Kasniš, kasniš.... Borovina već objavio ekskluzivukimbo je napisao/la:Eto vam pjane Colica dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kasniš, kasniš.... Borovina već objavio ekskluzivukimbo je napisao/la:Eto vam pjane Colica dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nick je napisao/la:Službeno: Čolić dvije godine u
Želji
Piše: A. Beganović
Srijeda, 11.08.10. 21:22.
Elvir Čolić od večeras je dvije godine i službeno u redovima Željezničara, aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.
Nakon što je postalo izvjesno kako će Grbavicu napustiti Alen Mešanović, Uprava sarajevskog premijerligaša odlučila je pojačati svoje redove Elvirom Čolićem.
Čolić će tako pojačati konkurenciju u napadu na Grbavici, a debi bi trebao imati ovog vikenda.
"Nadam se da ću opravdati očekivanja i izboriti svoje mjesto u ekipi. Drago mi je što sam došao u Željezničar i nadam se da ću pokazati sve što znam", rekao je nakon potpisivanja ugovora Čolić.
Molite boga da bude sto vise janjetine a sto manje "zalijevanja"tm8782 je napisao/la:Predivna vjest, lijepo pojacanje.
P.S. Izgleda da je janjetina u Jablanici (s Osimom)ipak presudila.![]()
Kalimero pogodi jedno od 3 pojacanja
valjda napadacnick je napisao/la:mislim desni bek/krilo
jel nam djelo negdje dalje il je tu do Neuma otisobistrikboy je napisao/la:Odlican igrac u momentu kad sam vec bio rezigniran glede prelaznog roka,Amare hvala ti,Dzelo de se tivra sa mora...
Da hoce ovakve davati na Grbavicijordan 23 je napisao/la:
Nadamo se da će i u Želji ovako zabijatijordan 23 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, zeljovolimte i 38 gostiju.