FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 07 apr 2017, 23:47

evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.
Jaha je samo sintagma borbe
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2017, 23:51

Vratit ce se on kad-tad, na ovaj ili onaj nacin ;) Vjerujte kad vam ovo kazem :D
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2017, 00:24

Hitman22 je napisao/la:evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.
Eo sad cu....Ti ako do sad nisi skonto STA su zajebali nemam ja tebi STA dijelit....Bit ce vama Jaha svakako veliko pojacanje kakvi Ce na ljeto dolaziti...Cim odu ovi neiskusni i zeleni....A pitaj ovdje neke forumase sa boljim zivcima od mene nek' ti u pp napisu okle Jaha strasni iz svatovca i trece il' vec koje lige hop hop pa u LZP....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 apr 2017, 00:39

ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Zasto bi neko isao iz kluba nije mi jasno osim ako nema vizije za gasenje kluba,a ne vjerujem da ce neko od postojeceg UO pristati da bude dio toga.
Niko od njih nema privremeni boravak u gradu i drzavi pa da mu je svejedno ugasiti . svi zive tu sa svojim porodicama.
Ti imas pravo da volis ili ne volis te da kritikujes ali pricas o visestrukim zajebima koje nisi naveo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2017, 00:44

Hitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Zasto bi neko isao iz kluba nije mi jasno osim ako nema vizije za gasenje kluba,a ne vjerujem da ce neko od postojeceg UO pristati da bude dio toga.
Niko od njih nema privremeni boravak u gradu i drzavi pa da mu je svejedno ugasiti . svi zive tu sa svojim porodicama.
Ti imas pravo da volis ili ne volis te da kritikujes ali pricas o visestrukim zajebima koje nisi naveo.
Super si Boga mi sve objasnio.... Ubio si argumentima.... Ostao sam bez teksta....Al evo sacekat cemo i ovu LZP pa da vidimo kad se igra ozbiljan fudbal koliko Ce to bodova biti iz 10 meceva....Il' je i to nebitno

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 apr 2017, 00:46

Hitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Samo cu ti reci,svi oni koji su Ditu ugasili,takodjer zive ovdje,i imaju porodice,i zaboli ih ku.rko lijepi za Ditu,ugasise je kao da nikada bila nije.
Toliko.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2017, 01:07

solinas je napisao/la:
Samo cu ti reci,svi oni koji su Ditu ugasili,takodjer zive ovdje,i imaju porodice,i zaboli ih ku.rko lijepi za Ditu,ugasise je kao da nikada bila nije.
Toliko.
De bolan stipu ga..... Razmišljanje na nivou djeteta iz osnovne... Cu, nemaju privremeni boravak u gradu.... Ahahahaha...Pa ovo je izmišljeni lik, jbt

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 apr 2017, 01:19

Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 apr 2017, 01:26

staragarda je napisao/la:
Super si Boga mi sve objasnio.... Ubio si argumentima.... Ostao sam bez teksta....Al evo sacekat cemo i ovu LZP pa da vidimo kad se igra ozbiljan fudbal koliko Ce to bodova biti iz 10 meceva....Il' je i to nebitno
Nista ja i nisam trebao objasnjavati nego ti! Navedi nam 1000 sranja kako kazes.
Jaha je izgleda najvece ili ima nesto vece? mozda su trebali pustiti da se ugasi klub,da cijeli grad place nakon Husrefa i Azmira? Sta je to 1000 sranja?
Otisao Kostic jer mu neko obecao 50.000 a nije dao,otisao Fatic cija je minuta igranja kostala 1000 KM,sta od toga?
Samo tvoji istomisljenici zavrsavaju vise od osnovne skole jel?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2017, 01:52

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Nista ja i nisam trebao objasnjavati nego ti! Navedi nam 1000 sranja kako kazes.
Jaha je izgleda najvece ili ima nesto vece? mozda su trebali pustiti da se ugasi klub,da cijeli grad place nakon Husrefa i Azmira? Sta je to 1000 sranja?
Otisao Kostic jer mu neko obecao 50.000 a nije dao,otisao Fatic cija je minuta igranja kostala 1000 KM,sta od toga?
Samo tvoji istomisljenici zavrsavaju vise od osnovne skole jel?
Jarane, nemam ba zivaca se Ovdje ponovo nadjebavat....Te smo mi price i teme 100 puta do sad prezvakali i apsorvirali.... vjeruj.... lp i nek' nam je sretno sutra u bijeljini... Trebat Ce nam

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 apr 2017, 02:41

Samo jos jednom da ponovim da se neki ovdje dice stvarima, u 2017. godini, za koje je sramota.
Samo cu reci da smo mi kar'na velika, u lice i ovdje. Sutra da rikne klub, uz kafu bi diskutovali :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 apr 2017, 03:07

Ovdje sve pljuvači :kafa:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 apr 2017, 06:27

:think:
Celta napušta Vigo: Gradonačelnik nas tjera iz grada

Predsjednik Celte poručio da je ostanak u Vigu nemoguć

Jučer je predsjednik Celte iz Viga Carlos Mourino poslao protestno pismo gradonačelniku ovog grada, optužujući ga da želi istjerati klub iz Viga.

Većinski vlasnik Celte je upozorio gradsko vijeće da će klub otići, nakon što mu je gradonačelnik ponudio 50-godišnju licencu, umjesto prava na otkup stadiona.

"U potpunosti smo odbili ovakvu gradonačelnikovu ponudu. To je objavljeno i od strane medija zato što je neizvodivo", rekao je Mourino.

"Ovo nije rat između gradonačelnika i mene, ovo je bitka za Celtu, Celtizam, za grad i Galiciju."

Iz kluba poručuju da bi vlasništvo nad stadionom doprinijelo razvoju kluba.

"Radimo sve što možemo da bi ostali u ovom gradu, ali to nije moguće. Ne razumijem zašto ne dopuštaju klubu da raste", nastavio je predsjednik Celte.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2017, 06:55

Ljudino vrati se.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 08 apr 2017, 07:42

Hitman22 je napisao/la:evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.

Jaha nije sintagma,Jaha je ostarjelo splovilo ...nije više ni za poslat ga po cigare
DRŽAVA TUZLA!!

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 08 apr 2017, 09:13

Sretno momcima danas u Bijeljini. Nazalost radim, pa ne mogu ni na tv gledati, jbg. Bodove cekamo :) Nadam se samo da igraci nisu kao mi ovdje, pola bi ih pucalo na nas gol kao Nikola Nikic kada je dobio loptom u glavu :)
Htio bih jos da podsjetim na pravilo foruma o tjeranju sa foruma i ubjedjivanju da neko nije navijac primjeni mozda neko primjeni i na nekom drugom :)
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 apr 2017, 09:39

Probisvjet je napisao/la:Ljudino vrati se.
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2017, 10:26

Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati​....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 apr 2017, 10:30

Smrdi mi na to da ćemo rano da primimo gol. Možemo ih klepiti samo da Vlado ne izmišlja toplu vodu sa pozicijama :bih:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 apr 2017, 11:07

Ma haj sta bude bice..
Valja nama zajendo kako god drugovii moji i drugarcie hehe :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.