FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Neće nas valjda u najkritičnijem momentu stić zayeb što nemamo back-up napadača. Ne mora Lewa trpat, nek meće Aubameyang Ulreichu koga briga za najboljeg strijelca BL, kad je titula LP u pitanju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma sutra laganini..i oni i mi. Kao sto neko rece, sa 60-70%. I aBda pobjeda/remi.
Nema potrebe da se odmaraju svi, ali eto stoper ce jedan na klupu, mozda i Costa otpocetka, sa klupe 100%.
Ulreich, Lahm, Javi, Boa, Alaba, Vidal, Xabi, Costa, Thiago, Ribery, Lewa. Ovako na prvu..
Nema potrebe da se odmaraju svi, ali eto stoper ce jedan na klupu, mozda i Costa otpocetka, sa klupe 100%.
Ulreich, Lahm, Javi, Boa, Alaba, Vidal, Xabi, Costa, Thiago, Ribery, Lewa. Ovako na prvu..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Večeras nagaziti žutalje i mirno dočekati Real. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Utakmica u srijedu je bitnija, to je i sam Carlo rekao. Ali protiv BVB-a je taj veliki duel i još su nas u prvom dijelu sezone pobijedili, pa bi ih bilo dobro večeras pobijediti.
Inače, još jednom je jučer Rummenigge potvrdio da će Kimmich naredne sezone igrati na desnom beku i da je Carlo to tako odlučio (ne sumnjam da mu je uprava malo i sugerisala...
). Kalle je isto tako rekao da Bayern niti jednog igrača BVB-a (ove što su u fokusu javnosti: Weigl, Dembele, Aubameyang) nije kontaktirao, niti da imaju namjeru.
Inače, još jednom je jučer Rummenigge potvrdio da će Kimmich naredne sezone igrati na desnom beku i da je Carlo to tako odlučio (ne sumnjam da mu je uprava malo i sugerisala...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dzije jaran karlo?
sta bi sa koste, ima li kakih vijesti?
da mu nisu otfikarili nogu? hoce li se vratiti do 2019. godine?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Oporavio se Costa, može igrati već danas.sekerbay je napisao/la:sta bi sa koste, ima li kakih vijesti?
Inače razumijem Carla što će vjerovatno staviti najbolju ili gotovo najbolju postavu da igra danas.
Dosta ih nije igralo ni protiv Hoffenheima tako da bi trebalo da igraju danas kako ne bi ispali iz takmičarske forme.
S druge strane mi se bojimo povreda, nadamo se najboljem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
tu sam moj cjenjeni amidzasekerbay je napisao/la:dzije jaran karlo?
kosta je 90% fit preman trebo bi biti na klub a u srijedu 100% za halu iz madrida
gluho biloooooo amidzaaa
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Dakle , bodovna razlika između FCB I BvB od onog finala kupa 2012 - samo 102 boda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ja sam jos nakon sto smo osvajili tripletu ,ja sam tada rekao da je to posljednji put da ce se bvb ili bilo koji klub iz bl , moci ozbiljnije suprostaviti bayernu ili biti neka ozbiljnija konkurencija .ako je i bilo nekih potenc9ijalnih novih dortmunda iz 2011,2012 bajern je te tipleta sezone ubio svu potencijalnu konkurencijiu ,i a do znanja dao svima da nema zajebavanja sa divom .Besic je napisao/la:
Dakle , bodovna razlika između FCB I BvB od onog finala kupa 2012 - samo 102 boda.
momci evo potencijalnih postava
Bayern: Ulreich - Lahm (c), Boateng, Hummels, Alaba - Alonso, Vidal - Robben, Thiago, Ribery - Lewandowski
Coach: Carlo Ancelotti
Absentees: Neuer (foot), Müller (ankle)
Dortmund: Bürki - Piszczek, Sokratis (c), Bartra, Schmelzer - Weigl - Pulisic, Kagawa, Castro, Dembele - Aubameyang
Coach: Tuchel
Absentees: Reus (match fitness), Götze (metabolic illness), Schürrle (ankle), Durm (muscle strain)
ono jelde i halasi danas igraju sa pateticrima ,pa eto ne bi mi bilo mrsko da oni colini busmani ,povrijede kojeg halaskog igraca,
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- anelbavarac
- Kontakt:
Natjerase krimosi Ancelottia, da i ne pomislja o kupovini novog beka. 
Toliko je Anceloti zagrijan za Kimmicha na beku da jedva čeka kad Lahm odmara da Rafinju postavi tamo. Uprava ide utabanim stazama Pere i Berle.
anelbavarac je napisao/la:Natjerase krimosi Ancelottia, da i ne pomislja o kupovini novog beka.
Trebat ce nekoliko godina da mi nađemo zamjenu za Lahma. Nakon sto ode, ta pozicija postaje jedan veliki upitnik. Imamo li vremena forsirati Kimmicha i trpiti ga par sezona dok ne dodje na svoje, hoce li doci na svoje uopce? Malo mi je to prevelika kocka za jedan klub poput Bayerna, a uz to sve znamo da Carlo nije najsavrseniji trener za forsiranje mladih igraca.
Sanches mi je jos veca misterija. Posudba se namece kao logicno rjesenje, vidjet cemo sta ce odluciti povodom toga.
Sanches mi je jos veca misterija. Posudba se namece kao logicno rjesenje, vidjet cemo sta ce odluciti povodom toga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Thiago or Nothing
- anelbavarac
- Kontakt:
Pa reko je švercer satova, da Kimmich ide na beka, nezz sta ti nije jasnoKarlo je napisao/la:nikad ne nreci nikad
.ako bude kimich bek **** smo jeza u lejda sledece sezone uzmite samo kada rfko igr sa robijem u tandemu ,i kako to izgleda na terenu ,a uzmite u obzir kada igraju kapetan i roben u tandmu kada igraju dvije klase rezultat je samo pozitivan,jedan drugog nadopunjuju,imam osjecaj da nam od sledece sezone ide silazna putanja zaista
,ako ne dovedemo kvalitetnog beka ,roben je jos godinu i
cao djaci vjerovatno
neko ce doci mozda novi ili ... beka kvalitetnog moramo dovesti def
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ancelotti: "Es wird keine Rotation geben. Wir werden mit der besten Aufstellung spielen!"
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
od cega se zdrav insan oporavio?Bundesliga je napisao/la:Oporavio se Costa, može igrati već danas.
fino.Karlo je napisao/la:tu sam moj cjenjeni amidza
vidis da je ono za kostinu povredu bila lafina ili barem preuvelicavanje.
u medijima provuces da se radi o tezoj povredi, propustis fino neke tekme kako bi bio fit za odlucujuce meceve, a opet svi sretni.
nadam se remiju i to da bayo izjednaci u zadnjim minutama.Karlo je napisao/la:nego uzimamo li domuzare danas
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Real ove sezone nista posebno ako ih sad ne dobijemo necemo nikad vise
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Što Sammer nahvali Pepa ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.