FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Uf dobro je proslo !! Idemo dalje !! Krupa odlicna !!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko mi se svidja nacin razmisljanja i rada Petrovica, a uz sve to ima i karizmu
sumnjam da smo mogli boljeg covjeka dovesti na nasu klupu i zelim mu da tu ostane sto duze
sumnjam da smo mogli boljeg covjeka dovesti na nasu klupu i zelim mu da tu ostane sto duze
Don't believe the hype.
cestitke zelji na zasluzenoj pobjedi
pozz iz ze
pozz iz ze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ovo je gore bilo nego vadit zub,pa protiv nas svi ginu sta je ovo ovi koda im je trebalo da ne ispadnu iz lige,Sloboda gine njanjnjama se naguze vidjecemo ove kad budu igrali sa pitarima jer protiv Zrinjskog su skinuli cega.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Boga mi tanko ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
1. ŽELJEZNIČAR............................................51
2. zrinjski
3. torpedo
4. radnik
5. kmetovi
6. krupa
2. zrinjski
3. torpedo
4. radnik
5. kmetovi
6. krupa
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ulazi ugljesa odma mi nea pade na um
ugljesi na ljeto pozeljet sve najbolje i vrati se nazad u borac mamu mu J*** i njegovu igru. Zeric bi 10x bolje odigrao od njeg 100%!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Napokon avatar kakav trebaZeljo92 je napisao/la:Ulazi ugljesa odma mi nea pade na umugljesi na ljeto pozeljet sve najbolje i vrati se nazad u borac mamu mu **** i njegovu igru. Zeric bi 10x bolje odigrao od njeg 100%!
Nemoj da pominjemo sudiju nismo picke ko ostali mufloni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Lose sudjenje ali na srecu prejaki smo pa nas to nije slomilo. S'pola snage, sad Lištica a onda trening meč sa Torpedom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nek se vrati u Borac jebla ga njegova igra, najvise sam od njeg ocekivao kad je dosao a on najgori. Stanic za Stojanovica izmislio fudbal, sta je ono ljudi dragi pa nevjerovatno.MocMahale444 je napisao/la:Napokon avatar kakav trebaZeljo92 je napisao/la:Ulazi ugljesa odma mi nea pade na umugljesi na ljeto pozeljet sve najbolje i vrati se nazad u borac mamu mu **** i njegovu igru. Zeric bi 10x bolje odigrao od njeg 100%!
nemoj mu psovati ali tako je slab do bola.
Fenomenalno.
Dvije mrtve precke. Sreca nije se vratilo. Zasluzena pobjeda,ali nikako mi ova nasa dva stopera nisu jasna.
Dvije mrtve precke. Sreca nije se vratilo. Zasluzena pobjeda,ali nikako mi ova nasa dva stopera nisu jasna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
risingforce
- Kontakt:
Pobjeda u Sirokom bi nam puno donijela..
Samopouzdanje pred derbi i mogucnost da u uzvratu malo odmorimo neke igrace da bi sto svjeziji isli u Bijeljinu
Samopouzdanje pred derbi i mogucnost da u uzvratu malo odmorimo neke igrace da bi sto svjeziji isli u Bijeljinu
- MocMahale444
Slazem se 100% posebno za Stanu ali bez psovki ipak jos nosi nas dres.Zeljo92 je napisao/la:Nek se vrati u Borac jebla ga njegova igra, najvise sam od njeg ocekivao kad je dosao a on najgori. Stanic za Stojanovica izmislio fudbal, sta je ono ljudi dragi pa nevjerovatno.MocMahale444 je napisao/la:Napokon avatar kakav trebaZeljo92 je napisao/la:Ulazi ugljesa odma mi nea pade na umugljesi na ljeto pozeljet sve najbolje i vrati se nazad u borac mamu mu **** i njegovu igru. Zeric bi 10x bolje odigrao od njeg 100%!
nemoj mu psovati ali tako je slab do bola.
- MocMahale444
Hvala druze.tareizo je napisao/la:cestitke zelji na zasluzenoj pobjedi
pozz iz ze
Najteze su ovakve utakmice. Svi u upisali tri boda i onda ispadne lakse igrati protiv Radnika nego protiv Krupe. Umor stize ekipu nesto se mora promijeniti. Pobjeda je zasluzena sto je najbitnije,ali moraju bolje igrati.
Nek je stid svakog ko je bio u mogucnosti,a nije dosao. Ne moraju ni na derbi dolaziti kad vec ne dolaze kad je podrska najbitnija.
Nek je stid svakog ko je bio u mogucnosti,a nije dosao. Ne moraju ni na derbi dolaziti kad vec ne dolaze kad je podrska najbitnija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ispizdio sam se kad sam vidio onakvu njegovu igru, necu vise, upravu si.
Ne bih se slozio itekako se vidi umor nasih, Siroki je odmoran samo tako bice preteska utakmica mi dore moramo postici gol i ostati neporazeni, vidjet cemo sutra Torpedo kako izgleda ali ja sam siguran da smo mi fizicki mnogo jaca ekipa od njih. Nemaju oni klup to ce ih kostati u narednim utakmicama.Osim13 je napisao/la:Lose sudjenje ali na srecu prejaki smo pa nas to nije slomilo. S'pola snage, sad Lištica a onda trening meč sa Torpedom.
Za kup nema Stanica, ostali su tu kao i za derbi, sad samo da odmore sto je vise moguce.
- Zeljeznicar -
Bilo je preko kurca, očigledno su se čuvali svi, ovo je bilo sa 30 posto snage. Ono **** Jakupović očigledno po pitarskom zadatku sudio večeras, ali nema veze bili smo dovljno dobri isa 30 posto da dobijemo!Lendrić momak ne znam šta više da kažem, lik je ubjedljivo najbolji igrač lige i na poziciji napadača nije mu niko ni do članaka!Samo u kost u Širokom i neće biti problema!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Vidi se nego pokusavam gledati sa ove pozitivnije straneZenzo je napisao/la:Ne bih se slozio itekako se vidi umor nasih, Siroki je odmoran samo tako bice preteska utakmica mi dore moramo postici gol i ostati neporazeni, vidjet cemo sutra Torpedo kako izgleda ali ja sam siguran da smo mi fizicki mnogo jaca ekipa od njih. Nemaju oni klup to ce ih kostati u narednim utakmicama.Osim13 je napisao/la:Lose sudjenje ali na srecu prejaki smo pa nas to nije slomilo. S'pola snage, sad Lištica a onda trening meč sa Torpedom.
Za kup nema Stanica, ostali su tu kao i za derbi, sad samo da odmore sto je vise moguce.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.