Jos samo treba da ne budemo ni treci... i ne bismo se trebali zadovoljavati mrvicama, a to jesu mrvice, taj baraz... a Teletovic ce zaigrati kad Srbija prizna Kosovo, toliko o tome... dno dnaEdinTM87 je napisao/la:Jedno pitanje..
Najgori drugoplasirani i dva najbolja treceplasirana idu u baraz ?
Ako je tako, probamo biti medju dva treceplasirana i onda u barazu ce se vratiti Gordic, a mozda ce igrati i Teletovic i Kikanovic, tako bi mogli kroz baraz proci na svjetsko! Znaci nismo bez sansi!
Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
necemo mi na svjetsko , neg na evropskoEdinTM87 je napisao/la:Jedno pitanje..
Ako je tako, probamo biti medju dva treceplasirana i onda u barazu ce se vratiti Gordic, a mozda ce igrati i Teletovic i Kikanovic, tako bi mogli kroz baraz proci na svjetsko! Znaci nismo bez sansi!
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ma ja Europsko...CeMa je napisao/la:necemo mi na svjetsko , neg na evropskoEdinTM87 je napisao/la:Jedno pitanje..
Ako je tako, probamo biti medju dva treceplasirana i onda u barazu ce se vratiti Gordic, a mozda ce igrati i Teletovic i Kikanovic, tako bi mogli kroz baraz proci na svjetsko! Znaci nismo bez sansi!mislim da mozemo izboriti trece mjesto ispred ukrajine i madjarske i nadati se da ce neki treceplasirani iz druge dvije grupe biti slabiji od nas i eto nas u barazu
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Joj atmosfere u sarajevu. Svaka cast. Puna dvorana
. SRAMOTA!
joj ovog mahmutovića što tvrdi pazar....
igrači su došli umorni, odustali od godišnjih...eto, nemojte da bude tragedija ako ne odemo na Europsko, mi ćemo se potruditi da u idućem ciklusu obezbijedimo bolje uslove...bla,bla,bla...ista priča svake godine
volio bih da večeras uzmemo i da se na kraju plasiramo na Euro, ali čisto sumnjam, prosto ne vjerujem...
igrači su došli umorni, odustali od godišnjih...eto, nemojte da bude tragedija ako ne odemo na Europsko, mi ćemo se potruditi da u idućem ciklusu obezbijedimo bolje uslove...bla,bla,bla...ista priča svake godine
volio bih da večeras uzmemo i da se na kraju plasiramo na Euro, ali čisto sumnjam, prosto ne vjerujem...
FORZA MARŠAL !!!
Ovo će biti silovanje večeras, nažalost puna im ekipa crnaca.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Ima li neko link za tekme, sato sto zivim u danskoj i nemam bht1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naši igraju "kontra" nas/forumaša/. Hoće nam pokazati da je ono bilo samo loše veče i to je to. Dobro smo otvorili, nadam se da ih neću ureći.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma sta Vam je ljudi. Uzet ce nas Britanci glatko, neko ko ocekuje pobjedu zivi u iluziji. Niko sretniji od mene ako pogrijesim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
DAJ MI LINK SA TEKME MOLIM VAS!
- fanatic1991
- Kontakt:
i meni treba link ako nekoo ima

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Pa nevjerovatno, 20-9 i evo izjednaci se gotovo :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa košarka je u pitanju, nije fudbal pa da se ta prednost ne može stići, pobogu. Raduje me što @Amerosm misli da ćemo izgubiti. Sjećam se da nije bio optimista kada su Lakersi u pitanju, a oni su ga demantovali. Vrlo je moguće da se to desi i večeras sa našim reprezentativcima.sajo10 je napisao/la:Pa nevjerovatno, 20-9 i evo izjednaci se gotovo :S
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Evo ti, sam, sam nasao link:fanatic1991 je napisao/la:i meni treba link ako nekoo ima![]()
![]()
http://www.justin.tv/juzni26#/w/309370848/3
- fanatic1991
- Kontakt:
hebu nas sudije opet kao i u svakom sportu
al nas ubi ovaj iz Estudiantesa 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Nema na cemufanatic1991 je napisao/la:Hvala druze![]()
![]()
Svaka cast momcima, kada uzmemo u obzir da skoro pa jednu petorku dobru imamo povrijedjenu i sta momci rade svaka im cast, sve dok daju ovako sve od sebe nema im niko pravo nista prigovoriti.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.