superhamid je napisao/la:High je napisao/la:superhamid je napisao/la:
Zasto ljudi sa strane, slabog karaktera, a jakog interesa, pretezno iz Zavidovica, kazu da navijaju za sarajevo? Misle li oni, avaj, da ce time biti vise prihvatljivi? Zar oni, avaj, ne znaju da normalna gradska raja navija za Zeljeznicar, a da ce biti opet u krugu papaka, opet pretezno iz Zavidovica? Sarajevo je samo filter za Zelju. Okupljaliste papaka. Sutra neka Zrinjski uvali 4 gola. Najmanje.
U tvom postu nema ništa drugog osim šovinizma ili ksenofobije, kako ti god volja. Šta kažeš na navijače svog tima iz Hadžića, iz Hrasnice ili istih tih Zavidovića? Kakav vonj šovinizma. Zavidovići su lijepi, kao i Sandžak, Sarajevo i čitavo Kosovo!

Ne ksenofobije, vec istine, ali pitarski mozak - pogotovo onaj iz Zavidovica, ne moze do da svari. Buduci da sam upitan, a inace ne odgovaram na upite pitara - jer kao sto napisah: "cim je pitar, nema mozga, jer da ima, ne bi bio pitar", pocastit cu te ovaj put: Za sve divne navijace Zeljeznicara koji dolaze iz svih manjih ili vecih podrucja BiH, a i sire, mogu reci samo rijeci hvale. Zasto? Pocastit cu te i ovim odgovorom. Zato sto su bili dovoljno mudri i pametni da osjete ljubav prema Zelji, a ne da nazor pokusavaju da budu "sarajlije", tako sto ce opet nazor navijati za fk sarajevo. Nesto kao papak iz Zavidovica. Zavidovici nisu lijepi, bas naprotiv.
A koji si ti debil u p1cku materinu. Ako neko navija za Sarajevo onda je glup, zaosto'..., a ako se opredijeli za zeljA onda posjeduje iskričavu inteligenciju i jako je mudar.
To je ta grupa ljudi koji vrijeđaju sve što nije njihovo, niti može da razumije druge. Zbog takvih kao što si ti, država nam i jeste u kur*u.
Blago se majci koja te rodi, i blago se ostalim maloumnicima koji te podržavaju.
Bilo mi vas je žao kada ste se digli oko evropske šugavice, pa kurku na kraju dobili. Bilo mi vas je žao i kad vam je jug bio prazan, jer ljepše je kada ima ljudi na stadionu.
Sada ipak vidim da ste obični gurbeti od ljudi koji ništa ne zaslužuju, Kerovi koji jedino razumiju psovku i udarac. I niste za boljeg...