Evo šta pokriva .....
19 godina
1,88 visok.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haha, legenda!nick je napisao/la:izgleda da su iznrvirali osima sa zvizdanjem lazi,sad ce dovest 5 napadaca i svi ce sjedit na klupi i pljeskat lazaru
brate,pehilj ovaj novi nikolic pa sad baljic,colic rovcanin,bajro,kad krenemo ofanzivno sa 5 napadaca
Đelo,vrati seeeeee,ovce tvoje nemogu bez tebeeeeeeŽeljovac je napisao/la:Čolić je 13. i 16. juna odigrao po poluvrijeme za Spartak na pripremama i onda je slomio podlakticu. Odsustvovanje je prognozirano na oko 3-4 sedmice. Ništa strašno. A ovaj Baljić nije igrao za Grenoble u Ligue 1, zato jer nije ima sređene papire, pa je bio u drugom timu. Tako je Meša govorio. Baš ga hvalio. Bilo bi prejako da i njega dovedemo!
Đelo, vraćaj se sa odmora!
zna amar sta zeli, jos mnogo lijepih trenutaka je pred nama u godinama koje dolazecassanova je napisao/la:Auu, auu ako dođe ovaj Baljić pa prekucačemo ligu ,onako olagano.![]()
1,88 visok.
Za dvije godine Željo će harat i u evropi , jer tad će se Višća još više razvit , Benjo Čolić će biti igračina , još sad Šaban , i još ovi mladi ... Šef zna šta radi !sladoled je napisao/la:zna amar sta zeli, jos mnogo lijepih trenutaka je pred nama u godinama koje dolazecassanova je napisao/la:Auu, auu ako dođe ovaj Baljić pa prekucačemo ligu ,onako olagano.![]()
1,88 visok.
Ne konkurise za travnik, svojim profilom nam je i tekako legao Cola igra sve uz aut liniju i naprjed i nazad i lijevo i desno u velezu je igrao lijevo krilo podjednako je dobar u napadu i odbrani sezona je duga i trebace definitvno, mislim da smo nadomjestili odlazak Bucana i vise nego dobro, vjerujem da ce Markovic vremenom zauzeti mjesto na desnom beku poceo je trcati povreda je stvar proslosti.Mali Baljic zasto da ne talentovani momak sa 19 godina 193 cm visok napadac i reprezentativac svice U19 al da ne letimo pred rudu nek prvo dodje joj kako volim ovo sa mladim igracima Amare kralju, sahu.E pa ima jos jedna novost ja kako se pohvalim da ima sanse da dovedemo nekog iza toga se pojavi vijest da nam neko dolazi, pa da nastavimo niz ima jos jedan igrac u opticajuŽeljovac je napisao/la:S kakvim li je papirima imao ovaj Čolić problema i zašto nije završio sa Trnavom? Je li prošao kakve pripreme, konkuriše li za Travnik? To su pitanja na koja bi bilo lijepo dobiti odgovorEkstra pojačanje! Jeste da nam svojim profilom i nije nešto Bog zna legao. Imamo densno Mirsu, Stanića, malog Čolu... E sad, ovaj bi mogao sigurno prije svih njih igrati po nekom kvalitetu... Sam gore umjesto Lazara ne može. Valjda će na desnom beku završiti, umjesto drugog Čolića. Stanić igra te pozicije i igra k'o sat, pa nema mjesta u prvih 11. Mogao bi Savić na klupu, pa da igramo sa 2 napadača... Rovčanin(Lazar) i ovaj Čolić u vrhu.
treba ga klonirati u što više primjerakadamirfile je napisao/la:Amaru treba spomenik dignut na grbavici i postaviti ga odma do one lokomotive)),makar od 5 -6 metara
![]()
hahahaha, dobraseha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osim
može E.Čolić i na lijevom beku..., on ti je nešto ko Zambrota i lijevo i desnoŽeljovac je napisao/la:Elvir Čolić je prošli mjesec napunio 24, a već 5 godina igra Premijer ligu. Došlo je vrijeme i da je prekuca, uz trofej!
Na desnom beku mogu igrati: Čolić, Čolić, Stanić, Marković i Gančev(pitanje koliko kvalitetno).
Na lijevom beku: Radovanović.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 44 gosta.