Sport i TV

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2017, 14:32

Hahaha, kakvih deblinh pitanja i komentara, mama moja :crazy: Finale rade OBN,Arena ali ne radi BHT jer pravo za finale ima samo OBN od tv kuca iz Bosne. Sve do 1/4, srijedom za Bosnu i Hercegovinu OBN ima pravo prvi da bira utakmicu koju zeli da radi, a onda se Arena prilagodi tome.
Max Allegri

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 07 apr 2017, 14:59

xavi26 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Najjače kada BHT, RTRS, FTV i Arenasport rade istu utakmicu, pa odmah eliminišeš ove entitetske i razmišljaš onda gdje da gledaš :mrgreen: Kakvu privilegiju imamo, 4 komentatora :mrgreen: još se zna desiti da i HRT i RTS rade, ali kodirano :D

A ovi bez Arene što su bili, neka se ne raduju eksluzivi LP, valja Saleta slušati u grupama, a i malo poslije :mrgreen:
tako je kako oni kvazi novinari obn imaju pravo biraja tekmi a ftv ,bhtv,rtrs recimo mogu prenositi istu tekmu kao i arene .dje tu normala :problem: ,valjda pravila bi trebla vaziti zasve jednako bilo da u u pitnaju javni ili privatni e.mediji
.zasto arena nece recimo prenositi mec bayerna i reala zasto :problem: :twisted: zato sto ono **** sasa,ima kriminalne veze u RAK-u id rugim medjiskim organizacijama i gdje vec ne ,iz pouzdanih informacija znam da je obn preko veze drugi put dobio prava prenosenja utakmica lp glavni konurnet mu je bio bhtv ,i ostali glav. entiteski mediji bhtv je mogao ponuditi vise ali iz nekog razloga nije ,pa se pristalo na cjenu koju je obn ponudio i da je razlika bila minorna .bhtv je mogao potuci obn ali iz nekog razloga nije,znaci imalo se para aliii----- :twisted:
OBN je ocito dobio ekskluzivna prava za BiH, zato i moze birati utakmicu koju hoce, i to srijedom, ista stvar je i HTVom, dok ovi drugi imaju pravo na ono sto im se da. Ako se dobro sjecam, javni emiteri su bili izgubili bitku sa OBNom, ali se OBN na kraju 'smilovao' pa im dao utakmice utorkom..
:nene: drug oni su im prepustitli (obn-u)jer sasa ima jake veze u vodstvu samih javnih emitera i,raku-u i gdje vece ne,porediti medijskog diva bhtv u pogledu finansija sa malom sund tv kucom kakva je obn koja ne bira sredstva ,program da bi zaradilia i prezivljela ,nije uredu,ne moze se nikako porediti .

bhtv je mogao pretplatiti ako treba ugovor da imaju tekme i utorkom i srijedom,ali iz nekog razloga nije jer ponvljam vugladalic ima jake veze ,i u pitanju su veliki tajni interesi i punjenje dzepova .obn niko zdrav ,pri cistojh svijesti i pameti ne gleda ,bv i ostali javni emiter jeste da su ostali u nekom starom prostoru i vrmenu ali su i kao tkvi bolji od ove kvazi televizije zvane obn .Javni emiteri da nista bukvalno ne rade,znaci da nemaju epp u pauzama mogu zivjeti normalno od tv taksi ,kako tako i ako ni tu vjerovatno naplata niej velika,a obn mura krv propisati da bi zaradili i prezivjeli .

ne kazem da su sport.voditelji na javnim emiterima aman zaman eksperti u sportu ,ali da su magisti ,doktori za jednog sasu i adisa to su def. :!: :!: :!:
obn je ekskluzivni nosilac prava za prenos Lp za bih ,mada je 50%50 bilo bhtv i ostali j.emiteri VS obn btv i ostali j.emiteri su glatko trebali pinovi imati ekskluzivno p.prnosa i utorkom i sredom ali napisao sam u gornjem tekstu i u pred.postovima zasto do toga nije doslo .eto on(OBN) ima pravo izbora prenosa tekmi srijedom ,arena u tom terminu nece moci prenosti istu tekmu koju obn bude prenosio ,ali ce zato arena laganini moci prenosti isti mec koji budu prenosili jvani emiteri .Kako to ;) dvostruki arsini u svakm pogledu .jbg,i javni emiteri su platili skoro jednako klao i obn ,presudile su neke druge stvari.

znam da je obn vdi glavne konce ,ali nije uredu ni ovakv odnos prema bhtv i areni
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2017, 15:08

Ovdje je neko sve pobrkao u pm. Sta pricas covjece ? Medjiski div BHT ? haha. Da ti ne analiziram ovo sve, covjece, lupas ko rijetko ko ovdje. Uefa napravi odvojenu ponudu, utorkom imaju prednost javni servisi, dok srijedom pravo dobija tv kuca koja vise ponudi i trece, citavu ligu prvaka za region balkana dobila je Arena sport, koja opet ima pravo utorkom da radi sta hoce, a srijedom ne moze raditi utakmice koje rade recimo Nova tv i Obn tv.
Max Allegri

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 07 apr 2017, 15:27

Mig_Mig je napisao/la:Ovdje je neko sve pobrkao u pm. Sta pricas covjece ? Medjiski div BHT ? haha. Da ti ne analiziram ovo sve, covjece, lupas ko rijetko ko ovdje. Uefa napravi odvojenu ponudu, utorkom imaju prednost javni servisi, dok srijedom pravo dobija tv kuca koja vise ponudi i trece, citavu ligu prvaka za region balkana dobila je Arena sport, koja opet ima pravo utorkom da radi sta hoce, a srijedom ne moze raditi utakmice koje rade recimo Nova tv i Obn tv.
eto nisam znao dok mi ti nisi kazao :damn: :roll: :eh: .

ne govorim stiktno ,direktno o tome sto ti govoris nego o nacinu kako je koja kuca dosla do prendosti nad drugom i na kakav nacin ;) .

A zar nije div (BHTV) u pogledu finansija ;) ,sine oni ne moraju mrdnut onom stvari i opet ce dobiti solidno para od rtv petplate vise nego mnoge privatne tv kuce sto zarade.sad sto je stiucaija u bhtv i ostalim j.emiterima takva kavka je da se zaposljava kunto i panto i da se javasluk i nerad radi na svakom koraku ,sto je korupcija na skvakom koraku to na stranu .to je posebna prica i njima je u takvoj situaciji malo i 300 miliona ali helem nejse.... :roll:

onako iskreno po tebi je li ovo posteno prema j.emiterima i oni su platili za utakmice ,nisu ih dzaba dobili
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 apr 2017, 15:27

sta je sa HD kanalima, vidim ubaceni ovi obicni samo, kvalitet slike i nije nesto

ps. imam trio grande paket ovaj..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2017, 15:29

E bas Uefa razmslja o tome sto ti pises. Otvore ponude i vide ko je vise ponudio. Kakab div, ljudi samo sto nisu poceli strajk gladju! Mogu dobit, samo na OBN nema 1000 zaposlenih.
Max Allegri

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 apr 2017, 15:32

QUARTERBACK je napisao/la:sta je sa HD kanalima, vidim ubaceni ovi obicni samo, kvalitet slike i nije nesto

nista, za sad samo SD, valjda ubace naknadno i HD
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 apr 2017, 15:34

miki_92 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:sta je sa HD kanalima, vidim ubaceni ovi obicni samo, kvalitet slike i nije nesto

nista, za sad samo SD, valjda ubace naknadno i HD
Do ponedeljka bi trebali biti i HD kanali. Ja mislio biće jutros i obrišem ovu svoju listu kanala i sada nemam ni liste, a još nisu ubaćene arene hd. :lol:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 07 apr 2017, 15:46

Halalite ako je već odgovoreno...

možemo li očekivati SK kanale na Mojoj TV? Da onda gasim Total

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 apr 2017, 16:07

6 arena i 6 sk kod mene Al mi izbacili es2
Thomas Müller - Fußballgott

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2017, 16:09

remA1 je napisao/la:Halalite ako je već odgovoreno...

Što ćeš gasiti total kad je to bolja opcija. E na kom broju su SK na open tv tj mtel?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 apr 2017, 16:11

Od 110 do 115

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 apr 2017, 16:35

Al telemach naguzi bh telekom i neka su. Telekom radi kako mu se digne ..kad tad je morao ispusiti od konkurencije. Bravo telemach

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 apr 2017, 16:38

Ma svi će imati

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 07 apr 2017, 16:45

I ja mislim da ce svi dobiti arene i sk.

ionako je uvijek bila velika trka oko kanala i dvoboja AS i SP.

valjda se bhtelekom sjeti ubaciti Sk konacno pa da se ne ganjamo sa streamovima :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2017, 16:51

Eld0rado je napisao/la:I ja mislim da ce svi dobiti arene i sk.

valjda se bhtelekom sjeti ubaciti Sk konacno pa da se ne ganjamo sa streamovima :D
Pa ne ganjaj se, predji na telemach :D :D
Max Allegri

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 apr 2017, 17:07

Evo i na totalu su sad svi otključani
Pld W D L
38 26 12 0

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 07 apr 2017, 17:11

Mig_Mig je napisao/la:
Eld0rado je napisao/la:I ja mislim da ce svi dobiti arene i sk.

Pa ne ganjaj se, predji na telemach :D :D

pa sacekat cu malo, vjerovatno ako ne bude u narednom periodu preci cu na Total TV jer Telemach nije dostupan jos u gradu gdje zivim :mrgreen:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 07 apr 2017, 18:55

DANTES je napisao/la:

Što ćeš gasiti total kad je to bolja opcija. E na kom broju su SK na open tv tj mtel?
Telecom ima bolji internet hiljadu puta, telefon mi je također povoljniji...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2017, 19:05

remA1 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Telecom ima bolji internet hiljadu puta, telefon mi je također povoljniji...
Ti si poludio ako tvrdis da telecom ima bolji internet :facepalm:
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.