FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliki je red na Grbavici? Kako ide prodaja karata?
U ovo doba dana prošle subote već su se postavljale fotografije navijača u redu da kupe kartu. Jesmo li se već zasitili Istoka? Upravo sad imamo priliku da sa pobjedom zasjednemo na vrh tabele i zbog toga Grbavica i njene tribine nas trebaju da napravimo još jednu sjajnu atmosferu.
Nikakvo vrijeme ili prenos utakmice na BHT ne smiju biti izgovor za nedolazak večeras. Štaviše, vrijeme se poboljšava i večeras u 8 kad počinje tekma doći će do postepenog razvedravanja, tako da će biti idealno za praćenje. Šta fali malo se utopliti.
Sramota bi bila da nas bude manje od 8.000.
U ovo doba dana prošle subote već su se postavljale fotografije navijača u redu da kupe kartu. Jesmo li se već zasitili Istoka? Upravo sad imamo priliku da sa pobjedom zasjednemo na vrh tabele i zbog toga Grbavica i njene tribine nas trebaju da napravimo još jednu sjajnu atmosferu.
Nikakvo vrijeme ili prenos utakmice na BHT ne smiju biti izgovor za nedolazak večeras. Štaviše, vrijeme se poboljšava i večeras u 8 kad počinje tekma doći će do postepenog razvedravanja, tako da će biti idealno za praćenje. Šta fali malo se utopliti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne nasjedajte na te medijske gluposti i spinove a pogotovo forumaške. Šta vam je.
VTŽ
VTŽ
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Laz obicna, sa konja na magarca, to bi bio korak unazad u njegovoj karijeri, Stevo je izmedju Rusije i Turske, ne treba se obazirati na to, pokusavaju malo unijeti nemir ovakvim pricama, i sad ce se ko da gledam pokrenuti rasprava oko toga, zbog info. lazi nekog Madjara ...Osim13 je napisao/la:Sta ono oni naprđuju, Stevanović u Zrinjski![]()
![]()
![]()
Jos kaze "eto nije los lik"![]()
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ne vjerujem da ce se veceras ponoviti posjeta kao prosli put, prohladno je vrijeme mozda nekih 6.000 bude.
Utakmica pocinje u 20:00 svako ko zeli da dođe moze da stigne, bice karti nema potrebe za zurbom.
Utakmica pocinje u 20:00 svako ko zeli da dođe moze da stigne, bice karti nema potrebe za zurbom.
- Zeljeznicar -
Tačno je da navijače ne treba pozivati da dođu na tekmu jer će oni svakako biti tu, ali simpatizere itekako treba, inače nijedan klub ne bi imao taj segment marketinga.Hrasno1921 je napisao/la:Sta ce vas bolan ko pozivati da dodjete na tekmu? ne kontam pojedince koji se zale na taj segment marketinga, kakvi plakati, kakvi pozivi, ekipa nam se bori za titulu, imamo najboljeg strijelca lige, najboljeg trenera a oni bi da ih se pozove da dodju![]()
Bit ce i veceras raje, ima sjever ko ne podnosi kisu, jeste da je protivnik slabiji, ali se zna sta dobivamo pobjedom, sa druge strane imamo najaci marketing u zadnjih par godina i to zahvaljujuci momku koji je i i "krivac" za akciju milja za stolicu, samim tim neke stvari ne stoje, evo komsije se nafurale pa rade ono sto smo i mi u tom segmentu prije sedmicu dvije, sve u cilju da ih ne bude ispod 3.000![]()
Veceras 3:0
I jos jednom da ponovim.
Nije bio red ni protiv Radnika i Mladosti pa je bilo bas dosta raje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da li ce Celo postati omiljeniji od Osima kroz par sezona? 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Tacno tako!ZaZelju je napisao/la:Tačno je da navijače ne treba pozivati da dođu na tekmu jer će oni svakako biti tu, ali simpatizere itekako treba, inače nijedan klub ne bi imao taj segment marketinga.Hrasno1921 je napisao/la:Sta ce vas bolan ko pozivati da dodjete na tekmu? ne kontam pojedince koji se zale na taj segment marketinga, kakvi plakati, kakvi pozivi, ekipa nam se bori za titulu, imamo najboljeg strijelca lige, najboljeg trenera a oni bi da ih se pozove da dodju![]()
Bit ce i veceras raje, ima sjever ko ne podnosi kisu, jeste da je protivnik slabiji, ali se zna sta dobivamo pobjedom, sa druge strane imamo najaci marketing u zadnjih par godina i to zahvaljujuci momku koji je i i "krivac" za akciju milja za stolicu, samim tim neke stvari ne stoje, evo komsije se nafurale pa rade ono sto smo i mi u tom segmentu prije sedmicu dvije, sve u cilju da ih ne bude ispod 3.000![]()
I jos jednom da ponovim.
Svi na GRB!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Hrasno1921
- Kontakt:
Slazem se, medjutim ocekivati svaku tekmu +10.000 navijaca je nemoguce, jer to zavisi od mnogo faktora, veceras ako bude +8.000 ja cu biti zadovoljan, iz prostog razloga sto je prosla tekma protiv Slobode bila historijska, samim tim euforija je splasnula, samim tim nece ni biti dugih redova za kartu, sa druge strane borimo se za titulu i to je po meni dovoljno da nas svaku tekmu bude minimum osam milja, ali raja je specificna, nekome smeta kisa, nekome termin, nekome ne atraktivnost protivnika i sl. i to su oni klasicni simpatizeri, a kao sto ti rece navijaci su dolazili i dolazit ce, kao i kada nije bilo ni istoka, ni minimum uslova na sjeveru i zapadu da odes do wc-a, dovedes dijete i sl., sve je to popravljeno, uvijek ce biti onih kojima sve smeta i na takve se ne treba obazirati, sve u svemu razloga je mnogo da se dodje veceras ali otom potom, nismo svi isti ...ZaZelju je napisao/la:Tačno je da navijače ne treba pozivati da dođu na tekmu jer će oni svakako biti tu, ali simpatizere itekako treba, inače nijedan klub ne bi imao taj segment marketinga.Hrasno1921 je napisao/la:Sta ce vas bolan ko pozivati da dodjete na tekmu? ne kontam pojedince koji se zale na taj segment marketinga, kakvi plakati, kakvi pozivi, ekipa nam se bori za titulu, imamo najboljeg strijelca lige, najboljeg trenera a oni bi da ih se pozove da dodju![]()
I jos jednom da ponovim.
1921'
Tri boda veceras [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slažem se da je posjeta od 8.000 dobra, a ako nas bude 9.000 ja ću biti prezadovoljan. Od kluba, uprave i marketinga ne želim ništa više nego da daju sve od sebe kako bi privukli raju na tribine. Marketing kampanja za ovu utakmicu je trebala početi odmah u četvrtak nakon što smo remizirali sa Zrinjskim i doveli se u situaciju da preuzmemo prvo mjesto na tabeli.
Posjeta na Grbavici je fantastična ako je usporedimo sa drugim klubovima u državi, pa i u regionu. Jedino Zvezda i Hajduk imaju bolju posjetu. Nas trenutno dolazi u prosjeku nešto više od 6.500. Želju sam pratio prije rata i sječam se da je na utakmicama protiv Vojvodine, Radničkog, Rijeke, klubova koji su bili respektabilni protivnici, na tribinama bilo 5.000 navijača, 7.000 plafon. Jedino protiv ekipa velike četvorke i Sarajeva posjeta je bila veća. Sad nas protiv jedne Mladosti iz Doboja kod Kaknja bude 8.000 ili večeras protiv Krupe, još jednog sela, bi moglo biti otprilike toliko.
Posjeta na Grbavici je fantastična ako je usporedimo sa drugim klubovima u državi, pa i u regionu. Jedino Zvezda i Hajduk imaju bolju posjetu. Nas trenutno dolazi u prosjeku nešto više od 6.500. Želju sam pratio prije rata i sječam se da je na utakmicama protiv Vojvodine, Radničkog, Rijeke, klubova koji su bili respektabilni protivnici, na tribinama bilo 5.000 navijača, 7.000 plafon. Jedino protiv ekipa velike četvorke i Sarajeva posjeta je bila veća. Sad nas protiv jedne Mladosti iz Doboja kod Kaknja bude 8.000 ili večeras protiv Krupe, još jednog sela, bi moglo biti otprilike toliko.
Ne mogu vjerovati da navijač Želje može uopšte razmišljati da bi u ovom momentu Miro mogao preći u bilo koji klub iz PL. Meni takve pa čak i forumske vijesti nisu niti smješne, nego stvaraju u meni reakciju kao i obični bijeli papir na kojem ništa ne piše.
Posjeta. Ne samo večeras nego i inače. Sigurno je da će se izgradnjom istoka navijači malo "razrijediti" na ostalim tribinama, posebno u manje atraktivnim utakmicama. Nije isto kada dođe 5 milja raje na stadion kapaciteta 9.000 stolica, ili 13 hiljada stolica. Zato mislim da klubu prestoji borba za svakog navijača, simpatizera, turistu, da se pune stolice, svaku tekmu, i to permanetno. Rezultat, atraktivna igra, trofeji, ali i marketing prije, na poluvremenu, poslije utakmice, cijelu sedmicu, svaki dan, cijelu sezonu, to je put kojim moramo ići. Utakmica se podrazumjeva za nas 3-4 hiljade uvijek, ali ostalo moramo privući nekako. Cijene karata, paketi ulaznica, popusti za djecu, mlade, pokloni...ljudi koji su u marketingu znaju strategije.
Volim gledati tribine Vestfalen stadiona u Dortmundu...boli njih racku s kim Borusija igra, krcato je uvijek sve. Da ne bi bio pogrešno protumačen, ne želim nas porediti sa Dortmundom, jer to nije realno, ali moramo se boriti za svakog novog gledaoca na Grbavici. I klub i mi. Svake tekme hajmo nekog novog dovesti. Ja sam protiv Slobode doveo dva druga, jedan je i večeras sa mnom, i vodi on jednog, a i ja ću takođe jednog novog. To je način kako mi zaljubljenici u Želju možemo i moramo biti uz klub uvijek, bez obzira na rezultat, protivnika, i poziciju na tabeli....
Posjeta. Ne samo večeras nego i inače. Sigurno je da će se izgradnjom istoka navijači malo "razrijediti" na ostalim tribinama, posebno u manje atraktivnim utakmicama. Nije isto kada dođe 5 milja raje na stadion kapaciteta 9.000 stolica, ili 13 hiljada stolica. Zato mislim da klubu prestoji borba za svakog navijača, simpatizera, turistu, da se pune stolice, svaku tekmu, i to permanetno. Rezultat, atraktivna igra, trofeji, ali i marketing prije, na poluvremenu, poslije utakmice, cijelu sedmicu, svaki dan, cijelu sezonu, to je put kojim moramo ići. Utakmica se podrazumjeva za nas 3-4 hiljade uvijek, ali ostalo moramo privući nekako. Cijene karata, paketi ulaznica, popusti za djecu, mlade, pokloni...ljudi koji su u marketingu znaju strategije.
Volim gledati tribine Vestfalen stadiona u Dortmundu...boli njih racku s kim Borusija igra, krcato je uvijek sve. Da ne bi bio pogrešno protumačen, ne želim nas porediti sa Dortmundom, jer to nije realno, ali moramo se boriti za svakog novog gledaoca na Grbavici. I klub i mi. Svake tekme hajmo nekog novog dovesti. Ja sam protiv Slobode doveo dva druga, jedan je i večeras sa mnom, i vodi on jednog, a i ja ću takođe jednog novog. To je način kako mi zaljubljenici u Želju možemo i moramo biti uz klub uvijek, bez obzira na rezultat, protivnika, i poziciju na tabeli....
- MocMahale444
Koji je kralj ovaj AlpaRokoko87 je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Zena CE mi pi... dati Zeljo mora zaigrati.![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
U proceduru upucen prijedlog da se FK Zeljeznicar uvrsti u budzet Opstine Novo Sarajevo kao sportski kolektiv od vitalnog znacaja za opstinu, po tome klub ce svake godine dobivati 120.000 KM ...
1921'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo nek' jedna bude ono rutinski. Tipa, 2:0 poluvrijeme pa da lagano to privedemo kraju
Kad pobjedimo, na Kosevu nam svaki rezultat odgovara
Kad pobjedimo, na Kosevu nam svaki rezultat odgovara
Naravno da ne razmisljam vec mi je smijesno sta levati pisuMonci je napisao/la:Ne mogu vjerovati da navijač Želje može uopšte razmišljati da bi u ovom momentu Miro mogao preći u bilo koji klub iz PL. Meni takve pa čak i forumske vijesti nisu niti smješne, nego stvaraju u meni reakciju kao i obični bijeli papir na kojem ništa ne piše.
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasto ne bi presao? To sto mi mislimo da je igracima Zeljo isto sto i nama je druga stvar. Miru cijenim zbog odnosa prema dresu, ali kao sto nije potpisao novi ugovor tako ga mogu zamisliti i u drugom klubu.Osim13 je napisao/la:Naravno da ne razmisljam vec mi je smijesno sta levati pisuMonci je napisao/la:Ne mogu vjerovati da navijač Želje može uopšte razmišljati da bi u ovom momentu Miro mogao preći u bilo koji klub iz PL. Meni takve pa čak i forumske vijesti nisu niti smješne, nego stvaraju u meni reakciju kao i obični bijeli papir na kojem ništa ne piše.![]()
Miro ima priliku otici u jacu ligu i jaci klub. Sanse za odlazak u Zrinjski su mislim nestvarne.plavousrcu je napisao/la:Zasto ne bi presao? To sto mi mislimo da je igracima Zeljo isto sto i nama je druga stvar. Miru cijenim zbog odnosa prema dresu, ali kao sto nije potpisao novi ugovor tako ga mogu zamisliti i u drugom klubu.Osim13 je napisao/la:Naravno da ne razmisljam vec mi je smijesno sta levati pisuMonci je napisao/la:Ne mogu vjerovati da navijač Želje može uopšte razmišljati da bi u ovom momentu Miro mogao preći u bilo koji klub iz PL. Meni takve pa čak i forumske vijesti nisu niti smješne, nego stvaraju u meni reakciju kao i obični bijeli papir na kojem ništa ne piše.![]()
- plavousrcu
- Kontakt:
On ce sigurno otici negdje gdje ce dobro zaraditi. Samo sam htio reci da ga mogu zamisliti u Zrinjskom i kod komsija. Profesionalac je i zivi od toga. Ne bih ga osudjivao sekunde.