PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
DOKLE CE SE VISE TOLERISATI VRIJEDJANJE NAJVECEG BH KLUBA - FK ŽELJEZNIČAR TE LJUDI KOJI SU TU OKO KLUBA????!!!!! KO JE KOJE NACIONALNOSTI OSNOVAO KLUB ZAR I TO IMA IKAKVE VEZE! DA SAM JA NA VASEM MJESTU A HVALA BOGU SVEMOGUCEM NISAM, BIO BIH PONOSAN DA SAM U SJENI KLUBA KAO ŽELJEZNIČAR, A VI KOLIKO STE JADNI MI NISMO SAMO NAPRIJED SELJADIJO SA LAVORA VRIJEDJAJTE I UNISTAVAJTE STOLICE TO VAM JE SVAKAKO U DOMENU MOGUCNOSTI!!!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neandertalac je napisao/la:
Zamisli tu filozofiju kada se na sportskom forumu jedan nadobudni provincijalac pokušava nametnuti kao intelektualno superioran, u svakom postu ističući priučenu elokvenciju i vještačku inteligenciju, svakodnevno tražeći jezičke, obrazovne i kulturološke falinke među forumskom populacijom koja evidentno nije "akademska utopija". Sam taj čin egzaktno dokazuje kako dotična osoba itekako ima lične motive za takvo ponašanje a psihološki gledano moguće da uzroke možemo naći u nekim pretrpljenim traumama iz prošlosti. Fascinantna je količina vještačkog snobizma kojim nas provincijalac zasipa, pokušavajući se dodvoriti intelektualno sposobnijima, ne bi li ga prepoznali kao sebi ravnog a sa primjetnim gađenjem omalovažava "manje" vrijedne, kao neki čin osvete jer u takvima vidi sebe od prije par godina kada je bio samo jedan u masi nesigurnih i iskompleksiranih dječaka koji traže svoje mjesto pod Sarajevskim suncem, vjetrom, kišom i snijegom.
Nerijetko odbačen i od "svojih", pročitan od gradske raje koja ne puši takva foliranja, ismijan i označen kao "smor", neko k'o iz petnih žila želi postati cijenjen.
Ne ide to tako, papak. Ovaj forum je tvoja "Malta", nama seljaci fore nikada nisu prodavali.
Kontaš?
Mrka ti je kapa izbjegavanje činjenice da si psovao i bogove i spominjao članove tuđe porodice. Ta tvoja vrijeđanja zovu se primitivizam i to ti je papanluk, kako si se i opisao u korisničkom imenu.
Nonsens o tome da na sportskom forumu niko civiliziran ne može biti ne treba ni komentirati, jer je forum tobože sportski. Poznajući tvoju čikmu u glavi, Miloš Stojčev nikad fakultet ne bi završio jer je šutao loptu i pratio sport, što znači da nema potrebe biti školovan i obrazovan. Ti bi da sportski forum svedeš na nitkove poput tebe, koji psuju tuđe žene i spominju njihove sestre. Shvatiti ne možeš da neko, pored toga što je navijač nekog kluba, ima svoje zanimanje, nešto čim se bavi, kao što se ti baviš makaronikom i uličarenjem, što u životu, što na forumu i to je tvoj identitet. I kad naiđeš na nekog koga zanima stvarno i istraženo, ko ti fino predoči da si pogriješio jer si pisao o tome da osnivači FKS nisu bili Sarajlije, a da tvoji jesu, onda se povučeš i pišeš nekome da je papak. Kad ti neko pokaže da Dimitrijević i Katalinić nisu bili Sarajlije, već neki drugi, onda opleteš po uvredama. Ta nauka o porijeklu riječi, u ovom slučaju prezimena, zove se etimologija i na tvoju žalost ona postoji, mada bi ti volio da ne postoji nikakva, da bi mogao talambasati kafanski i upirati prstom, a nemati za to nikakve argumente, osim uvreda.
Nisi valjda mislio da na sportskim forumima pišu samo uličari poput tebe i nisi valjda mislio da ti neko neće doći i reći da si, kao što je očigledno, šovinista, i to rigidni.
Ovo je moj posljednji post na ovoj temi, zbog tebe i sličnih ti, jer ćeš ostati, kao što i jesi sad, dokoni i zadrti šovinistički uličar, koji druge zove papcima jer ništa drugo nema napisati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Naljutio ga je cim ide, gdje ces? ako odes on automatski uzima pehar (kud nije neko iz slobode).
Ova tema je selo veselo.
Ova tema je selo veselo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Medikament
- Kontakt:
e baš će nam faliti tvoja pametovanja na temi
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Nije, iz okoline Zavidovića.Neandertalac je napisao/la:A fakat High iz Zavidovići?
Ili je zahebancija?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Zavladala je tuga neopisana odlaskom korisnika High.

High nemoj dozvoliti da te lobotomci otjeraju sa ove teme.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
superhamid
- Kontakt:
Sve si fino napisao o Neandertalcu, moracu se sloziti. Haj sada jos jedan posljednji post na ovoj temi. Unistio sam te argumentima, zato si i pobjegao.High je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:
Zamisli tu filozofiju kada se na sportskom forumu jedan nadobudni provincijalac pokušava nametnuti kao intelektualno superioran, u svakom postu ističući priučenu elokvenciju i vještačku inteligenciju, svakodnevno tražeći jezičke, obrazovne i kulturološke falinke među forumskom populacijom koja evidentno nije "akademska utopija". Sam taj čin egzaktno dokazuje kako dotična osoba itekako ima lične motive za takvo ponašanje a psihološki gledano moguće da uzroke možemo naći u nekim pretrpljenim traumama iz prošlosti. Fascinantna je količina vještačkog snobizma kojim nas provincijalac zasipa, pokušavajući se dodvoriti intelektualno sposobnijima, ne bi li ga prepoznali kao sebi ravnog a sa primjetnim gađenjem omalovažava "manje" vrijedne, kao neki čin osvete jer u takvima vidi sebe od prije par godina kada je bio samo jedan u masi nesigurnih i iskompleksiranih dječaka koji traže svoje mjesto pod Sarajevskim suncem, vjetrom, kišom i snijegom.
Nerijetko odbačen i od "svojih", pročitan od gradske raje koja ne puši takva foliranja, ismijan i označen kao "smor", neko k'o iz petnih žila želi postati cijenjen.
Ne ide to tako, papak. Ovaj forum je tvoja "Malta", nama seljaci fore nikada nisu prodavali.
Kontaš?
Mrka ti je kapa izbjegavanje činjenice da si psovao i bogove i spominjao članove tuđe porodice. Ta tvoja vrijeđanja zovu se primitivizam i to ti je papanluk, kako si se i opisao u korisničkom imenu.
Nonsens o tome da na sportskom forumu niko civiliziran ne može biti ne treba ni komentirati, jer je forum tobože sportski. Poznajući tvoju čikmu u glavi, Miloš Stojčev nikad fakultet ne bi završio jer je šutao loptu i pratio sport, što znači da nema potrebe biti školovan i obrazovan. Ti bi da sportski forum svedeš na nitkove poput tebe, koji psuju tuđe žene i spominju njihove sestre. Shvatiti ne možeš da neko, pored toga što je navijač nekog kluba, ima svoje zanimanje, nešto čim se bavi, kao što se ti baviš makaronikom i uličarenjem, što u životu, što na forumu i to je tvoj identitet. I kad naiđeš na nekog koga zanima stvarno i istraženo, ko ti fino predoči da si pogriješio jer si pisao o tome da osnivači FKS nisu bili Sarajlije, a da tvoji jesu, onda se povučeš i pišeš nekome da je papak. Kad ti neko pokaže da Dimitrijević i Katalinić nisu bili Sarajlije, već neki drugi, onda opleteš po uvredama. Ta nauka o porijeklu riječi, u ovom slučaju prezimena, zove se etimologija i na tvoju žalost ona postoji, mada bi ti volio da ne postoji nikakva, da bi mogao talambasati kafanski i upirati prstom, a nemati za to nikakve argumente, osim uvreda.
Nisi valjda mislio da na sportskim forumima pišu samo uličari poput tebe i nisi valjda mislio da ti neko neće doći i reći da si, kao što je očigledno, šovinista, i to rigidni.
Ovo je moj posljednji post na ovoj temi, zbog tebe i sličnih ti, jer ćeš ostati, kao što i jesi sad, dokoni i zadrti šovinistički uličar, koji druge zove papcima jer ništa drugo nema napisati.
Pravda za Higha.
Hvalospjevke za Hamida odlican knock down kao i za Neandertalca

Hvalospjevke za Hamida odlican knock down kao i za Neandertalca
- Neandertalac
- Kontakt:
Kolega "bildungsfilistar", jedan vrući šamar i podvijate rep. Gdje vam je sportski duh 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ugleda se na ljubimce iz omiljenog MNK Torpedo.Neandertalac je napisao/la:Kolega "bildungsfilistar", jedan vrući šamar i podvijate rep. Gdje vam je sportski duh
- escobarpablo
- Kontakt:
Al ih Samke prska kulturno, yebote pa i administracija ih prska redovno, sad će bojkot: 3, 2, 1 ... 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
superhamid
- Kontakt:
Jos jedan eklaktan primjer onog pravila sto sam pisao. Ako je pitar, mozga nema. Jer da ima, ne bi bio pitar.escobarpablo je napisao/la:Al ih Samke prska kulturno, yebote pa i administracija ih prska redovno, sad će bojkot: 3, 2, 1 ...
- elamalakia
- Kontakt:
Evo treci put sam sebe lik gasi 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
E moj hamide, cuj mozga nema zato sto je navijac nekog drugog kluba.Onda su svi bez mozga jer ima mnogo klubova a svi imaju navijace.Ima vas mnogo koji bi trebali posjetiti kakvog hodzu.superhamid je napisao/la:Jos jedan eklaktan primjer onog pravila sto sam pisao. Ako je pitar, mozga nema. Jer da ima, ne bi bio pitar.escobarpablo je napisao/la:Al ih Samke prska kulturno, yebote pa i administracija ih prska redovno, sad će bojkot: 3, 2, 1 ...
Ne stavljaj mu rijeci u usta kojih nema, nije rekao drugi klub vec navijac Torpeda. Ne trpaj ostale u isti kos sa vama.fks74 je napisao/la:E moj hamide, cuj mozga nema zato sto je navijac nekog drugog kluba.Onda su svi bez mozga jer ima mnogo klubova a svi imaju navijace.Ima vas mnogo koji bi trebali posjetiti kakvog hodzu.superhamid je napisao/la:Jos jedan eklaktan primjer onog pravila sto sam pisao. Ako je pitar, mozga nema. Jer da ima, ne bi bio pitar.escobarpablo je napisao/la:Al ih Samke prska kulturno, yebote pa i administracija ih prska redovno, sad će bojkot: 3, 2, 1 ...
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.