NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
samo produzi zvijezdo...ubijedjen sam 1000 % da je vrijem da opet budemo brijantni...volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ma dobar je i Hadzija samo nek onako na 2:0 ili na 0:1 zadržaje loptu a ima i refleks odličan golman dok ga smaja uzme još malo pod svoje i on će biti bolji od kare
jer znam ja ikara je bio ispo iz forme pa ga smaja ubio
i napravi od njega... siluu
g.CURGUZ trener Zvijezde dobio ponudu iz Emirata ali se zahvalio i ostaje u Gradacac.bondich je napisao/la:samo produzi zvijezdo...ubijedjen sam 1000 % da je vrijem da opet budemo brijantni...volim te zvijezdo
pabizo je napisao/la:g.CURGUZ trener Zvijezde dobio ponudu iz Emirata ali se zahvalio i ostaje u Gradacac.bondich je napisao/la:samo produzi zvijezdo...ubijedjen sam 1000 % da je vrijem da opet budemo brijantni...volim te zvijezdo
Da je bogdom dobio ponudu mi bih mu navijači sabrali otpremninu samo nek ide..
Da si bio u Gradacccu znao bi kako je, nebi pisao "mozda" i zakljucivao pogresno.Niko ne ocekuje na sjeveru da navijaju 90 min??? A na jugu??,Ako se to ocekuje od juga,onda ste pravo smijesni .Sto se tice dobosara barem imamo dobos,heheStole iz Bora je napisao/la:@Žbljohar
Na sjever dolaze ljudi da gledaju utakmicu i podjahkad koju pjesmicu otpjevaju. Na jug idu mladja raja da navijaju i zato ne cudi da nema uskladjenosti izmedju te dvije tribine osim mozda na 1-2 pjesme. Znaci, ukratko, niko ne ocekuje od ljudi na sjeveru da navijaju 90 minuta.
Koliko znam, na svim stadionima imas jednu tribinu gdje su oni koji navijaju svo vrijeme i ostale tribine koje se samo povremeno ukljuce. Mozda u Gradaccu nije tako pa pricas o tome da se jug i sjever "razilaze" u navijanju.
Postujem tvoje misljenje o HZ, fukarama, ultrasima, robijasima i lesinarima te o njihovoj jacini u odnosu na manijake. Imas pravo na svoje misljenje i bezveze je sad da se raspravljamo oko toga.
Vasi navijaci imaju finih pjesmica, bas onako ritmicnih za neko kolce. A dobosar je izgleda pokupljen sa svadbe jer bas te ritmove svadbarskih pjesama iz naroda hvata svo vrijeme ..![]()
Pozdrav!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad nemas sta odgovoriti nekome samo napises da je iskompleksiran i pomislis u sebi: "joj kako sam mu spustio". Dobro moj @Žbljohar, tekst je pun kompleksa (kad postujes necije misljenje i kad nekom kazes o razlikama na tribini pun si kompleksa
), nisam nikad bio u Gradačcu i ne znam sta je i kako je ..
izvinjavam se na smetnji, nemam ni volje ni zelje da se dalje raspravljam oko gluposti. Sretno u nastavku prvenstva.
izvinjavam se na smetnji, nemam ni volje ni zelje da se dalje raspravljam oko gluposti. Sretno u nastavku prvenstva.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
pa de ti sjedi i vodi ekipu,sto si napao covjeka,nebudi dosadan,bio je konkurs za trenera zvijezde prije god.dana.pa si se trebao prijaviti,ako ista znas o fudbalu,,,nebudi naporan covjece pusti nas da uzivamo u igrama nase zvijezde..ciro_ciro je napisao/la:pabizo je napisao/la:g.CURGUZ trener Zvijezde dobio ponudu iz Emirata ali se zahvalio i ostaje u Gradacac.bondich je napisao/la:samo produzi zvijezdo...ubijedjen sam 1000 % da je vrijem da opet budemo brijantni...volim te zvijezdo
ja mislim ciro kad bi tebe curguz pozvo da igras u zvijezdi da bi on za tebe bio najbolji trener svih vremena bio bi za tebe kakav kapelo daj pusti vise trenera na miru da si ista vrijedio u fudbalu nastavio bi igrat ja sam na vrijeme skonto da nemam ja sta trazit u fudbalu i odusto al izgleda da ti jos nisi skonto neke stvari nevolim ga ni ja radi neki gluposti sto radi sto forsira onog đorica kad vidim da on igra mene stomak zaboli al nije sad razlog da svaki moj komentar znaci pljuvanje po njemu on je trener mog voljenog kluba i ja to postujem a vrijeme ce pokazat dalije je on sposoban za trenera i ako nebude sposoban valjda ce ljudi iz uprave na vrijeme skontat da ga smijene i aj sad pocni to svoje grlo koristit za navijanje a ne pljuvanje po treneru i nemoj sta zahateritciro_ciro je napisao/la:pabizo je napisao/la:g.CURGUZ trener Zvijezde dobio ponudu iz Emirata ali se zahvalio i ostaje u Gradacac.bondich je napisao/la:samo produzi zvijezdo...ubijedjen sam 1000 % da je vrijem da opet budemo brijantni...volim te zvijezdo
U pravu je Ciro,za Curguza
-
zmaj od b.
- Kontakt:
FK Sloga (Doboj) : NK Zvijezda (drugi tim) 0:2
Golove za Zvijezdu postigli su Husić i Nuhanović
Zvijezda nastupila u sljedećem sastavu:
Smajić
Nezić
Omeragić
Kadić
Moranjkić
Bedak
Vidović
Nikić
Đorić
Nuhanović
Husić
U drugom poluvremenu:
Huskić
Nezić
Iskrić
Jusić
junior
Mašić
Delić
Knežević
Nuhanović
Šehrić
junior
Golove za Zvijezdu postigli su Husić i Nuhanović
Zvijezda nastupila u sljedećem sastavu:
Smajić
Nezić
Omeragić
Kadić
Moranjkić
Bedak
Vidović
Nikić
Đorić
Nuhanović
Husić
U drugom poluvremenu:
Huskić
Nezić
Iskrić
Jusić
junior
Mašić
Delić
Knežević
Nuhanović
Šehrić
junior
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Po ko zna koji put gol daje NUHANOVIC.Kada ce steci pravo nastupa za Zvijezdu?
Zna li neko kakva je situacija sa TOSUNOVICEM,hoce li biti spreman u subotu za Leotar.
Dobro je ovo,vidim po sastavu da smo igrali u izmjesanom sastavu a ipak smo pobjedili.Evo jos se jednom pokazalo da ovaj Djoric nemoze zabit gola ni na prijateljskoj.
Bilo bi dobro kada bi nasi doveli ALENA MESANOVICA,covjek ide iz Zelje on bi sa Tosunovicem u napadu pravio dar mar.Kazem bilo bi dobro,nisam nista cuo o njegovom eventualnom dolasku pa nemojte misliti da je covjek pred potpisom za Zvijezdu,da ne bi bilo nekih nesporazuma.Ipak je on jedan od najboljih igraca u Premijer ligi ikada,stari rutiner bas kakav bi nama trebao u napadu.On je doktor fudbalskih nauka za Djorica.
Zna li neko kakva je situacija sa TOSUNOVICEM,hoce li biti spreman u subotu za Leotar.
Dobro je ovo,vidim po sastavu da smo igrali u izmjesanom sastavu a ipak smo pobjedili.Evo jos se jednom pokazalo da ovaj Djoric nemoze zabit gola ni na prijateljskoj.
Bilo bi dobro kada bi nasi doveli ALENA MESANOVICA,covjek ide iz Zelje on bi sa Tosunovicem u napadu pravio dar mar.Kazem bilo bi dobro,nisam nista cuo o njegovom eventualnom dolasku pa nemojte misliti da je covjek pred potpisom za Zvijezdu,da ne bi bilo nekih nesporazuma.Ipak je on jedan od najboljih igraca u Premijer ligi ikada,stari rutiner bas kakav bi nama trebao u napadu.On je doktor fudbalskih nauka za Djorica.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Bilo bi dobro kada bi nasi opet doveli sav otpad iz Zelje i opet bi jedva odrzali premijerligaski statusBosanski zmaj je napisao/la:Po ko zna koji put gol daje NUHANOVIC.Kada ce steci pravo nastupa za Zvijezdu?
Dragon Town
Savica?Pa ti rece neces otpad?Ovo je ljudski otpad.Vidjelo se na utakmici.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ako ti je Mesanovic otpad onda svaka cast.Nisam rekao da dovedu igrace tipa Popovica,Culuma i ostalih kloceva iz Zelje, koje ne bih ni ja doveo da mi ih neko plati da igraju.Ako jedan Djoric ima mjesta u Zvijezdi onda sigurno ima i Alen.Samo da kazem da je prosle sezone bio drugi strijelac prvaka BiH.Daleko od toga da je covjek otpad i on se nemoze porediti sa igracima poput Haznadara i Muse koji nisu ni za kantonalne lige.U svakom slucaju bolji je od nasih napadaca Djorica,Husica i Sesta.
@ Fatko ma jok necu se naljutiti otići će on sam još koje kolo on nema hrabrosti da igra napadačku igru... počeli su nas ko slobodu zvati bunkeraši 
Ovako Saša šest je vrlo brz igrač odnosno najbrži igrač u Zvijezdi vrijeme će pokazati da taj momak nije loš nego je došao povređen ovdje, al za to je kriva struka koja ga je dovela. A što se tiče Želje i Mešanovića on bih nam vrlo dobro došo on ima iskustvo koje bih nam mnogo značilo. Prošle sezone jedan od najboljih igrača želje.
@ Samuraj upravu si za Savića s dvije noge ulazi svom dojučerašnjem kapitenu i bratu sa teren-a...
Smeće od čovjeka pa hajd... ušljo itd.. nemam riječi za njega..
Ovako Saša šest je vrlo brz igrač odnosno najbrži igrač u Zvijezdi vrijeme će pokazati da taj momak nije loš nego je došao povređen ovdje, al za to je kriva struka koja ga je dovela. A što se tiče Želje i Mešanovića on bih nam vrlo dobro došo on ima iskustvo koje bih nam mnogo značilo. Prošle sezone jedan od najboljih igrača želje.
@ Samuraj upravu si za Savića s dvije noge ulazi svom dojučerašnjem kapitenu i bratu sa teren-a...
Smeće od čovjeka pa hajd... ušljo itd.. nemam riječi za njega..
Zar Šesta nije povrijedio Šehić u utakmici sa Željom na Grbavici u drugom dijelu prošle sezone? Ne bih rekao da je Uprava pogriješila, odnosno da ga je povrijeđenog dovela.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
kada ce taj vise nuhanovic zaigrat...jedva cekam da ga vidim na tekmi cuo sam da je sila od igraca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Nuhanović može igrati 18. 08. (avgusta) 2010. godine, dakle za šest dana. Preciznije, igrat će na Pecari protiv Širokog Brijega. Naravno, pod uslovom da zadovolji struku, a definitivno je to uradio kroz pripremne utakmice (zadnji gol u nizu postigao protiv Sloge iz Doboja).bondich je napisao/la:kada ce taj vise nuhanovic zaigrat...jedva cekam da ga vidim na tekmi cuo sam da je sila od igraca
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Mogao bi Edin Šaranović doći u Zvijezdu!!!!!!!!!!!
Što se tiče Nuhanovića jučer je zabio gol ali vjerujte ništa značajno nije odigrao i ono što sam mogao vidjeti radi se o prosječnom igraču koji nema "desnu nogu" uopšte, konkretniji je od Đorića a gol koji je postigao bilo je teže mašiti.
Sloga je bila veoma loša, sa juniorima je takoreći igrala takoda jučerašnji rezultat nije nikakvo mjerilo.
P.S.
Vedo je prvo poluvrijeme odigrao na mjestu beka i lično mislim da će ga ovaj Ćurguz upropastiti!
Što se tiče Nuhanovića jučer je zabio gol ali vjerujte ništa značajno nije odigrao i ono što sam mogao vidjeti radi se o prosječnom igraču koji nema "desnu nogu" uopšte, konkretniji je od Đorića a gol koji je postigao bilo je teže mašiti.
Sloga je bila veoma loša, sa juniorima je takoreći igrala takoda jučerašnji rezultat nije nikakvo mjerilo.
P.S.
Vedo je prvo poluvrijeme odigrao na mjestu beka i lično mislim da će ga ovaj Ćurguz upropastiti!
najznačajnije u fudbalu je zabiti gol sve ostalo je skoro pa nebitno, ne znam šta si gledao ali momak igra odlično i ravnopravno i lijevo i desnom nogom, a inače je dešnjak po prirodi (piše desnom)zmaj od b. je napisao/la:Mogao bi Edin Šaranović doći u Zvijezdu!!!!!!!!!!!
P.S.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.