PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
salko dinamitas 
Ekavica u komšija, a nedavno onaj njihov govori o športskim prijateljima. Govori li iko bosanskim jezikom u ovoj travestiji od kluba?U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A vazda su bili kurava od kluba, dodvoravali se sa ono NK pa onda mijenjaj u FK, pa tjeraj Domorockog da se vidi čast pionirska....High je napisao/la:Ekavica u komšija, a nedavno onaj njihov govori o športskim prijateljima. Govori li iko bosanskim jezikom u ovoj travestiji od kluba?U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Posto vam Tifa diže tri, pišete obavještenja na ekavski, jos samo da vam Ceca dodje otpjevati Grbavicu bili bi taman kompletni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj Arnauta, sami se sebi dive.HordasOdMalena je napisao/la:FK Željezničar apeluje da se pitanje osvajača trofeja u Ligi za prvaka i Kupu Bosne i Hercegovine riješi na fudbalskim terenima u poštenoj i fer igri bez neutemeljenih pritisaka vaninstitucionalnih centara moći, insinuacija pojedinaca i špekulacija bilo koje vrste.
U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Sportska javnost je upoznata da FK Željezničar u cijeloj sezoni nije komentarisao sudije i suđenje jer preferiramo opcije gdje svako treba raditi svoj posao, čvrsto vjerujući da se sve odluke donose na bazi relevantnih činjenica. FK Željezničar se nije žalio ni kada je zaostajao 11 bodova za prvoplasiranim, a ni nakon niza utakmica iz prvog dijela prvenstva gdje su se, u najmanju ruku, diskutabilne sudijske odluke na našu štetu dešavale iz kola u kolo, čak ni onda kada smo imali veliki pritisak od strane navijača da to uradimo.
Naprotiv, rješenja i izlazak iz krize smo tražili u vlastitim redovima i poboljšanjima u svim segmentima Kluba i prvog tima. Iskren i transparentan način rada prepoznala je armija navijača i sa ponosom možemo konstatovati da je FK Željezničar najgledaniji klub u BiH.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Jesi li potpisnik zajedničkog ili bosanskog?High je napisao/la:Ekavica u komšija, a nedavno onaj njihov govori o športskim prijateljima. Govori li iko bosanskim jezikom u ovoj travestiji od kluba?U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ko bre da bre. Ekavica je u modi, morali pitati Kosorica za saopstenje 
-
superhamid
- Kontakt:
Vrijeme je da pocnes uciti malezijski. Ipak ste vi klub malezijaca. 1946 Malezijazagor1987 je napisao/la:Sarajevo je velik klub,a melejzijski je koliko i Man Utd americki,koliko i PSG arapski,il Chelsea ruski itd tako da tom glupom opaskom ste dosadni i bogu i narodusuperhamid je napisao/la:Da li je sarajevo vas klub ili malezijski?Memara je napisao/la:Saopšti li se kad šta ? Ko o čemu drolja o poštenje. Komšinice moje lijepeeee.
-
superhamid
- Kontakt:
Sta papcic iz Zavidovica zna o jeziku?High je napisao/la:Ekavica u komšija, a nedavno onaj njihov govori o športskim prijateljima. Govori li iko bosanskim jezikom u ovoj travestiji od kluba?U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Kurave since 1921. Kako će te znat kad se od '21 prodajte kome stignete i savijate. Al navikla je to Željana. Livo ga.Osim13 je napisao/la:E cu mi kuravene znam ja ko se prodao
-
superhamid
- Kontakt:
Koliko vidim, Zeljeznicar je i dalje klub obicne sarajevske raje, a sarajevo je, a i bilo je vecinski klub dosljaka u taj grad. Valjda zato sto time misle da su odmah sarajlije, pa se vode onom krlaticom: "fk sarajevo - pa normalno, jer se grad zove tako". Tako si vjerovatno i ti, kao i vrli knjizevnik High, samo dosao do tog grada i sada se zubima boris da ostanes. Nije ni cudo sto ne mozete da shvatite Zeljeznicar, vama je to sve strano, kada ste svoji na svome i kada imate identitet. Sarajevo je kao propala malezijska investicija ustvari isto ono sto je i bila prije toga, propala jugoslovenska investicija. Klub koji je dobio sve od tog grada, cak i stadion, a koji nema nista svoje.Stroj1946 je napisao/la:Kurave since 1921. Kako će te znat kad se od '21 prodajte kome stignete i savijate. Al navikla je to Željana. Livo ga.Osim13 je napisao/la:E cu mi kuravene znam ja ko se prodao
Sa druge strane, Zrinjski dolazi kao stari hrvatski klub iz Mostara koji je bio ugasen od te iste jugoslovenske drzave. Dolazi po svoje od tog malog ex-yu abortusa. Zato svaka cast Zeljeznicaru. Klub koji se mora postovati.
J.ebe.na ova koalicija 
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 08 apr 2017, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znaci Jos malo i derbi SA Slobodom 2 pardon pitarima,ma kad smo mogli uzet Slobodu 1 sta tek rec za Slobodu 2 mislim koji gradski derbi smjesno.
-
superhamid
- Kontakt:
Ja mogu shvatiti zasto mrzite sarajevo, ali ne mogu zasto mrzite Zeljeznicar. I vi ste simbol radnickog otpora i taj dio filozofije je slican kao i Zeljin. Isto tako i Sloboda. A ova go.vna su simbol aristokratije i lezihljebovica. Sve na gotovo. Otrijeznite se!avenija je napisao/la:J.ebe.na ova koalicija
Ne se.risuperhamid je napisao/la:Koliko vidim, Zeljeznicar je i dalje klub obicne sarajevske rajeStroj1946 je napisao/la:Kurave since 1921. Kako će te znat kad se od '21 prodajte kome stignete i savijate. Al navikla je to Željana. Livo ga.Osim13 je napisao/la:E cu mi kuravene znam ja ko se prodao
Ovo je legenda salko.ustat pa ga spomenut. rvi zlatni ljiljan inace iz udruženja zlatni ljiljan tz..neke stvari nisu za zajebanciju..FrancescoTotti je napisao/la:Jesi ovo ti moj samke?samirr je napisao/la:Kome smeta saopštenje NK SDA Zeljeznicar ?![]()
Ovi sto su na zapadu znaju da je salko svaku tekmu na tusnju...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 08 apr 2017, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Puno srece i jednim i drugima sutra na Lavoru, nek budu podjednako dobri i podijele bodove.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koje trolanje od saopcenja.pa ne mos ljude lagat iz utakmice u utkamicu vide svi sta se radi.. 
Zato sto najvise namjestate.stimate i kradete.superhamid je napisao/la:Ja mogu shvatiti zasto mrzite sarajevo, ali ne mogu zasto mrzite Zeljeznicar. I vi ste simbol radnickog otpora i taj dio filozofije je slican kao i Zeljin. Isto tako i Sloboda. A ova go.vna su simbol aristokratije i lezihljebovica. Sve na gotovo. Otrijeznite se!avenija je napisao/la:J.ebe.na ova koalicija
Nista vi s radnickim klubovima zajednicki nemate..
I jos svima te svoje stimaljke nabijate na nos...
Pu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.