Sariel je napisao/la:solinas je napisao/la:Sariel je napisao/la:
Ali upravu je momak ako razmislis....kada bi Baketovi uletili u gradsku upravu,mi smo tek onda nayebali....ugasili bi nas ko svijecu...sto brze treba privatizovat klub..A sto bi bilo otkaza crvenima....mom ocu prvom,okorjelom komunjari...
Jasmin misli da je Sulejman Velicanstveni,ne misli uopste,sta ce biti kada on ode..Mnoge stvari su na pola,ni tamo ni ovamo,podlozne manipulaciji ...
momak nije u pravu,jer je samo momak, i ruzno je rec,al nema on veze s vezom,mlad je i zelen,isti sam vaki bio prije 10 15ak godina,...
baketovi i treba da ulete i da nas sve razjebu i dokosure jer za boljeg i nismo.
Miran budi
Eto vidis o ovome ti pricam,postoje momci,poput tebe,mene,emira,skvera,i da ne nabrajam,koji bi za 5 miliona maraka,od tusnja napravili wembly...
I uz silne transe od grada,i sve,sigurno,napravili stabilan klub...uveli clanske,spustili cijenu na 5 km,ulaznice,imas mramora,koji bi radio na reklami za utakmice,i klub,imas skup mladih,relativno ljudi punih ideja....
I tamo imas jasmina,koji ima 12 savjetnika,koji uzimaju 50 000 km mjesecno,a posavjetuju ga da od tusnja napravi ONO.....i da klub nemore drugacije nego VAKO.....i to me frustrira,yebem im skolu,i majku i sve da im yebem.