PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

escobarpablo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la escobarpablo » 08 apr 2017, 13:36

A onda kada treba preci centar za opstanak neko drugi im kriv. Neka se ugledaju na Velez, ljudi grade stadion, bore se u federalnoj da se za sezonu-dvije vrate u drustvo najboljih.[/quote]
sarajevo je rak rana fudbala vjeruj mi. Ja do danas nisam sreo pitara koji je pametan.[/quote]
Moj Hamide jel da lakše ti metar u guz.icu nego centimetar u glavu ?[/quote]
Upravo tako, cim je glup, znas da je pitar. Osnovala partija, sada malezijski. Svaciji, nikad sarajevski.[/quote]
Hahahahahahaahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ne mogu više :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne možeš lika ni zajebavati kad je glup da skonta :tokralju:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

superhamid
Kontakt:

Post Postao/la superhamid » 08 apr 2017, 13:37

Moze i mi neko, molim vas, odgovoriti zasto mi se brise ovaj post?
Gdje sam ja prozivao ikoga po mjestu rodjenja?? Ja sam prozivao po mjestu izbora kluba za koji se navija i razlozima za to. Zavidovici su samo random primjer, dakako. Ili sto bi pitari rekli: "Perakaran untuk najis"
Pa da li je ovo za brisanja??

@escobar, pitar si, to dovoljno govori o tebi. Nazalost po ovaj grad.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 apr 2017, 13:38

Tema je PL prepucavanja, ne prepucavanja na licnoj osnovi. Iskustvo nam govori da cemo vrlo brzo doci do mame, sestre, zene i zato je bolje da prepucavanja na licnoj osnovi odmah sasjecemo.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 08 apr 2017, 13:38

Neandertalac je napisao/la:High je papak. Provincijalac.
Udruženje Neandertalaca izdalo saopštenje u kome se odriče tebe, parafraziram: jesmo neandertalci al' ne navijamo za želju.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 08 apr 2017, 13:38

superhamid je napisao/la:
High je napisao/la:
superhamid je napisao/la: Zasto ljudi sa strane, slabog karaktera, a jakog interesa, pretezno iz Zavidovica, kazu da navijaju za sarajevo? Misle li oni, avaj, da ce time biti vise prihvatljivi? Zar oni, avaj, ne znaju da normalna gradska raja navija za Zeljeznicar, a da ce biti opet u krugu papaka, opet pretezno iz Zavidovica? Sarajevo je samo filter za Zelju. Okupljaliste papaka. Sutra neka Zrinjski uvali 4 gola. Najmanje.
U tvom postu nema ništa drugog osim šovinizma ili ksenofobije, kako ti god volja. Šta kažeš na navijače svog tima iz Hadžića, iz Hrasnice ili istih tih Zavidovića? Kakav vonj šovinizma. Zavidovići su lijepi, kao i Sandžak, Sarajevo i čitavo Kosovo! :bih:
Ne ksenofobije, vec istine, ali pitarski mozak - pogotovo onaj iz Zavidovica, ne moze do da svari. Buduci da sam upitan, a inace ne odgovaram na upite pitara - jer kao sto napisah: "cim je pitar, nema mozga, jer da ima, ne bi bio pitar", pocastit cu te ovaj put: Za sve divne navijace Zeljeznicara koji dolaze iz svih manjih ili vecih podrucja BiH, a i sire, mogu reci samo rijeci hvale. Zasto? Pocastit cu te i ovim odgovorom. Zato sto su bili dovoljno mudri i pametni da osjete ljubav prema Zelji, a ne da nazor pokusavaju da budu "sarajlije", tako sto ce opet nazor navijati za fk sarajevo. Nesto kao papak iz Zavidovica. Zavidovici nisu lijepi, bas naprotiv.
A koji si ti debil u p1cku materinu. Ako neko navija za Sarajevo onda je glup, zaosto'..., a ako se opredijeli za zeljA onda posjeduje iskričavu inteligenciju i jako je mudar.
To je ta grupa ljudi koji vrijeđaju sve što nije njihovo, niti može da razumije druge. Zbog takvih kao što si ti, država nam i jeste u kur*u.
Blago se majci koja te rodi, i blago se ostalim maloumnicima koji te podržavaju.
Bilo mi vas je žao kada ste se digli oko evropske šugavice, pa kurku na kraju dobili. Bilo mi vas je žao i kad vam je jug bio prazan, jer ljepše je kada ima ljudi na stadionu.
Sada ipak vidim da ste obični gurbeti od ljudi koji ništa ne zaslužuju, Kerovi koji jedino razumiju psovku i udarac. I niste za boljeg...

High

Post Postao/la High » 08 apr 2017, 13:39

U Rječniku bosanskoga jezika (2010) neandretalac je onaj koji je neotesena i primitivna ponašanja, a vaša haluciniranja, koja se temelje na šovinizmu, su ništa drugo do nemoć, kad ništa drugo ne znate ni napisati. Bio si i ostao neciviliziran i neobrazovan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

superhamid
Kontakt:

Post Postao/la superhamid » 08 apr 2017, 13:41

admin je napisao/la:Tema je PL prepucavanja, ne prepucavanja na licnoj osnovi. Iskustvo nam govori da cemo vrlo brzo doci do mame, sestre, zene i zato je bolje da prepucavanja na licnoj osnovi odmah sasjecemo.
Sa moje strane nece vjeruj mi. Nadam se da je @Evolution banovan jer mi je opsovao sve i da nece biti duplih kriterija.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 apr 2017, 13:43

High je napisao/la:
U Rječniku bosanskoga jezika (2010) neandretalac je onaj koji je neotesena i primitivna ponašanja, a vaša haluciniranja, koja se temelje na šovinizmu, su ništa drugo do nemoć, kad ništa drugo ne znate ni napisati. Bio si i ostao neciviliziran i neobrazovan.
Hajd malo ohladi sa tim opismenjavanjem forumaša, shvatili smo da si književnik.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 apr 2017, 13:43

High je napisao/la:
Knjige ti ne pomazu, dzaba se trudis neandretalac ce opet da te quzi :salut: :opaopa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

superhamid
Kontakt:

Post Postao/la superhamid » 08 apr 2017, 13:45

Interista02 je napisao/la: A koji si ti debil u p1cku materinu. Ako neko navija za Sarajevo onda je glup, zaosto'..., a ako se opredijeli za zeljA onda posjeduje iskričavu inteligenciju i jako je mudar.
To je ta grupa ljudi koji vrijeđaju sve što nije njihovo, niti može da razumije druge. Zbog takvih kao što si ti, država nam i jeste u kur*u.
Blago se majci koja te rodi, i blago se ostalim maloumnicima koji te podržavaju.
Bilo mi vas je žao kada ste se digli oko evropske šugavice, pa kurku na kraju dobili. Bilo mi vas je žao i kad vam je jug bio prazan, jer ljepše je kada ima ljudi na stadionu.
Sada ipak vidim da ste obični gurbeti od ljudi koji ništa ne zaslužuju, Kerovi koji jedino razumiju psovku i udarac. I niste za boljeg...
Debil si ti, a samim tim sto si pitar, znaci da si i prilicno glup. Jer, ne mozes navijati za taj klub i imati ni grama mozga. Drzava je u ku'cu zbog pitara, a kada pitara ne bi bilo, bolje bi nam bilo svima. Pitar odseli iz zemlje, odmah se prosjek IQ-a poveca. Ti i takvi ste krivi za sve lose u ovoj zemlji. Meni vas nije vise ni zao, jednostavno ste takvi. Vas izbor. Rak rana ove zemlje, fudbala i svega sto ima veze sa normalnim i zdravim.
Zadnja izmjena: superhamid, dana/u 08 apr 2017, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 apr 2017, 13:45

High je napisao/la: U Rječniku bosanskoga jezika (2010) neandretalac je onaj koji je neotesena i primitivna ponašanja, a vaša haluciniranja, koja se temelje na šovinizmu, su ništa drugo do nemoć, kad ništa drugo ne znate ni napisati. Bio si i ostao neciviliziran i neobrazovan.
Zašto se raspravljaš sa nižom kastom od sebe. Spustiće te na svoj nivo, ne dopuštaj to sebi.
Selam Bordo džematu :bih:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 apr 2017, 13:46

@Zeljo92

Molim te promijeni tu profilnu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 08 apr 2017, 13:46

Evo mu i kolega s tribine, jer:

slika
Rokoko87 je napisao/la:
High je napisao/la:
Hajd malo ohladi sa tim opismenjavanjem forumaša, shvatili smo da si književnik.
Otkad je ksenofobija pismenost? Ne pravdaj tu bljuvotinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 apr 2017, 13:47

Kada se mali provincijalac poput Higha dočepa asfalta i pročita par knjiga. Potpuno jasno da ga istina boli i taj će ožiljak malograđanin High nositi cijeli život.

:kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 08 apr 2017, 13:49

wobly92 je napisao/la: Zašto se raspravljaš sa nižom kastom od sebe. Spustiće te na svoj nivo, ne dopuštaj to sebi.
Selam Bordo džematu :bih:
Zamisli tu filozofiju i način života koji se ogleda u otkrivanju i psovanju imena nečije žene, spominjanja nečije sestre, psovanja bogova, etc. Od danas nema smisla posjećivati ovu temu, zbog ovih primitivnih postova koji se toleriraju i još gorih njonjavih hermafrodita. Selam! :bih:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 apr 2017, 13:50

Rokoko87 je napisao/la:@Zeljo92

Molim te promijeni tu profilnu.
:bih:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 apr 2017, 13:51

Virtu4l je napisao/la:Zeljo je prosle sezone ostao bez Evrope jer se nije htio dogovarati sa drugima, razmisli malo prije nego bubnes prvu glupost koja ti padne na pamet.
A Sarajevo namjesta a nismo i evropi MITOMANI :lol: vi ste lazna radnicka klasa,nas prozivate drzavni klub a drzava vam dala zemlju,stadion tjerali nase dede da vam rade stadion i ako su vas mrzili i navijali za druge timove morali su vama pravit stadion,isto ko i sto sad prosite lazna radnicka klaso,zasto samo ne kopate,zidate itd? Zato Sarajevu nikad nisu dali ni 1 metar kvadratni,zato nase legende nisu suspendovane iz Yu nogometa i klub izbacen iz lige kao vas Zeljo i Osim i Smajlovic lopovcine koje su namjestali tekme sto je dokazano jer su suspendovani bili il mozda mi to izmisljamo? To ste vi jadan klub cije legende stimaju tekme,radnicka klasa koja ne kopa i ne gradi kojoj se poklanja sve. Svako iole normalan zna da smo za vas gospoda,nit nam je drzava dala stadion,nit zemljiste,nit su nam suspendovani ljudi za namjestanje i iubacen klub u nizi rang itd ovim vam je sve receno glupa lazna radnicka klaso. Svaki sudija koji vam je sudio je suspendovan,gospodin Rahimic je mislio da ostavi fudbal kad ste ljude pokrali,covjek nije mogao da vjeruje itd jednostavno jednom lopovi vazda lopovi.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 apr 2017, 13:53

Ko cita ovog zagora, da mu djipke nije sta u rodu? :rol:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 apr 2017, 13:55

Oh karamba i karambita, metastaziralo :plac:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 apr 2017, 13:55

Ko hrače po Zavidovićima?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []