FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 07 apr 2017, 16:53

Ma pizdek obicni..samo sere.ajd malo i o grupi na javnom forumu grob te ****...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2017, 16:54

Hustle je napisao/la:Pozdrav Slobodasi, pratim ovaj forum vec nekih 5-6 godina al eto tek sad odlucih da se i registrujem. Glupo mi je odma napadat nekog, al de ljudi odvadite malo zivi bili. Azmiru hvala za sve, ali covjeka vise nema tu. Zar neko fkt vjeruje u onu pricu o zubaru, pa da se tad rodila ljubav prema Slobodi?! Hahahahahahahaha
Covjek je biznismen, vidio je potencijal u nama, probao i nije uspio. Idemo dalje. Ne vidim razlog da ga se vise toliko spominje i forsira. Za ovaj NJUO kako ga prozvaste, ne znam sta bi reko, najbolje je strpit se do kraja sezone pa onda dati sud. S obzirom koliko se pisalo o gasenju nakon sto Azmir ode, ovo je za sad sasvim korektno. Pravi se po meni dobar tim sastavljen od mahom mladjih igraca ii ovo sto su do sada pokazali, ja im skidam kapu. Neki prave poredjenja izmedju Husrefa i Vlade, sto mi ne ide u glavu, pa jbt sa onakvim timom se morao makar jedan trofej uzet, a na kraju ostadosmo bez iceg. Iskreno po meni ona evropa i nije uspjeh kad se uporedi i tim kakav smo imali aa i pare od te evrope i nisu nesto spram toga koliko je ulozeno bilo u sam taj tim. Vlado Jagodic je em bolji trener, em GOSPODIN spram onog smrada kojeg smo imali i on i igraci od mene imaju punu podrsku, a ovaj NJUO ne bih komentarisao dok se sezona ne zavrsi. Zao mi je, sto ultrasstyle ja mislim rece.poslije pobjede nad Sarajevom, ovih "navijaca" koji su navijali za poraz, pa im propadose vec iskucani postovi. Izvinjavam se na malo duzem postu, ima se jos mnogo toga za rec al polako
Azmir na svakoj utakmici kada je u Bosni, i domacoj i gostujucoj. O ljubavi dosta. Zasto onda ne tuzi za 3 miljke ko svi ostali klosari? Jami ba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 16:54

@Sariel o ovom periodu pricam, ovdje je bilo raspolozenje dobro i nije niko nista ruzno imao reci za grupu..

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 07 apr 2017, 17:01

Probisvjet je napisao/la:
Hustle je napisao/la:Pozdrav Slobodasi, pratim ovaj forum vec nekih 5-6 godina al eto tek sad odlucih da se i registrujem. Glupo mi je odma napadat nekog, al de ljudi odvadite malo zivi bili. Azmiru hvala za sve, ali covjeka vise nema tu. Zar neko fkt vjeruje u onu pricu o zubaru, pa da se tad rodila ljubav prema Slobodi?! Hahahahahahahaha
Covjek je biznismen, vidio je potencijal u nama, probao i nije uspio. Idemo dalje. Ne vidim razlog da ga se vise toliko spominje i forsira. Za ovaj NJUO kako ga prozvaste, ne znam sta bi reko, najbolje je strpit se do kraja sezone pa onda dati sud. S obzirom koliko se pisalo o gasenju nakon sto Azmir ode, ovo je za sad sasvim korektno. Pravi se po meni dobar tim sastavljen od mahom mladjih igraca ii ovo sto su do sada pokazali, ja im skidam kapu. Neki prave poredjenja izmedju Husrefa i Vlade, sto mi ne ide u glavu, pa jbt sa onakvim timom se morao makar jedan trofej uzet, a na kraju ostadosmo bez iceg. Iskreno po meni ona evropa i nije uspjeh kad se uporedi i tim kakav smo imali aa i pare od te evrope i nisu nesto spram toga koliko je ulozeno bilo u sam taj tim. Vlado Jagodic je em bolji trener, em GOSPODIN spram onog smrada kojeg smo imali i on i igraci od mene imaju punu podrsku, a ovaj NJUO ne bih komentarisao dok se sezona ne zavrsi. Zao mi je, sto ultrasstyle ja mislim rece.poslije pobjede nad Sarajevom, ovih "navijaca" koji su navijali za poraz, pa im propadose vec iskucani postovi. Izvinjavam se na malo duzem postu, ima se jos mnogo toga za rec al polako
Azmir na svakoj utakmici kada je u Bosni, i domacoj i gostujucoj. O ljubavi dosta. Zasto onda ne tuzi za 3 miljke ko svi ostali klosari? Jami ba.
Stariji si pa ne znam jel se pravis blesav ili sta? Eto ti mi ko skupstinar reci sta to FK Sloboda ima od imovine u vrijednosti od 3 miliona maraka?! Azmir sad da trazi svoje pare, nama bi automatski slijedilo gasenje kluba. Kad tad ce Sloboda morati biti privatizovana na neki nacin i on tu ima sigurnu paru ili udjel u vlasnistvu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 apr 2017, 17:02

Euforiju svi prodju.a ona ovisi o vise faktora i rijetko se gdje.zadrzi na duze staze.
Navijacka kultura i mentalitet nula .**** ovu komplet ligu kad ljudima sve smeta.kod nas se u navijacki penziju ide sa 25.samo izgovori
ma neam zivaca.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 17:03

Hustle je napisao/la:E jbg ba tuzlak imal ovdje koga da nisi isprozivo care? Kreno si protiv krdze pisat pa se momak registrova ovdje, ostavio ti cak i brpj telefona da se nadjete na kafi, al izbrisa mu moderacija post. Ljudi iz UG ne ujedaju druze nit ce ti nesto bit ako im kazes svoje sugestije, saslusat ce sigurno.
Nisu to prozivanja vec misljenje, isto kao sto ti mislis da je Vlado Jagodic bolji trener od Musemica kazes, obrazlozis. Ne znam sto se to mora uvijek gledati kao pljuvanje ako nemamo svi isto misljenje.. :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2017, 17:12

Ma Azmira ne gotovim jer je ispao p,pusti tu ljubav ba,mozes 3 milke hlupat u pozajmice,ali eto fola neces privatizovat,nesto glumis,a dobro znas,kakvo je stanje,i da su ljudi gladni trofeja i uspjeha,sada najvise mi ispastamo,jer smo vraceni na fabricke postavke.....
Nisam ja ba ni za njega,ni protiv ovih,jednostavno vraceni smo na fabricke postavke.cijelu mladost cekam nesto,neki uspjeh,i sada fola trebam opet jos dvadeset godina cekat nesto,eto samo ce od sebe doci....Dok sela uzimaju trofeje i smije nam se cijela drzava,i region,mi se dijelimo izmedju sebe,i ovo malo sto nas ima jada i cemera,duzni i bogu i narodu,na samom dnu fudbala u ovoj zemlji....i onda dodje Senad ili neko i prica o velikom klubu....Pa meni kao navijacu jeste najjaci,najbolji,ali jarane sa strane to izgleda smijesno...Meni je 33 godine,treba da cekam sa stapom da naprave stadion,kada budem imao 80,yebo te on,nece mi cenifa ni trebat vjerovatno cu pisati u pempas sa 80....
Pricu strpite se,bice za buduce generacije,isto nabijem na kur.ac tako su i nama maglu prodavali i evo prodje mi 20 godina zivota.....
Sve je to nase,i svih nas,sebi u pakas neka stave,ako je stadion svih nas,i ako je klub svih nas,gdje su izvjestaji,gdje je sta,pita li nas bilo ko za bilo sta,pita moj kur.ac,rade sta hoce...
Privatizacija,to je spas...Kaze pinoglavi,jeste,ali sta kada mozda tom nekom dosadi klub,kome ce ga prodati,sta ce biti...pa cekaj malo,sta sada imas,i sada ti gasenje visi nad glavom,a nemas nista,nista,najjadniji sportski kolektiv u drzavi,bog vas yebo....Cega da me bude strah,neka privatizuje,neka potpise u ugovoru za koliko ce nulirat dugove tacno,mjesec,godinu,i daj mu stadion neka izgradi,da uzmemo i titulu,ili kup,nadamo se uspjesima,i evropi,grupnim fazama,pa yebo te nista nije sigurno,ni hocu li se probuditi sutra,sto da zamaram mozak za 10 godina....
Stajimo u mjestu decenijama,sela imaju bolje stadione,i trofeje,a mi se koprcamo u blatu.....i cemeru i jadnu..puuuu
I onda neko kaze,kult,neko kaze azmirovac,seljak,pricas protiv grupe,ovog,onog,ama ljudi daj probudite se,pa imate li oci....pa imate li dusu...
Dokle jasmine ovaj jad i cemer,yebem vam i sdp i sda yebem vam majku i javnu ustanovu,i talove i transe i grad,yebem vam tabut kada ga budu kopali...dokle cemo biti sup.ak ove drzave i zadnja rupa na sviralu....
Mjenjaj statut,daj i klub i stadion,da se imamo cemu nadati dok jos na slamku ne disem..
Azmire yebem i tebi mater cigansku,ili se prihvati kluba,ili mars i ti u pm,izadji reci necu nikada vise,halali dug,yebo ti mater i mars odavdje,ili uzmi ga privatizuj ,mi nemamo kada cekati vise na vasa podjebavanja i carke ma mars klosari
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2017, 17:13

Samo privatizacija. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 apr 2017, 17:15

Hustle je napisao/la:E jbg ba tuzlak imal ovdje koga da nisi isprozivo care? Kreno si protiv krdze pisat pa se momak registrova ovdje, ostavio ti cak i brpj telefona da se nadjete na kafi, al izbrisa mu moderacija post. Ljudi iz UG ne ujedaju druze nit ce ti nesto bit ako im kazes svoje sugestije, saslusat ce sigurno.
Ma krenuli su sve prozivat i sve se zivo ovdje popljuvalo, kad sam vidio da pisu "UG neprijatelji Slobode" sve je bilo jasno. Najtuznije sto takvi pisu o nekakvom tuzlanskom mentalitetu a upravo je pljuvanje po svemu zivom tuzlanski mentalitet, kao sto oni rade. Fuj :puke: :puke: :puke:

@ultrasstyle i @emirzlaTu objasnili :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 17:17

Ja sam napisao bio za te novine kada su objavili "Najjaci upravni odbor ikad" tekst koji je objavilo jedno 5 novina u isto vrijeme isti dan. Nema potrebe da se laze, objavljen tekst malo da smiri ljude i izlevati ih eto. Zar taj tekst nije bio farsa?
Nisam ja dosao i bez razloga samo kritikovao tog ko je objavio tekst.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 07 apr 2017, 17:25

tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam napisao bio za te novine kada su objavili "Najjaci upravni odbor ikad" tekst koji je objavilo jedno 5 novina u isto vrijeme isti dan. Nema potrebe da se laze, objavljen tekst malo da smiri ljude i izlevati ih eto.
Nisi druze samo tad piso, vise puta si ih nazivo rezimskim portalom i momka prozivo, momka koji po svemu do sad sto je pokazo i uradio sigurno vise od tebe voli ovaj klub.
@pinoglavi tacno druze malogradjanstina, tuzla je kasaba malte ne i fkt je tuzno vidjeti ovoliko negative i prozivanja. Uredu nije sve med i mlijeko al sta jeste u zivotu jbt. Necu da ispadne ko floskula neka al Fukare su moja grupa, Tuzla moj grad i Sloboda koj klub, kakvi god da su, oni su moji i ja ih volim i nikad ne bi mogo sebi dozvolit da pljujem po njima il da sw radujem nekom porazu..
Razumijem i solinasa kad kaze dosta mu je vise prosjeka i svega, eto probali smo sa Azmirom taj neki "instant" uspjeh al vidjeli ste da i to ne ide. Pa jbt najveca posjeta nam je bila u jbnoj federalnoj ligi. Boris se na 2 fronta za titulu, tebi je prosjek malo vise od 2 milje po utakmici :puke:
Privatizacija jeste najbolje rjesenje al ni to ne moze nazor, tj dok se zakon ne usvoji.
NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: Hustle, dana/u 07 apr 2017, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2017, 17:32

Opet poltroni iz supljeg u prazno.
Kritika =pljuvanje.
Pa nisu u UG mentalno bolesni da ne znaju sami istupiti i gradu i upravama kluba objasniti neke stvari.
Cuj dodji u UG i predlozi.
Ja znam trojica citaju ovaj forum.
Sta mi imamo od "gradskog kluba"koji je sve osim nas i gradski i stadiona gradskog.....
Imamo li mozda najbolji infrastrukturu.
Imamo li trofeje...titule...NEMAMO duga ili sta ne kontam....
Zeljo ima 5 milki duga ali je najtrofejniji klub i izgradi stadion.....
MI imamo 8 milki i prasinu u vetrinama....dje su pare bolan....
Sta je problem traziti rjesenje privatizovat klub....
Moze biti bolje nikako gore....Kakav tuzlanski mentalitet o cemu pricate vi....Ugasili nam Ditu niko nije mako kur.cem. ....
FK grca gusi se a neki ispiru mozak kako nije sve crno....dobro jutro momci.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 apr 2017, 17:36

Hustle je napisao/la: @pinoglavi tacno druze malogradjanstina, tuzla je kasaba malte ne i fkt je tuzno vidjeti ovoliko negative i prozivanja. Uredu nije sve med i mlijeko al sta jeste u zivotu jbt. Necu da ispadne ko floskula neka al Fukare su moja grupa, Tuzla moj grad i Sloboda koj klub, kakvi god da su, oni su moji i ja ih volim i nikad ne bi mogo sebi dozvolit da pljujem po njima il da sw radujem nekom porazu..
Najbolji je primjer Jagodic, sta god da izjavi ne valja i popljuje se lik. Jedva cekaju poraze da krenu tipkat i pljuvat i poslije svakog poraza ista prica, hocel' se Azmir vratit, izmisljaju se nekakve teorije da faraon i Azmir igraju nekakve igre umjesto da skontaju da je Azmir proslost i nije bliza buducnost. Najavljivali raspad igraca na zimu, kad su vidjeli da nije proslo najavljuju sad na ljeto i sve tako u krug. Kako se pricalo da ce bit poslije Azmira ovo nije katastrofa dosad, ima dosta pozitivnih stvari. Al jbg ne treba za klub navijat ako ne pisamo po sirotinji i ako nam predsjednik nije milioner pa da ovdje svrsavaju na te milione kao da su njihovi. Prosle godine smo ugrabili Europu sa nevjerovatnim budzetom, a Europa se moze dostici i sa mnogo manjim budzetom, al ne godi to, hoce milionske plate igracima da se mogu kurcit ko da su njihove.

Azmir je svoje milione ulagao i prosle sezone dobio prvo pretkolo Europe, a neko sposoban bez miliona moze napraviti pare preko kluba i ulagati ih dalje u razvoj kluba kako bi napredovali, i to nije nekakva nuklearna fizika, pogotovo u nasoj ligi, samo kod nas ljudi nisu navikli da mozes nesto radom i trudom postici nego samo stela i ostale malverzacije odnosno u ovom slucaju preko para od predsjednika milionera.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 07 apr 2017, 17:38

pinoglavi je napisao/la:
Hustle je napisao/la: @pinoglavi tacno druze malogradjanstina, tuzla je kasaba malte ne i fkt je tuzno vidjeti ovoliko negative i prozivanja. Uredu nije sve med i mlijeko al sta jeste u zivotu jbt. Necu da ispadne ko floskula neka al Fukare su moja grupa, Tuzla moj grad i Sloboda koj klub, kakvi god da su, oni su moji i ja ih volim i nikad ne bi mogo sebi dozvolit da pljujem po njima il da sw radujem nekom porazu..
Najbolji je primjer Jagodic, sta god da izjavi ne valja i popljuje se lik. Jedva cekaju poraze da krenu tipkat i pljuvat i poslije svakog poraza ista prica, hocel' se Azmir vratit, izmisljaju se nekakve teorije da faraon i Azmir igraju nekakve igre umjesto da skontaju da je Azmir proslost i nije bliza buducnost. Najavljivali raspad igraca na zimu, kad su vidjeli da nije proslo najavljuju sad na ljeto i sve tako u krug. Kako se pricalo da ce bit poslije Azmira ovo nije katastrofa dosad, ima dosta pozitivnih stvari. Al jbg ne treba za klub navijat ako ne pisamo po sirotinji i ako nam predsjednik nije milioner pa da ovdje svrsavaju na te milione kao da su njihovi. Prosle godine smo ugrabili Europu sa nevjerovatnim budzetom, a Europa se moze dostici i sa mnogo manjim budzetom, al ne godi to, hoce milionske plate igracima da se mogu kurcit ko da su njihove.

Azmir je svoje milione ulagao i prosle sezone dobio prvo pretkolo Europe, a neko sposoban bez miliona moze napraviti pare preko kluba i ulagati ih dalje u razvoj kluba kako bi napredovali, i to nije nekakva nuklearna fizika, pogotovo u nasoj ligi, samo kod nas ljudi nisu navikli da mozes nesto radom i trudom postici nego samo stela i ostale malverzacije odnosno u ovom slucaju preko para od predsjednika milionera.
:salut: :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2017, 17:44

Hustle je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam napisao bio za te novine kada su objavili "Najjaci upravni odbor ikad" tekst koji je objavilo jedno 5 novina u isto vrijeme isti dan. Nema potrebe da se laze, objavljen tekst malo da smiri ljude i izlevati ih eto.
Nisi druze samo tad piso, vise puta si ih nazivo rezimskim portalom i momka prozivo, momka koji po svemu do sad sto je pokazo i uradio sigurno vise od tebe voli ovaj klub.
@pinoglavi tacno druze malogradjanstina, tuzla je kasaba malte ne i fkt je tuzno vidjeti ovoliko negative i prozivanja. Uredu nije sve med i mlijeko al sta jeste u zivotu jbt. Necu da ispadne ko floskula neka al Fukare su moja grupa, Tuzla moj grad i Sloboda koj klub, kakvi god da su, oni su moji i ja ih volim i nikad ne bi mogo sebi dozvolit da pljujem po njima il da sw radujem nekom porazu..
Niko ne pljuje Slobodu sigurno. Mozda nam se razlikuju misljenja oko necega ali da Slobodu mrzimo tu nema price. Nikome ovdje nisam osporio da manje voli Slobodu od mene, niti cu to ikada.
Jedno je sigurno, zeljni smo pobjeda, ponosa, punih tribina i taj neki yebeni trofej da stigne u nas grad.
Dovoljno imam godina i znam kako se vuklo za Jedinstvo, postadosmo prvaci Evrope, koliko se samo borilo za Slobodu,taj Ante Raos i citav grad i regija.
Trebalo se opstati u onoj ligi, pa cak smo izlazili u Evropu. Kosarka Dita, padali su u Mejdanu Partizan, Zvezda, Cibona...
Nedjeljom smo gledali ligu boksera Yu, da ne nabrajam vise.
Znas zasto? Zato sto smo bili jedinstveni. Sada je sve podredjeno pojedincu, nekome na vlasti, yebenoj partiji, podmetanja, seljak, carsija...
Daj vise dosta podmetanja i lazi jbg. Kada ljudi vide pozitivne pomake doci ce na stadion.
Ako se nesto ne moze neka se kaze, pa neka klub ide na bubanj. Bice stadion do Evrope, nece, reprogarm...
Sta to od sporta u Tuzli ima bolje npr. nego u mnogo manjim sredinama? Mi smo treci grad u BiH i tako treba da se ponasamo u svakom segmentu zivota.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 apr 2017, 17:47

Sto mozete jesti **** s tim " jedva cekaju poraz ".
Eto ljudi po citav zivot prate Slobodu, pa da na kraju jedva cekaju poraz kluba.

Eto nam sad, jos malo, 100 godina kluba. 100 godina i par finala kupa.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2017, 17:49

pinoglavi je napisao/la:

Gdje je taj koji u ovom gradu moze napraviti nesto...iz nicega. ..gdje su bili do sada...gdje su sada u pm....
Ti pricas kao da imamo najmanje 5 titula pa eto 10 god gore dole ko ga yebe.Imamo vremena.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 17:53

Hustle je napisao/la: Nisi druze samo tad piso, vise puta si ih nazivo rezimskim portalom i momka prozivo, momka koji po svemu do sad sto je pokazo i uradio sigurno vise od tebe voli ovaj klub.
Pa razloga je bilo mnogo kada vec zapocinjes o tome portal je citavo vrijeme navijao da Jasmin uzme izbore, dosadilo mi je vise o izborima. Ali oni pred izbore prave o Imamovicu video predstavljanje od sat vremena, a o ostalim kandidatima prave po 20 minuta. Predstave Gadzu u 15 minuta koji je dobar kandidat i onu zenu i Elmira za isto to vrijeme iako nisu nikakav faktor.

I nije uopste pljuvanje kluba, razlika je velika izmedju pljuvanja kluba i kritikovanja losih stvari. Nije isto, ne pljuje se klub.

@Pinoglavi
Sve super sto ti to pises, ali ovi ljudi nisu sposobni stvoriti pare, a kamoli obezbjediti Evropu. Prica vam ima logike ali nema rezultata tog plana koji je skovan. Pravi se mlada ekipa i svi misle eto sada ce ona nesto da osvoji, a da zanemarujete druge faktore. Vi ocekujete da ekipa sa prosjekom 20-21 godinu za 2 sezone nesto osvoji bez da u obzir uzmete neiskustvo igraca i slabe fizikalije te djece za ovu ligu, onda dalje zanemarujete sudijsku organizaciju. Sve i da imas odlicnu ekipu u Tuzli ti nije nista garantovano, mozete pokusati!
Vlado je uzeo titulu ali to uopste nije bila ovakva ekipa, on je u svom uspjesnom mandatu u Borcu imao pored Zeljeznicara top budzet i imao jedno 10ak igraca koji su bili skupi igraci i igraci prekaljeni. Ta ekipa Borca prvo sto je bila iskusna, drugo sto je bila kvalitetna.

Ja ne prizeljkujem poraz ali normalno da ce me nervirati sto pored 10 losih stvari vidite samo jednu dobru. Odem na stadion i nadam se pobjedi, protiv Sarajeva sam bio problijedio ko krpa kao i vecina ovih za koje govorite da cekaju poraz. Napadnite bolje malo one sto su bojkotovali utakmice kada smo igrali za titulu i nabijali kazne, pogresne osobe napadate sto se tice tih zelja.
Ko prizeljkuje poraze Slobode bez obzira na upravu po meni nije uopste navijac Slobode, svako u srcu ima to da prevagne Sloboda i bez obzira na upravu!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 apr 2017, 18:00

Potpisali reprogram, izborili licencu, napokon smo prodali igraca, napravili napokon web stranicu, mnoge sitne stvari uradili na poboljsanju OP i ako se izbori Europa to je sezona s kojom bi bio zadovoljan i da je Azmir sa svojim milionima tu :salut:
Ako ne izborimo Europu onda je sranje realno i onda i ta prodaja Krpica vise dodje kao minus nego kao plus.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 07 apr 2017, 18:13

Nisam ni "Azmirovac" ni "Jasminovac", politika me uopste ne zanima i zamolio bi da me se ne svrstava u poltrone ili kultiste. Ogroooooomne pare su potrosene prosle sezone na "igracine", gdje je Azmir ispo poprilicno naivan sto se toga tice. I na kraju mi od evrope dobismo hamam pa 400 k maraka il malo vise. Dok je od pozajmica sigurno samo te sezone vise od milion bilo uknjizeno. (Fakticki u minusu zavrsismo) Prodali nikog nismo, imali smo tu zimu priliku i to uradit al to je vec.pod SBBKBB(da li bi izasli u evropu itd). Isli smo u Zenicu gledat evropsku utakmicu, zbog Jasmina koji nam.ne izgradi stadion, uprkos obecanju da ce to bit napravljeno. Bilo pa proslo. Fin teferic moglo bi se nazvat. Za vas ne znam al meni to uopste nije nacin za uspjeh, ako cemo vec gledat nekog, hajmo se ugledat na Krstajica i Radnik. Ljudi sa najmanje duplo manjim budzetom izadjose u evropu, prodase igraca i na kraju u finom plusu zavrsise. Pozajmice su najvece zlo koje postoji u FK Sloboda, moze pricat ko sta hoce al ta 3 miliona su DUG kluba prema A.H. Da li ce to on trazit prije nego se privatizujemo ili ne, to niko ne zna. Probali nazor, ne moze. Hajmo krenut po redu radit, omladinski pogon prije svega vratit pod nas klub, pa onda sve ostalo. Privatizacija jeste najbolja opcija i ja sam njen zagovornik, al dok se ne izglasa zakon, nema nista.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, tuzlanskinacin i 9 gostiju.