NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sad sjever stvarno mora bit pun do zadnje stolice, jug jedno 75% kapaciteta i ja zadovoljan 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ima li Barabana igdje,kad ce se vise oporaviti,lego bi nam u srijedu ko budali samar
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Isad ima tih problema sa trbusnim zidom,isao je na injekcije u Split,posle kojih bi ti trebalo proci al ocito da nije,sad se nezna situacija tocno s njim,radi njega igrao bi odma,ne stedi se al ipak je pod zabranom bio do proslog vikenda..neznam kakva je situacija bila ovaj tjedan
Samo jedno ime
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel istina ovo za Menala
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
U vitezu igraju juniori i igraci sa manjom minutazom.
Igraj Široki ti si najbolji!
Na kecu je 1.40 hahahha,ne na namapenke je napisao/la:A nije slucajno kvota na Siroki 1.40
Hahaha tako je,pogresno sam se izrazio,sutra je utakmica na kojoj se nadam da se necu uspit puno nazivcirat,jer prakticki nebitna,sacuvat zivce i igrace za srijedu. Pumpat atmosferu u gradu i spasit sezonu osvajanjem kupa,oprostili bi im sve turbulencije iz prvog djela sezone96BadBoy je napisao/la:Na kecu je 1.40 hahahha,ne na namapenke je napisao/la:A nije slucajno kvota na Siroki 1.40
Samo jedno ime
Ma sutra vjerojatno od prve minute Soldo, Miličevic, Nikic, Kozul, Ivanković, Repić, Maric, Marina. Ostalo neznam
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Bilobrk-Markovic,Brekalo,Bralic,Corluka-Repic,Ivankovic,Sesar,Marina-Cabraja,Krstanovic
Samo jedno ime
Ma zar misliš da će ti igrat Bralic,Sesar,Cabraja i Krstanović? Sumnjam, pitanje je da li su i svi oni otisli za Vitezpenke je napisao/la:Bilobrk-Markovic,Brekalo,Bralic,Corluka-Repic,Ivankovic,Sesar,Marina-Cabraja,Krstanovic
Waga, Krstanovic, Joja, Pandza, Sesar nisu ni otisli a vjerovatno ce na klupi sjediti Menalo I Zloma, u ponedjeljak bi Zoran Bubalo I sluzbeno trebao preuzeti funkciju direktora, sretno Trta !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Zloma nije otisao u vitez.jozo121 je napisao/la:Waga, Krstanovic, Joja, Pandza, Sesar nisu ni otisli a vjerovatno ce na klupi sjediti Menalo I Zloma, u ponedjeljak bi Zoran Bubalo I sluzbeno trebao preuzeti funkciju direktora, sretno Trta !
Jedva cekam vidjeti juniore u igri,nadam se da su i Jurica poveli
EKONNP
Samo da nas Musa ne potopi danas hahah
Hoce li Dino biti spreman za Zelju?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Hoce li Dino biti spreman za Zelju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Maric, Milicevic i Nikic od prve minute
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Soldo, Kožul, Čabraja, Ivanković, Marić, Ćorluka, Milićević, Repić, Brekalo, Marina, Nikić. Tri juniora među prvih 11, 8 igrača iz vlastite nogometne škole u sastavu i 4 na klupi
!!! Ovo lagano odigrati da ne bi bilo nekih povreda.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Bravo za nasu omladinsku skolu...kad malo skontamo Sarajevo pola miliona ljudi oba kluba bez svojih juniora prakticki,mostar takodjer,a mi ovako mali 10 svojih igraca u prvom sastavu
EKONNP