FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NedostatakZnanja
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NedostatakZnanja » 07 apr 2017, 21:16

solinas je napisao/la:
NedostatakZnanja je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nevjerovatno je da je ljudima uspjek,u 21 stoljecu,imati web stranicu,i mastati o fan-shopu.
Mi nemozemo da prodamo 1000 sezonskih,i tu i pocinje i zavrsava,sva prica oko mentaliteta,i nas samih.
I sta ces sa fan-shopom....
Ljude privlaci uspjeh,trofeji,tako i sponzore,pa i kupce u taj fan-skop...
Kao najmnogoljudniji kanton,i grad koji sa okolicom,broji 150 000 ljudi,rekoh,nemozemo prodati 1000 sezonskih,nemamo ni jedan trofej,grcamo u dugovima,a busamo se u prsa,cime bolan..
Nas mentalitet vrijedjanja,ismijavanja,svega i svakoga koji ne misli kao mi,doveo nas je do praznih tribina...
I danas umjesto da imamo stotine djevojaka i mladica koji vikendom,zure na stadion,iz Kalesije,Kladnja,Lukavca,Banovica,mi imamo obrznuto,ni tuzlaci nece na stadion...
Mentalitet koji sebe smatra necim posebnim,pa kada nas pobjedi radnik,zbog lopovluka koji se decenijima desavao,nemozes ti ubjediti covjeka da su ljudi bolji....cuj oni bolji...od nas...ma daj,nee.mi smo to prodali,kontas.. :roll:
Ovo sto klub zeli sada da radi,je nesto najnormalnije,davanje sanse omladini,ali za nas je to vanserijski uspjeh covjece,jer nam je mentalitet najjadniji u ovoj drzavi....
Da bi pricali o bilo cemu,mora se uzeti titula dvije,uspjeh dovodi i sponzore,i privlaci mlade,kvalitetne igrace da potpisu za tebe,i publiku na stadion...sta mi mozemo kome ponuditi....osim magle i suplje price....
I ovaj komunista je zivi primjer onoga sto pisem...Najnizi sljam kojeg ovaj grad ima,a sto je najzalosnije,frajer nije ni rodjeni tuzlak,niti navija za Slobodu...ima drugi nick pod kojim pise na temi Sarajeva,pogledajte samo gluposti koje pise,nikada nista konkretno....
Dok meni cir proradi svaki put yebeni zbog kluba kojeg volim vise od sebe,on ce podyebava sa nama,i smije nam se u facu...
Mani se ti mene i neinteligentnih nacina da me diskreditujes. Izostanak argumenata ti je izgovor da lazes i vrijedjas, po pravilu. Sreca imas cenzuru da ti drzi ledja, kao sudije Sarajevu :)
Ja tebe yebem argumentima kako si se registrovao,ti samo mazes vazelin i govoris jos jos..
Tvoj jedini argument je spinovanje,i recenica,ti lazes,ti vrijedjas...Istina boli znam.
Ovakvim infantilnim recenicama i uvredama potvrdjujes sve sto sam rekao.
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 apr 2017, 21:20

Solinaš bolan što ga uopšte citiraš, čovjek ništa vezano za klub nije napisao otkako ja znam, samo zna kritikovati forumaše i njihova mišljenja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2017, 21:25

Aerials je napisao/la:Solinaš bolan što ga uopšte citiraš, čovjek ništa vezano za klub nije napisao otkako ja znam, samo zna kritikovati forumaše i njihova mišljenja.
A debil teski on je bolestan.Ima nick i pretstavlja se kao navijac Sarajeva,a sa jednog sere velezovcima redovno...Bolest ne bira.
Aco je isto slicno rekao i ne znam sta ceka koji ga k drzi ovdje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 21:27

Mario je sve upravu, kontam i sve je upravu. Treba se uclaniti pa otici popricati i vidjeti na koji nacin ko moze pomoci. U glavi imam vec ideja, sezona se brzo zavrsava, naredna brzo pocinje. Vec se mora misliti o tome kako ljude privuci za narednu sezonu gdje i Jagodic kuje ozbiljnije planove.

Fudbal se igra i nakon ove godine, svake godine imamo priliku za popravni.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 apr 2017, 21:28

Meni je na foe na svakom od njegovih profila, rahatluk čitati temu, ako ovdje uopšte postoji rahatluk :lol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 apr 2017, 22:44

tuzlak1987 je napisao/la:Mario je sve upravu, kontam i sve je upravu. Treba se uclaniti pa otici popricati i vidjeti na koji nacin ko moze pomoci. U glavi imam vec ideja, sezona se brzo zavrsava, naredna brzo pocinje. Vec se mora misliti o tome kako ljude privuci za narednu sezonu gdje i Jagodic kuje ozbiljnije planove.

:urnebes: :urnebes: pa juce ti rece sta cu tam... :facepalm:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 07 apr 2017, 22:52

Guest007 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi kad se pojavila vijets da se Jahic vraca 90% ukljucujuci i mene, smo osporavali to i 'pljuvali' na tu informaciju. S velikim negodovanjem je docekana.
Ali realno ovih par utakmica koje je Jahic odigrao, najvise se borio, a i u utakmicama protic Sa i Zeljeznicara se mnoogo vidi njegov izostanak. Pogotov porotiv Sa. Nema niko da smiri loptu, da povede, neko iskusan kao on.
Jaaha majstore brzo nam se vrati.
Jel' ovo neka zajebancija ili :mrgreen: :urnebes:
Ma kakva zajebancija.
Stjepanovic,Skahic,Ordagic,Mehmedagic,sve je to zeleno jos i neiskusno..
Druze moj Jaha ide glavom gdje pojedini kopackom nece ;)
Furaš ba.
Jaha je i mene iznenadio prvu utakmicu kad je startao prve dvije minute presjekao jednu loptu. A onda je krenuo klasični "jahizam".
Pa tek kad je izašao protiv Sarajeva mi smo počeli igrat.
Frajer može odigrat deset minuta.

Šališ se jelde?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 apr 2017, 22:52

Sutra dobijamo Radnika, citiram se sutra poslije utakmice :thumbup:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2017, 23:00

emirzlaTu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mario je sve upravu, kontam i sve je upravu. Treba se uclaniti pa otici popricati i vidjeti na koji nacin ko moze pomoci. U glavi imam vec ideja, sezona se brzo zavrsava, naredna brzo pocinje. Vec se mora misliti o tome kako ljude privuci za narednu sezonu gdje i Jagodic kuje ozbiljnije planove.

Ma mora se pomoci, nema druge. Maj, juni, juli se mora odraditi nesto da se dignu ljudi, treba volontirati ili pokrenuti kakvu akciju.

Zamisli prodamo 1000 sezonskih :ljepota:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 apr 2017, 23:04

Sta je sa Jahe al sad ozb sta je slomio?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 apr 2017, 23:10

Guest007 je napisao/la:Ljudi kad se pojavila vijets da se Jahic vraca 90% ukljucujuci i mene, smo osporavali to i 'pljuvali' na tu informaciju. S velikim negodovanjem je docekana.
Ali realno ovih par utakmica koje je Jahic odigrao, najvise se borio, a i u utakmicama protic Sa i Zeljeznicara se mnoogo vidi njegov izostanak. Pogotov porotiv Sa. Nema niko da smiri loptu, da povede, neko iskusan kao on.
Jaha je Gatuso ! Vojnik kluba i jedini autoritet ovoj djeci, a ne zove se Perica,Novica itd i iz Tuzle je pa mu je to mana ogromna
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 apr 2017, 23:13

tuzlak1987 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:

Ma mora se pomoci, nema druge. Maj, juni, juli se mora odraditi nesto da se dignu ljudi, treba volontirati ili pokrenuti kakvu akciju.

Zamisli prodamo 1000 sezonskih :ljepota:
Doso si tobe :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 apr 2017, 23:14

RollingPaper je napisao/la:Sta je sa Jahe al sad ozb sta je slomio?
rebro čini mi se

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2017, 23:26

Jedino pravo dijete i vojnik Slobode je Amar Rahmanovic! Frajer dodje 2-3 dana na pauzu i leti na sjever, navija sa Fukarama, s puta iz Slovenije direkt na utakmicu umjesto kuci, ne bil' stigao makar malo pogledat Slobodu. E to vam je vojnik, ostalo su samo smradovi i smecari koji su prodefilovali kroz Slobodu ;)
075

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 apr 2017, 23:36

slazem se s tobom za Amara. Evo prilika na ljeto neka dodje taman nam fali u veznom redu jedan takav bombarder,a njemu istice pozajmica u Celju.
koliko god je imao tamo mora dobiti i kod nas jer nikako ne moze biti skuplji od Fatica i Veselog.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2017, 23:40

Sto da ne ako bi se njegove ambicije i ambicije kluba poklapale... Sve je do ambicija kluba i ovih iz kluba, na ljeto cemo deeeebeloo vidjeti na cemu smo.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2017, 23:41

Ima Ovdje ovih par likova koji nama slijepcima iznova pokusavaju objasniti kako se eto ovaj NJUO ustvari nije do sad 100 puta posrao u usta... Smijesno je nabrajati STA su sve u pola godine uspjeli zajebati....Onaj defektas nas levati i fintira za stadion ,j e b o nam je nanu naninu a i u narednih Bog dragi zna koliko godina ce....Na kraju spade pjesma na dva slova tj. tuzlanskim sistemom obrnute psihologije seoska varalica je za sve kriv i nije Sloboda u stvari pod njegovim rukovodstvom ostvarila NAJVEĆI USPJEH u stogodsnjoj istoriji.....Vrhunac debilizma je ova spektakularna izjava o Jahi .... Ahahahahahahahaha....Ugasi se Slobodo,sve ti j e b e m
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2017, 23:44

TzBulevar87 je napisao/la:Jedino pravo dijete i vojnik Slobode je Amar Rahmanovic! Frajer dodje 2-3 dana na pauzu i leti na sjever, navija sa Fukarama, s puta iz Slovenije direkt na utakmicu umjesto kuci, ne bil' stigao makar malo pogledat Slobodu. E to vam je vojnik, ostalo su samo smradovi i smecari koji su prodefilovali kroz Slobodu ;)
Ovo je 1000% tacno....mali Rahmanovic je na treninge Slobode povrijeđen dolazio...makar da gleda....e Ovo NASE DIJETE :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 07 apr 2017, 23:45

Hitman22 je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Ljudi kad se pojavila vijets da se Jahic vraca 90% ukljucujuci i mene, smo osporavali to i 'pljuvali' na tu informaciju. S velikim negodovanjem je docekana.
Jaha je Gatuso ! Vojnik kluba i jedini autoritet ovoj djeci, a ne zove se Perica,Novica itd i iz Tuzle je pa mu je to mana ogromna
"Gatusu" bi bilo najbolje da se ostavi fudbala i da se pocne baviti proizvodnjom i prodajom motanih cigareta jer za fudbala (premijerligaskog) vise nije (ako je ikada i bio). Usput kad razradi biznis neka uposli i Tandira jer imam osjecaj da je momak talenat za te stvari posto za fudbala definitivno nije.
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 07 apr 2017, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 apr 2017, 23:46

Dobar igrac i momak. Greska mu je sto ide na sjever :D. Cisto.sumnjam da bi se sad vratio. Korak nazad u karijeri
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.