Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma igrace Mladosti i Sirokog je tesko motivisat,ovo su za njih bulvalno revijalne utakmice i cuvaju se za kup logicno
To je to, još bi dodao da su ocekivali da ce Vitez i Jajce igrati 3 za 3. I samo Zeljo namješta utakmice u ovoj ligi. Lijep pozdrav.pinoglavi je napisao/la:Kako ste vi vise smorili s tim kmecanjem, Mladost i Siroki nebitne utakmice igraju a u srijedu im kup i opet nisu izgubili. Eto rezultati govore da su mogla sva 3 ishoda doci, da su kojem slucajem dobili Olimpic ili Vitez srali bi o prodaji i sl. Ista situacija Krupa-Radnik gdje je vecina navijaca Slobode mislila da ce Radnik hladno dobiti a na kraju remi.BadrHari je napisao/la:Udruzila se srednja Bosna da Celik ispadne
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bravo za Slobodu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I opet obe ekipe odigrali posteno , svaka cast i za Siroki a i za Mladost .zagor1987 je napisao/la:Ma igrace Mladosti i Sirokog je tesko motivisat,ovo su za njih bulvalno revijalne utakmice i cuvaju se za kup logicno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jbt rezultata.
Sreća da je kvota na Vitez bila samo 1.45, da je bila barem 1.7, bacio bi 300-400 KM.
Sreća da je kvota na Vitez bila samo 1.45, da je bila barem 1.7, bacio bi 300-400 KM.
Ma nadovezao sam se samo na ova kukanja placeno,prodano kupljeno,sekunde se nebi iznenadio da je i Mladost i Siroki izgubili,a vidim Mladost nastupila sa Brkicem nisu ga cuvali a veoma bitan,sjetite se kako je Petrovic cuvao igrace u ligi da bi sa Radnikom osvojio kup,da je izgubio Siroki il Mladost bilo bi svega ovdjeavenija je napisao/la:I opet obe ekipe odigrali posteno , svaka cast i za Siroki a i za Mladost .zagor1987 je napisao/la:Ma igrace Mladosti i Sirokog je tesko motivisat,ovo su za njih bulvalno revijalne utakmice i cuvaju se za kup logicno
Sutra celiku utakmica zivota
Kako samo ljudi jedu **** s ovim teorijama zavjera bože sačuvaj. Evo sad kao govore da smo bod prodali. Svašta.
Nemoj tako namjesta Sarajevo vidis dobili smo Slobodusamirr je napisao/la:To je to, još bi dodao da su ocekivali da ce Vitez i Jajce igrati 3 za 3. I samo Zeljo namješta utakmice u ovoj ligi. Lijep pozdrav.pinoglavi je napisao/la:Kako ste vi vise smorili s tim kmecanjem, Mladost i Siroki nebitne utakmice igraju a u srijedu im kup i opet nisu izgubili. Eto rezultati govore da su mogla sva 3 ishoda doci, da su kojem slucajem dobili Olimpic ili Vitez srali bi o prodaji i sl. Ista situacija Krupa-Radnik gdje je vecina navijaca Slobode mislila da ce Radnik hladno dobiti a na kraju remi.BadrHari je napisao/la:Udruzila se srednja Bosna da Celik ispadne
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaka cast ŠB i Mladosti, porusili su sve teorije pa cak i moju, trenutno se igra posteno, al ne sumnjam da ce do kraja biti svega.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ova liga dismr,normalno je sumnjati u reguralnost,.
Toliko o teorijama zavjere
- Evolve
- Kontakt:
Smijurija od lika, nemam sta vise rec, bilo ih je dosta prije same utakmice...vivaILchelik je napisao/la:jesi ziv?:DPrijedor je napisao/la:
Dogovor je dogovor
NK Široki Brijeg
Ova liga je ludlo, Sarajevo prvo ne moze meda na Tusnju, Radnik uzme bod na Kosevu, Sloboda odigra odlicno sa Zeljom, Sarajevo uzme na Tusnju -Sloboda ne prođe centar, Sloboda dobije u Bijeljinji.

Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 08 apr 2017, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- Zeljeznicar -
Jedino namještanje u ovom kolu jeste na utakmici koja počinje večeras, u 20.00 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali kad krenu padati sve teorije zavjere i rezultati koji se 'unaprijed znaju'.
@High, smaras, a fulio si i temu
@High, smaras, a fulio si i temu
- Evolution87
- Kontakt:
Vidi igra zeba
Valjda Coma zna sta mu je ciniti 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mora stisnuti zube kad je već raskol između Petrovića i Bekrića.Evolution87 je napisao/la:Vidi igra zebaValjda Coma zna sta mu je ciniti
Zasitiše se tribinom za samo jednu utakmicu. Očajna je posjeta.
Gostuje im Krupa a ne SlobodaHigh je napisao/la:Zasitiše se tribinom za samo jednu utakmicu. Očajna je posjeta.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.