Average pittarVirtu4l je napisao/la:Kakva pljuska![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Average pittarVirtu4l je napisao/la:Kakva pljuska![]()

SlevinKelevra je napisao/la:Average pittarVirtu4l je napisao/la:Kakva pljuska![]()
znaci li to da cemo vas otjerati sa grbavice?SlevinKelevra je napisao/la:Average pittarVirtu4l je napisao/la:Kakva pljuska![]()
Nisam ni znao da ste ovo pisali. Ali ne cudi me.AzaKamikaza je napisao/la:Ma ja im želim što prije gašenjeMocMahale444 je napisao/la:Vucovi s otokuAzaKamikaza je napisao/la:Što se ne komentariše onaj sudijski cirkus danas sa Otoke![]()
MOKROGUZ **** ĆEMO VAM TETKU!!
**** SMO VAM TETKU MOKROGUZ!![]()
Evo brzo ce Im kraj, losi su pravo. Onaj debil sudija ih spasio jos 3 komada. **** ih faik, mokroguz je neki balavi njofnjo on se boji doci na ovu temu.
Moj Muhoni vidim ja da se on ne javlja, miš mekenjaš
Lingvista, kao što rekoh ...Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno šta Tanova prćija ima sa eventualnom štetom na Koševu, neće oni fakturisati već Opština.
sta je drugo nego prćijaescobarpablo je napisao/la:Lingvista, kao što rekoh ...Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno šta Tanova prćija ima sa eventualnom štetom na Koševu, neće oni fakturisati već Opština.
escobarpablo je napisao/la:Lingvista, kao što rekoh ...Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno šta Tanova prćija ima sa eventualnom štetom na Koševu, neće oni fakturisati već Opština.
Ti par puta bio na derbiju i odmah stručnjak za broj stolicaFrancescoTotti je napisao/la:Levatu sjever koseva je kao pola vase grbavice.Medikament je napisao/la:nama je svejedno, mi naš stadion možemo napuniti i bez divljaka sa kobilje glave i hotonja, dok vi ni sjever ne možete na koševu...
Kad vec mozes racunati - 6 mjeseci kazes, i jos se niste izvinili. Da nas ne mrzite najvise na svijetu, nebi se vi toliko medjusobno lizali dok nas napadate.MocMahale444 je napisao/la:Druze citiras nas 6 mjeseci poslijenista protiv Olimpica nego kolara.
Kako ga nije stidVirtu4l je napisao/la:Kenjara se vratio nakon svih silnih promašaja
Injekcija k'o injekcija, za svaku se moraš dobro naguziti, a oni su se baš napeliZeljo92 je napisao/la:Eno bi u pitara injekcija i svi sretni**** klub koji zivi od injekcija, nesposobnjakovici ne znaju marke posteno zaradit
Tako je. Ja sam da i mi kao i vi muzemo SDA pare.Zeljo92 je napisao/la:Eno bi u pitara injekcija i svi sretni**** klub koji zivi od injekcija, nesposobnjakovici ne znaju marke posteno zaradit
Zelenu boju volim, gotiva prava. Nego sve je kako kazes, cim sam procitao tvoj post odma me neki. Stid, sram i strah pogodio.Mokroguz je napisao/la:Kad vec mozes racunati - 6 mjeseci kazes, i jos se niste izvinili. Da nas ne mrzite najvise na svijetu, nebi se vi toliko medjusobno lizali dok nas napadate.MocMahale444 je napisao/la:Druze citiras nas 6 mjeseci poslijenista protiv Olimpica nego kolara.
I da je bilo samo protiv Faika, on je nas, i mi ne damo svoje.
Vijoris nasu zastavu a izjasnjavate se drzavama, religijama. Sami ste ponavljali kako niste Bosnjacki klub. Sam sebe lazes. Zna se koji klub predstavlja nas narod i drzavu bez trunke stida, srama i straha, a on je zelen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.