Nema šta i Stuttgartova uprava kvalitetno radi. Weissa sam gledao na ovom SP i ostavio je vrlo dobar utisak,brz, dobar tehničar, ima samo 20 godina, a njega će Stuttgart od Citya vjerovatno dobiti za male pare pošto je City primoran prodati neke igrače.BTW, ''Švabe'' dovele Johana Audela (26) iz Valenciennnesa, odšteta između 2 i 3 mil €, inače radi se lijevom krilu koji je lani dosta dobro igrao u fr. šampionatu....Veoma blizu transfera u Stuttgart je i slovački reprezentativac Weiss...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Ovo je smjesna ljestvica ! Znaci Engleska ima najveci koeficijent , samo da mi je znat po cemu ?????
Ljudi u LP poispadali u 4 finalu ! Igrali finale Evropa Lige !
Spanija je imala jednog polufinalistu u LP i titulu Evropa lige ! I gdje je ovde realan prikaz ! Mislim smjesno !
btw: Spanija je uzela Svjetsko - u cijem su timu igrali skljucivo igraci iz Spanske La lige a ne igraci sa KOnga !
Gdje su Englezi bili ?
Smjesna statistika !
Spanija je imala jednog polufinalistu u LP i titulu Evropa lige ! I gdje je ovde realan prikaz ! Mislim smjesno !
btw: Spanija je uzela Svjetsko - u cijem su timu igrali skljucivo igraci iz Spanske La lige a ne igraci sa KOnga !
Gdje su Englezi bili ?
Smjesna statistika !
Ti poceo pratiti fudbal od ove godineAndres je napisao/la:Ovo je smjesna ljestvica ! Znaci Engleska ima najveci koeficijent , samo da mi je znat po cemu ?????
Gdje su Englezi bili ?
Smjesna statistika !
Sjecas se Engleskog polufinala
Ma jok fudbal se poceo igrati od prosle godine
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Ljestivca se gleda kroz zadnjih 5 godina...i kakve veze ima SP sa Uefom i ovom listom,bogami i ja simpatiziram Barcelonu i Spaniju ,al ti bas ubi u pojam sa SpancimaAndres je napisao/la:Ovo je smjesna ljestvica ! Znaci Engleska ima najveci koeficijent , samo da mi je znat po cemu ?????
Gdje su Englezi bili ?
Smjesna statistika !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
uzmi ubi pa se pistoljAndres je napisao/la:Ovo je smjesna ljestvica ! Znaci Engleska ima najveci koeficijent , samo da mi je znat po cemu ?????
Gdje su Englezi bili ?
Smjesna statistika !
ja ne govorim opcenito nego iskljhuivo za proslu godinu ! Spanija i Eng mislim da imaju isti koeficjent !
Samo neznam koji je osnov !? Engleza prosle godine ni na mapi nije bilo !Finale Evropa lige gdje je uzo Spanski klub
Samo neznam koji je osnov !? Engleza prosle godine ni na mapi nije bilo !Finale Evropa lige gdje je uzo Spanski klub
Haha, uskličnik
Sa ovim si postom usr'o i šefa i stanicu.
@Andres
Evo ovdje ću te zamoliti da ne smaraš po svim mogućim temama. Ok?
@Andres
Vom Jäger zum Gejagten
ma dobar postgeronimo je napisao/la:Haha, uskličnikSa ovim si postom usr'o i šefa i stanicu.
@Andres
Njemacki proizvodjac kamiona i autobusa M A N, je potpisao ugovor s pet Bundesligaskih klubova, i bit ce u narednih pet godina ovlasteni prevoznik u lukzuznim autobusima. Radi se o sljedecim klubovima: FC Bayern, HSV, BVB, Kaiserslautern i Wolfsburg.
Sto se te tabele tice imam osjecaja da ce ovo mjesto kratko trajati, jer je Stuttgart prvi favorit to da pokvari kada ne mogu dobiti hebeni Molde. Dortmund, Leverkusen i Stuttgart moraju minimalno doci do 1/8 finala ili 1/4 finala u EL, a ubiedjen sam da ce sva tri Njemacka predstavnika proci u drugi krug LP.
Sto se te tabele tice imam osjecaja da ce ovo mjesto kratko trajati, jer je Stuttgart prvi favorit to da pokvari kada ne mogu dobiti hebeni Molde. Dortmund, Leverkusen i Stuttgart moraju minimalno doci do 1/8 finala ili 1/4 finala u EL, a ubiedjen sam da ce sva tri Njemacka predstavnika proci u drugi krug LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
M A N = Munchen, Augsburg, Nurnberg. Zašto su preskočili svoje klubove?amerosm je napisao/la:Njemacki proizvodjac kamiona i autobusa M A N, je potpisao ugovor s pet Bundesligaskih klubova, i bit ce u narednih pet godina ovlasteni prevoznik u lukzuznim autobusima. Radi se o sljedecim klubovima: FC Bayern, HSV, BVB, Kaiserslautern i Wolfsburg.
Šalim se naravno, što se tiče odlamanja njemačkih klubova na evro-sceni, mislim da je prerano govoriti o tome.
Koliko god se VfB slabo pojačava u odnosu na svoje mogućnosti, vjerujem da sa Grossom mogu dosta napraviti.
@sakho, pogrešno si me razumio
Vom Jäger zum Gejagten
"Elf" veceras prokockao vodstvo od 2-0 u Kopenhagen, ipak ovo pokazuje snagu te Njemacke koja je igrala s samo cetiri igraca koja su bila na SP.
No mediji nisu optereceni ovom utakmicom vec time, da i oni imaju kloca na klupi mlade repke kao i mi. Naime Rainer Adrion je uspio veceras na Islandu da izgubi s viskoih 4-1 i time ugasio i teoretske nade za plasman na EP. Sastav koji je pozvao za ovaj suster je bio sljedeci:
1 Tobias Sippel , Torwart (TW), 22 Jahre
12 Sven Ulreich, Torwart (TW), 22 Jahre
2 Daniel Schwaab, Abwehr (RV), 21 Jahre
3 Stefan Reinartz, Abwehr (DA), 21 Jahre
4 Benedikt Höwedes, Abwehr (IV), 22 Jahre
5 Felix Bastians, Abwehr (AL), 22 Jahre
6 Dennis Diekmeier, Abwehr (AR), 20 Jahre
15 Mats Hummels, Abwehr (IV) , 21 Jahre
29 Marcel Schmelzer, Abwehr (AL), 22 Jahre
13 Timo Gebhart, Mittelfeld (OA), 21 Jahre
16 Sebastian Rudy, Mittelfeld (OA), 20 Jahre
18 Sidney Sam, Mittelfeld (OA), 22 Jahre
20 Lewis Holtby, Mittelfeld (OA), 19 Jahre
22 Philipp Bargfrede, Mittelfeld (ZM), 21 Jahre
30 Sven Bender, Mittelfeld (DM), 21 Jahre
32 Lars Bender, Mittelfeld (DM), 21 Jahre
34 Kevin Großkreutz, Mittelfeld (OA), 22 Jahre
35 Christoph Moritz, Mittelfeld (DM), 20 Jahre
8 André Schürrle, Sturm (OA), 19 Jahre
9 Julian Schieber, Sturm (MS), 21 Jahre
14 Richard Sukuta-Pasu, Sturm (MS), 20 Jahre
Koji kreten moras biti da ne uspjes s ovom ekipom otici na EP. Jedino ga navijaci Stuttgarta brane i furaju teoriju navijaca Sarajeva da se radi o uroti i nekim teorijama zavjera protiv njih i njihovog kluba. Napominjem po Transfermarktu ova ekipa vrijedi 76 miliona eura.
No mediji nisu optereceni ovom utakmicom vec time, da i oni imaju kloca na klupi mlade repke kao i mi. Naime Rainer Adrion je uspio veceras na Islandu da izgubi s viskoih 4-1 i time ugasio i teoretske nade za plasman na EP. Sastav koji je pozvao za ovaj suster je bio sljedeci:
1 Tobias Sippel , Torwart (TW), 22 Jahre
12 Sven Ulreich, Torwart (TW), 22 Jahre
2 Daniel Schwaab, Abwehr (RV), 21 Jahre
3 Stefan Reinartz, Abwehr (DA), 21 Jahre
4 Benedikt Höwedes, Abwehr (IV), 22 Jahre
5 Felix Bastians, Abwehr (AL), 22 Jahre
6 Dennis Diekmeier, Abwehr (AR), 20 Jahre
15 Mats Hummels, Abwehr (IV) , 21 Jahre
29 Marcel Schmelzer, Abwehr (AL), 22 Jahre
13 Timo Gebhart, Mittelfeld (OA), 21 Jahre
16 Sebastian Rudy, Mittelfeld (OA), 20 Jahre
18 Sidney Sam, Mittelfeld (OA), 22 Jahre
20 Lewis Holtby, Mittelfeld (OA), 19 Jahre
22 Philipp Bargfrede, Mittelfeld (ZM), 21 Jahre
30 Sven Bender, Mittelfeld (DM), 21 Jahre
32 Lars Bender, Mittelfeld (DM), 21 Jahre
34 Kevin Großkreutz, Mittelfeld (OA), 22 Jahre
35 Christoph Moritz, Mittelfeld (DM), 20 Jahre
8 André Schürrle, Sturm (OA), 19 Jahre
9 Julian Schieber, Sturm (MS), 21 Jahre
14 Richard Sukuta-Pasu, Sturm (MS), 20 Jahre
Koji kreten moras biti da ne uspjes s ovom ekipom otici na EP. Jedino ga navijaci Stuttgarta brane i furaju teoriju navijaca Sarajeva da se radi o uroti i nekim teorijama zavjera protiv njih i njihovog kluba. Napominjem po Transfermarktu ova ekipa vrijedi 76 miliona eura.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisam mogao vjerovati kada sam vidio rezultat.
Branioci naslova se nisu kvakifikovali a i prokockali Olimpijske igre.
Branioci naslova se nisu kvakifikovali a i prokockali Olimpijske igre.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A i igra im je bila za 0. Vrlo slabo, bez nekih izrazitih prilika, sve nesto nazor. Sutevi sa distance nisu predstavljali nikakve probleme Islandskom golmanu, a golove su primili na vrlo glup nacin. Svaki put je neko pogrijesio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne mogu da vjerujem
Imali su 1-1 na početku drugog poluvremena, i do kraja primiše tri komada
Imali su 1-1 na početku drugog poluvremena, i do kraja primiše tri komada
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- bistrikboy
- Kontakt:
Gledao utakmicu i iznenadio se do bola.Adrion je totalna fula od samog pocetka pa evo do kraja,vezni red kao da ne postoji duela nisu dobili,bekovi losi skroz,katastrofa...amerosm je napisao/la:"Elf" veceras prokockao vodstvo od 2-0 u Kopenhagen, ipak ovo pokazuje snagu te Njemacke koja je igrala s samo cetiri igraca koja su bila na SP.
No mediji nisu optereceni ovom utakmicom vec time, da i oni imaju kloca na klupi mlade repke kao i mi. Naime Rainer Adrion je uspio veceras na Islandu da izgubi s viskoih 4-1 i time ugasio i teoretske nade za plasman na EP. Napominjem po Transfermarktu ova ekipa vrijedi 76 miliona eura.
Sto se tice A tima odnosno C ekipe tog A tima,odigrali su dobro bili bolji od danaca i bezveze prokockali prednost,najbolji Gentner i Gomez,Boateng podbacio usporen totalno,Riether se trudio i na mene ostavio pozitivan utisak,Helmes i Gomez imali zicere kod 2-1 i fulili onda kiks Wiese-a i 2-2.Jaka je ova Njemacka ima ogroman fond igraca...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Heute, punkt 17.45 Uhr, wird es für Hoffenheim ernst: Abflug von Mannheim zum Pokalspiel am Samstag (15.30 Uhr) beim Zweitliga-Absteiger Hansa Rostock. Und bis dahin wird Ralf Rangnick auch die letzte offene Frage geklärt haben: Wer wird neuer Kapitän? Noch hat sich der Trainer nicht festgelegt. Rangnick gestern: „Es wird sich zwischen Joe Simunic und Andy Beck entscheiden.“
Danas bi se trebao saznati novi kapiten Hoffenheima. Ocigledno da je Sejo izgubio povjerenje Rangnicka, ne znam na osnovu cega, ali tako je kako je.
Dvojba je izmedju Simunica i Becka, a Hrvat ce vjerovatno dobiti to zaduzenje.
Danas bi se trebao saznati novi kapiten Hoffenheima. Ocigledno da je Sejo izgubio povjerenje Rangnicka, ne znam na osnovu cega, ali tako je kako je.
Dvojba je izmedju Simunica i Becka, a Hrvat ce vjerovatno dobiti to zaduzenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lazio Rom ist offenbar an einer Verpflichtung des Bremers Hugo Almeida interessiert. Die Italiener sollen bereit sein 4,5 Millionen Euro Ablöse für den Portugiesen zu zahlen.
Navodno je Lazio zagrijan za Almeidu i zele ga u svojim redovima, a ponuda za Portugalca bi mogla teziti oko 4,5 miliona.
Navodno je Lazio zagrijan za Almeidu i zele ga u svojim redovima, a ponuda za Portugalca bi mogla teziti oko 4,5 miliona.
Izgleda da je gotova stvar oko Diega trebao bi da zaradzuje 8 miliona eura godisnje, vukovi se dobro pojacavaju ali nevjerujem da ce Wolfsburg igrati sa Misimovicom i Diegom dva playmakera u timu, tako da mislim da ce Miske najvjerovatnije napustiti vukove, a Magath oce da vrati svog ljubimca u Schalke.Isto tako Wolfsburg se interesuje za Eliu strasan igrac ali od toga nema nista Armin Veh je izjavio da nije za prodaju.Jose Mourinho se zagrijo za Mesuta Ozila koji je jedan od najtrazenih igraca postao u vrlo kratkom radzoblju, Ozilu ugovor traje do 2011 tako da ukoliko ne produzi novi ugovor sljedece bi sezone mogao otici dzabe, zato mislim da bi Werder bio sretni da ga sada prodaju, ali ipak se nadam novom ugovoru i zelio bih vidjeti ovog sjajnog igraca i dalje u BL jer znamo da je Real unistio dosta igraca.
FC BAYERN je napisao/la:Izgleda da je gotova stvar oko Diega trebao bi da zaradzuje 8 miliona eura godisnje.
8 milijuna plaće za Diega? To je 154 000 tjedno
...što je više lome to je volim jače...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Izgleda da je gotova stvar oko Diega trebao bi da zaradzuje 8 miliona eura godisnje.![]()
8 milijuna plaće za Diega? To je 154 000 tjednoPretjerano!!!
Nije tačno.Diego će za 4 godine dobiti više od 24 mil eura brutto.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.