La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2010, 18:06

jes u ledenom dobu bio veci sada je sasvim druga prica smjesno to sto si postavio izbacili su ih golom u gostima a ono sto sam ja postavio je razvaljivanje 1-3 na Anfieldu :lol: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Moj grad - Moj klub
Kontakt:

Post Postao/la Moj grad - Moj klub » 11 avg 2010, 18:07

gdje je bolan liverpool veci od barce :roll: :roll:

:D

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 avg 2010, 19:53

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Liverpool je kud i kamo veci klub od Barce.

Sve ce reci LP:

Liverpool 5 Barca 2+Ovrebo
sta ti bolan pricas jel te sramota jad ste od kluba !
Imate satro 9 LP od tih 9 - vi ste Silom uzeli prvih 6 LP trofeja ! I furka imate 9 ! Nemate vi nego mrtvi Franko !
Vi imate 3 od kad je preselio Franco !
Ista stvar je i sa ostalim titulama , uzeli ste jedno 15 la Liga za redom i qrcite se sa 30 titula ! Jel vas stid navijat za fasisticki klub !?
Mizerno i jadno !
Real nikad nece biti ono st je Barca ! Nikad nece imati kolektiv niti igrace kakve ima Barca !
Jedina prednost je ta sto je Real bogatiji , ali i to nije velka razlika ! Samo sto Barca ima svoje igrace a ne uvozi retarde popout Gage za 35 miliona i nesto slicno !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 avg 2010, 19:57

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

da te malo podsjetim , sve je ovo nedavno bilo

Nemas pravo prigovorit ! Kad nas dobijete onda se javi i reci eto dobili smo vas NAPOKON!!!!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 20:18

Andres je napisao/la: sta ti bolan pricas jel te sramota jad ste od kluba !
Imate satro 9 LP od tih 9 - vi ste Silom uzeli prvih 6 LP trofeja ! I furka imate 9 ! Nemate vi nego mrtvi Franko !
Ista stvar je i sa ostalim titulama , uzeli ste jedno 15 la Liga za redom i qrcite se sa 30 titula ! Jel vas stid navijat za fasisticki klub !?
Mizerno i jadno !
Real nikad nece biti ono st je Barca ! Nikad nece imati kolektiv niti igrace kakve ima Barca !
Jedina prednost je ta sto je Real bogatiji , ali i to nije velka razlika ! Samo sto Barca ima svoje igrace a ne uvozi retarde popout Gage za 35 miliona i nesto slicno !
Djecace ne seri!

Kavog je uticaja Franco mogao imati u Europi, ajde to mi objasni i ja ti dadnem nagradu, i to sto bi Zika Pavlovic reko: "Noblesovu". A i ti slobodno vjeruj u to sa Francom boli me kita, samo djete drago da znas da je Real SVO VRIJEME IMAO BOLJE IGRACE OD BARCE! I to niko od vas ne moze shvatiti. Dok ste bili bolji i osvajali ste i dok je Franco bio ziv, usput, taj isti Franco je za tvoju informaciju navijao za Atletico, pa je isti tim cak jedno vrijeme nosio ime Atletico Aviacion!

Fasizam?
Ti pricas gluposti kako bi navijaci reala sada da nije bilo franca navijali za betis (znam da si uzeo onako bezveze ali eto i ja cu). Ajde mi ti napisi kako si poceo navijati za barcu? Da nisi mozda procitao o istoriji svih ratova, rezima i slicnih pa onda pokusao skontati ko bi bio gdje bez toga pa onda uzeo procitao istoriju svih klubova i nakon toga poceo navijati za barcu? Ili si mozda kao i mi svi(normalni, ne znam da li se nalazis tu) primijetio nesto u timu kojeg si gledao (mozda i po prvi put na TV-u, mozda ne ali svakako u pocetku svog gledanja fudbala). Ili mozda ovako da udarimo rezime neki. Da nije bilo rata na prostoru bivse juge, zvezda bi mozda sada osvojila ligu prvaka?? neke stvari su se dogodile i Real je nakon njih izgradio svoju velicinu. Nije Franco isao po evropi i ubijao igrace koji su igrali protiv reala u finalima za evropskog prvaka, ili mozda
jeste? Da je Di stefano otisao u barcu mozda bi oni igrali losije(ali i dalje je to SBBKBB).
Real i sada kupuje najbolje igrace(da nije mozda sada Perez zaveo diktaturu u svijetu ili nesto slicno) ali ne ispada uvijek dobro
Hajmo sada pogledati sadasnju situaciju. Covjek koji je na celu svjetske kuce fudbala je covjek koji prosto svrsava na barcelonu, koji pljuje po realu kad god za to ima priliku. A javna tajna je njegovo mijesanje u neke stvari u svjetskom fudbalu(ako se pravis da ne znas poslacu ti na PP da ne bi ovde svi odmah uletili). Recenica o tome da je jedini razlog naseg navijanja za real to sto ima najvise titula je smijesna zato je necu ni komentarisati dzabe.

E sada o tome koliko bi navijaca bilo reala da nije bilo franca a koliko bi njih navijalo za betis.
Ja znam da se nije ono desilo u polufinalu da mi ne bi raspravljali jel ne bi biljlo ovoliko navijaca barce na forumu, a bilo bi kao i obicno najvise realovaca kojih je tu bilo najvise od kako je foruma, sve do par mjeseci unazad kada se nakupilo barcinih. Put od dna do zvijezda je kratak. Uzmi procitaj postove na ovom forumu prije sezone 2008\2009
(a nije to tako davno bilo) pa onda vidi gdje su rangirali xavi, puyol, eto'o(Koji eto na kraju oped pade u ocima svijeta),... i zato vise dosta takvih postova(ja ocekujem da ce mene opet neki navijac barce napasti, ili mozda cak opet banovati zbog napisanog, ali dokle god vi budete trazili izliku zasto niste u svemu najbolji(trenutno), dotle cu ja spominjati celavog, tj. nije jadnik kriv ali eto).

Djete drago, nebih pogrijesio kada bih rekao da pratis nogomet od prosle sezone.

Znaci samo jedna utakmica!

I to se naziva Barcina igra, dakle vi ste unaprijed znali da cete igrati ovako kao mi ranijih godina pa ste lijepu igru nazvali "Barcina".

Samo sto Barca ima svoje igrace a ne uvozi retarde popout Gage za 35 miliona i nesto slicno
David Villa
Aleksandar Kruh
Chygrynskiy
Pinokio(Ibra)
Keirrison
Keita
Alves
Henry
Milito
Abidal
Thuram
Zambortta
Gudjonsen
Van Bommel
Guily
Deco
Riquelme
Gio
Quaresma
Simao
Geovanni
Mendieta
Sorin
Motta
De la Pena
Kluivert
Ovemars
Cocu
Luis Enrique
...

Dobri ti vasi igraci. I zasto grdis Gaga. Momak je sasvim pristojno igrao vecinu utakmica od kako je u Realu.

A kada si kod takvih igraca da spomenemo sljedece:

Cigrinski
Motta
De la Pena
Riquelme
Simao
Quarsema
Thuram
Gudjonsen
Zambrotta :|

Sad sve ovo sto sam ti napiso, zalijepi na zid i uci!

EDIT: Po cemu je to Barca veci klub od Liverpoola? Mislim da ce trofeji LP sve reci!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 11 avg 2010, 20:25

hajd ne s... molim te !!!!
gledas te trofeje koje je real osvojio u vrijeme praljudi !!!
sta je real osvojio u zadnjih deset godina ???
nabrajas te igrace koje je barca kupila, a real ih kupio troduplo vise!!
koliko real ima igraca u prvom timu koji su iz njihove omladinske skole, a koliko barca??
daj se saberi !
mes que un club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 20:40

Vidi ovog jada :lol:

Real je jadan i mizeran klub trenutno.Ne mogu ljudi nista da osvoje,u LP 45 hiljada godina nisu prosli dalje od 1/8 finala,dere ih svaki jaci klub,a Barca ih ponizava iz utakmice u utakmicu.Sto je jos gore,ponizio ih neki amaterski klub,ljudi se skupili iz mahale,dosli,utrpali 4 komada i hajde kuci 'zvjezdice'.

Qrcite se ovdje po forumu nesto,a nemate nikakve osnove za to.Suti bolan,mene bi stid bilo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 20:49

bubimir je napisao/la:hajd ne s... molim te !!!!
sta je real osvojio u zadnjih deset godina ???
koliko real ima igraca u prvom timu koji su iz njihove omladinske skole, a koliko barca??
daj se saberi !
Decko, odspavaj malo, pa razbistri glavu do sutra.

Kako me zivciraju ovakvi jbt reis.

Vrijeme praljudi za tvoju informaciju nije u periodu od 1955-te pa do 2002. nego od 55. pa do 22. Zasto Barca nije osvala za to vrijeme trofeje, mogla je? Niko joj nije branio.

Jesam li gdje spominjao Realovu skolu? Djecace ja sam samo njemu odgovorio na ono "kupujete gage, vake nake..."

I ajd sad nabaci sad tu neku hrpu glupih argumenata koju cu ja najvjerovatnije opvrnugnuti.

Na tvoju zalost :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 20:52

nidjo_barca je napisao/la:Vidi ovog jada :lol:

Real je jadan i mizeran klub trenutno.Ne mogu ljudi nista da osvoje,u LP 45 hiljada godina nisu prosli dalje od 1/8 finala,dere ih svaki jaci klub,a Barca ih ponizava iz utakmice u utakmicu.Sto je jos gore,ponizio ih neki amaterski klub,ljudi se skupili iz mahale,dosli,utrpali 4 komada i hajde kuci 'zvjezdice'.

Qrcite se ovdje po forumu nesto,a nemate nikakve osnove za to.Suti bolan,mene bi stid bilo.
Mizeran klub ima 9 LP za razliku od kako vi kazete "ogromnih" 3 od kojih je jedan uz veliku pomoc Celavca.

u LP 45 hiljada godina nisu prosli dalje od 1/8 finala
Barca djete moje da znas od 98-me pa do 2005 nije nista osvojila, a igrala je cak i Kup UEFA i zaostajala po 20 bodova za prvim (najcesce Realom).

a Barca ih ponizava iz utakmice u utakmicu
Dvije godine :roll: Sta je bilo prije toga ja tebe pitam?

Sto je jos gore,ponizio ih neki amaterski klub,ljudi se skupili iz mahale,dosli,utrpali 4 komada i hajde kuci 'zvjezdice'.
Rubin Kazan? :roll:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 20:58

Haj mi samo reci,sta hoces reci pod Rubin Kazan ? Bas me zanima.Sta je tu toliko vaznoo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 avg 2010, 21:00

eno sad rubin kazan ispade amaterski klub :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 21:00

[youtube][/youtube]
Na ovo ide ono naše poznato: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 21:03

A jbg desi se :mrgreen:

I kad vec svi vi skrecete s teme da i ja malo skrenem:

[youtube][/youtube]

1:09. Kako ga Gago odmjeri pogledom :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 21:04

Ma ja,desi se :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaooo HAHAHA

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 21:05

Mogu samo zamisliti kako bi Bosanac drugog Bosanca izofir'o da mu ovaj mora "odati počast". :D :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 21:07

nidjo_barca je napisao/la:Ma ja,desi se :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaooo HAHAHA
Odgovori na ostatak posta. Tu smo se obrukali i tocka ili tacka, kako zelite :D
Monolog je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako bi Bosanac drugog Bosanca izofir'o da mu ovaj mora "odati počast". :D :mrgreen:
Bosanac Bosanca ali da su razlicite vjeroispovjesti :mrgreen: hahahahaha prejako xD

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2010, 21:21

izgubiti od prvaka lige koja je 4-5 najjaca u svijetu nije sramota 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 11 avg 2010, 21:26

Necu da svađam stobom.
Kada (ako) Real skine Barcu s trona, onda se javi.
Do tada uzivaj u onih 2-6 sa Bernabeua.
mes que un club

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 avg 2010, 22:13

Nije bas pravo mjesto za ovo pitanje, ali haj... Ima li negdje prenos utakmice Spanija-Meksiko?

EDIT: Hernandez zabio gol. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 avg 2010, 22:23

Andres je napisao/la: sta ti bolan pricas jel te sramota jad ste od kluba !
Mizerno i jadno !

Shvatam kad Los Blancos koji je imao poteskoce u razvoju takvo nesto napise. Shvatam kad Portillo takvo nesto napise, i on je isti ko i Los Blancos.

Ali sad bi covjek rekao da je Franco posjedovao cijelu Evropu :lol:

Slijedeci put kad nas napadnu fasisti ja cu reci da navijam za Real Madrid i meni nece nista :lol:

Tvoj prvi rodni list su izdali nakon sto je Real osvojio svoj posljednji naslov Lige Prvaka

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.