Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Burberry46
- Kontakt:
Bude se bordo navijaci, ide hladno 10 000 u nedjelju
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vjeruj mi. Ne bih se igrao s tim.MortemHz je napisao/la:Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Yebat cemo mi njega opet sto nas je nalozio, pa nas euforia uhvatilaSarajlijica1946 je napisao/la:Jest se neko naljutio. Kao da sam procitao da je uhljeb neko u ovom marketing sektoru. Frajer je pobijesnio.
A da pitam da ga vratimo?
STAAAAAA JEEEE OVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhapuc je napisao/la:![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaha kad se ne udavih je8enom Septoletom.Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
@hilmo imam osjećaj da se zaje8aješ. Učestvuj u nagradnoj igrici.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo da se ne naklate tribine na nase igrace i to je kao bombona.Zip je napisao/la:Yebat cemo mi njega opet sto nas je nalozio, pa nas euforia uhvatilaSarajlijica1946 je napisao/la:Jest se neko naljutio. Kao da sam procitao da je uhljeb neko u ovom marketing sektoru. Frajer je pobijesnio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Vjeruj mi. Ne bih se igrao s tim.MortemHz je napisao/la:Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći... 
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la: @hilmo imam osjećaj da se zaje8aješ. Učestvuj u nagradnoj igrici.
@totti bi volio da je cijenjeni gospodin tu, mislim da će me uskoro preko fejsa moliti da povučem neke svoje veze.
A loš sam u prognozama, a uskoro će mi rođendan pa ću sam sebe obradovati. I naravno ide broj 15
Sad reci "Samo da što više ućeramo u njihovu mrežu a što manje dobijemo u svoju", aka Izet Fazlinović.PitarBordo je napisao/la:Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sarajvo, Sarajvo, ti .... melju, malenog, malenognnnn
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako damo više golova od Zrinjskog u nedjelju pobjeda je zagarantovana. - Safet Sušić Pape.skoroalen je napisao/la:Sad reci "Samo da što više ućeramo u njihovu mrežu a što manje dobijemo u svoju", aka Izet Fazlinović.PitarBordo je napisao/la:Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći...
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kud ces vece motivacije od treceg gola Benke protiv Zvijezde. Like a true wariors! Komentator sve vrh. Ja kad god pogledam mogu se skinuti go i trcati do Haseta! 
Nisam lud.
Nisam lud.
- PitarBordo
- Kontakt:
ONI TI GA PUŠEEEEEEEEEEEEEE .... ... ............
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.
KANDŽIJAJ MAĐARSKE KURTIZANE!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 25 gostiju.