ko jos gleda utakmicu???NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sariel je napisao/la:ko jos gleda utakmicu???NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
evo hanuma mi javlja u cirinom stilu, na pitanje stacemo sutra,reko ne znam sta ces ti ja cu u bijeljinu..
neces izdajniceeee...obeco siii
toje bolest drugovi moji bolest

neces izdajniceeee...obeco siii
toje bolest drugovi moji bolest
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
A transe od grada?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 07 apr 2017, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I ja sam ista budala. Al' šta nam obojici vrijedi kad nismo paralisolinas je napisao/la:Kako nema,ja sam budala,ali nemam para jbg
Kako ono drug Sariel to kaže? Bit će to ba sve dobro
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I 150k od Williamsa + ostali sponzori.Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Pa gdje je? Pozajmis 20 upises sebi 100
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koliko je savez odvadio za neplacene kazne i obaveze za prethodni period ?Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
tako da smo i tu smijesni ispali sami po sebe, ovi sto su pravili bakljade Azmiru na kraju ne ostetise njega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
''Nek plaća, njemu je hiljada ko nama cener'' hahah. Tako su vrle Fukare govorileultrasstyle_tz je napisao/la:koliko je savez odvadio za neplacene kazne i obaveze za prethodni period ?Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
tako da smo i tu smijesni ispali sami po sebe, ovi sto su pravili bakljade Azmiru na kraju ne ostetise njega
Niko, niko, samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne treba se nervirat mi smo samo vraceni na fabricke postavke
Razumijem kad se navijaci Zrinjskog,Satajeva,Zele,Sirokog nerviraju jer nece moci uzet ligu,kup ili izac na euro scenu,ljudi navikli godinama da to ostvare,kod nas je mentalitet daj da se samo ne ispadne,Slobode je bilo i bice,ne trebaju nam titule,samo hocemo fer sudjenje i da se na stadion ako ikako moze udje dzaba,da se prosverca polovka i meza i nama je top.
Ovo sa Azmirom za nas je bio sok,cuj borba na oba fronta i europa,nije to za nas.
Razumijem kad se navijaci Zrinjskog,Satajeva,Zele,Sirokog nerviraju jer nece moci uzet ligu,kup ili izac na euro scenu,ljudi navikli godinama da to ostvare,kod nas je mentalitet daj da se samo ne ispadne,Slobode je bilo i bice,ne trebaju nam titule,samo hocemo fer sudjenje i da se na stadion ako ikako moze udje dzaba,da se prosverca polovka i meza i nama je top.
Ovo sa Azmirom za nas je bio sok,cuj borba na oba fronta i europa,nije to za nas.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Cuj gdje je,klub od vazduha haman funkcionise???
Eto Azmir bi svoje pare davo,nebi trosio od svog nasljednika da je ostalo
A transe jos nema,sve dok se ne podnese isvjestaj gdje su utrosene transe za vrijeme prosle uprave sto se dobilo od grada
- RollingPaper
- Kontakt:
Tačno. Ja ne znam kako imaju snage raspravljat ove prezvakane teme. Puno smo se digli za klub koji nikad ne osvaja ništaharry_90 je napisao/la:Ne treba se nervirat mi smo samo vraceni na fabricke postavke![]()
Olimpik,Modrica i Radnik su trofejniji od nas..sve ti je jasno,tu sva rasprava zavrsava.
Ako se ne osvoji nista do 100 godina kluba,onda ce ici prica nije ni Lester ja mislim osvojio titulu u 115 godina postojanja,ako grijesim nek me neko ispravi,samo trazit izgovore i nista drugo.
Ako se ne osvoji nista do 100 godina kluba,onda ce ici prica nije ni Lester ja mislim osvojio titulu u 115 godina postojanja,ako grijesim nek me neko ispravi,samo trazit izgovore i nista drugo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze Jasmin? Seoska varalica bez banke u djepu pokrala transe.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Eto Azmir bi svoje pare davo,nebi trosio od svog nasljednika da je ostalo![]()
A transe jos nema,sve dok se ne podnese isvjestaj gdje su utrosene transe za vrijeme prosle uprave sto se dobilo od grada
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izvjestaj je podnosen mjesecno o utrosenim sretstvima koje je Grad davao za vrijeme Azmira.I doznake su uredno dostavljane.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Nijedna nije dostavljena od vremena odbora do danas,tako da...
Imas i video gdje Azmir na skupstini govori o tome nema sanse da mu grad to prisije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta ce dostavit kad nisu dobili transesolinas je napisao/la:Izvjestaj je podnosen mjesecno o utrosenim sretstvima koje je Grad davao za vrijeme Azmira.I doznake su uredno dostavljane.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Nijedna nije dostavljena od vremena odbora do danas,tako da...
Imas i video gdje Azmir na skupstini govori o tome nema sanse da mu grad to prisije.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ta ce sada Jasmin? Macak vidjen u drustvu Azmira.

Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
Znaci ti tvrdis da odbor i UO sada,nisu dobili ni jednu transu
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Haj ba. Malo se zapetljao u lazi kao i poslovodja mu.solinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izgleda da nije za cijeli periodsolinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.