dobio igraca za jos jednu sezonu. Neka potpise na dvije sezone uz obecanje da nakon godinu ide, pa mozda cak i nakon pola godine ako bude neka unosna ponuda. Tu je malo veci rizik na njemu, ali ako Zeljo dobije 700.000 eura za njega, njegovih je 350.000. Tesko ce negdje toliko za godinu zaradit.
Ova ideja mi se pravo sviđa.

Ja sam ubijeđen da bismo Stevanovića prodali već ovo ljeto kad bi mu produžili ugovor. On posjeduje kvalitet koji će se tek vidjeti kad budemo igrali evropske utakmice. Nadam se da Uprava ne misli da se baš tako lahko odreknemo jednog takvog igrača.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2017, 11:33

Vec se jednom probali i nije uspjelo. 100% on im neku opciju i vec je nesto isplanirao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 apr 2017, 11:36

Prica oko Stevanovica je opste poznata stvar, i to ce vam potvrditi svako ko imalo zna sta se desava, samim tim nema potrebe da se ta prica opet pokrece, klub je izasao u javnost i rekao svoje saopstenjem ...

https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/
1921'

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 apr 2017, 11:46

Hrasno1921 je napisao/la:Prica oko Stevanovica je opste poznata stvar, i to ce vam potvrditi svako ko imalo zna sta se desava, samim tim nema potrebe da se ta prica opet pokrece, klub je izasao u javnost i rekao svoje saopstenjem ...

https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/
Niko od nas ne zna koliko je on tražio. Možda sad klub može udovoljiti njegovim finansijskim zahtjevima. Situacija se dosta promijela od vremena kada je on odbio produžiti ugovor. Željo je nadomak plasmana u Evropu, zaradiće se neki novac. Nekad se mora uložiti više, a da ti se na kraju isplati. Ja ne vidim igrača koji ga može adekvatno zamijeniti. Nemojte samo Đelmića spominjati, on se ne može porediti sa Mirom koji igra sjajno u oba pravca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2017, 11:51

Klub je izašao sa saopštenjem čisto preventivno, da nam se ne desi Duljević i hiljadu zašto. Od Stevanovića se ni na jedan trenutak nije odustalo, i sve dok postoji 1% šanse da produži ugovor klub će dati sve od sebe da se dogovori sa njim.

Stevanović se vratio u reprezentaciju, a to mu je omogućio Željo, da je ostao u vukojebinama bio bi zauvijek zaboravljen. Uvijek ima ponuda da nastavi karijeru u tim vukojebinama s tim da je ovoga puta malo pametniji i samo ga prava ponuda može zadovoljiti.

U svakom slučaju i ako ode, želim mu svu sreću, Miroslav Stevanović je najsvjetlija tačka ove nove plave priče. Igrao je kao niko, trčao i borio se kad smo bili na dnu, bio je primjer šta znači biti profesionalac, radovao se svakom Željinom golu kao da ga je on zabio, hvala mu na svemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 07 apr 2017, 11:54

Nemojte opet pocinjati tu pricu oko Stevanovica, jasno je da hoce platu koju nas klub ne moze da mu dadne - i tu prica zavrsava.

Idemo sad da odradimo ovu sezonu nema potrebe za nekom negativom.
- Zeljeznicar -

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2017, 12:00

Nadam se da ce Mire dati sve od sebe do isteka ugovora, a siguran sam da hoce.

Selam za Plavu bracu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2017, 12:04

Virtu4l je napisao/la:
U svakom slučaju i ako ode, želim mu svu sreću, Miroslav Stevanović je najsvjetlija tačka ove nove plave priče. Igrao je kao niko, trčao i borio se kad smo bili na dnu, bio je primjer šta znači biti profesionalac, radovao se svakom Željinom golu kao da ga je on zabio, hvala mu na svemu.
Digao je standarde jednog profesionalca kako se treba odnositi prvo prema sebi i svojoj karijeri, plati koju prima i na kraju klubu za koji igra.

Od mene veliko hvala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 apr 2017, 12:09

Hrasno1921 je napisao/la:Ako kazem i to ne jednom vec nekoliko puta da se Stevanoviceva zamjena nasla i da postoji usmeni dog. onda je to tako, isto kao i za Jahica, Zakarica i Kostica, da ne ispadne hrasno lupa kao sto neki pokusavaju to tako predstaviti jer su alergicni na mene, to je i neymar potvrdio, samim tim sve je jasno, ko ne vjeruje neka saceka kraj sezone pa se uvjeri :kafa:

Ne moze debil djelmic biti zamjena za Miroslava. Za njega mi zamjenu ne mozemo naci nasom transfer politikom tj. dovodjenjem slobodnih igraca. On koliko god da trazi treba mu klub to dati. Samo sa igracima njegovog kalibra klub moze ici naprijed
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 apr 2017, 12:09

Meni nije jasno zašto odmah poslije Zrinjskog, već juče, klub na zvaničnoj i na facebook stranici nije uputio poziv navijačima da napunimo Grbavicu. Trebalo je uraditi isto kao i pred utakmicu sa Slobodom. Plakate polijepiti sa natpisom svi na Grbavicu, Željo vas treba, tako nešto. Sve je trebalo uraditi kao i pred otvaranje tribine, pa i više, jer tada navijačima nije trebala pozivnica. Neki ljudi bez hajcanja neće doći koliko god to nama koji smo stalno na Grbavici čudno zvučalo. Imamo priliku da sa pobjedom preuzmemo prvo mjesto i sve ispod 10.000 na tribinama je malo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2017, 12:19

Ispred necijeg fan shopa se u pola 10 vec stvori red za karte dok neko mora sa 100 portala dijeliti iste kako bi doslo vise od 4.000 ljudi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2017, 12:20

Na jedan karton od suspenzije su Marković, S. Stevanović, Nikolić, Stojanović i Zeba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2017, 12:21

Sutra Ugljesu ubaciti umjesto Markovica.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 07 apr 2017, 12:25

Nekako mi je realno da Adilovic dodje umjesto Lendrica? Ja sam siguran da Eldin moze zabiti 15 golova da **** rak raka :mrgreen:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 apr 2017, 12:47

Moje zelje su Menalo i Loncar iz Sirokog. Zilkic i Ordagic iz Slobode, Peco iz Radnika, i Vukotic iz Krupe
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.