Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedva nekako 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- hskzmostar
- Kontakt:
U drugom poluvremenu je Zeljo protiv Zrinjskog izgledao fizicki lose ,nisu nista mogli istrcati veceras jako losa fizicka pripremljenost moglo bi im se ovo osvetit pogotovo ako sreca okrene ledja a raspored je sve gori i gori...Krupa uz vise hrabrosti i pameti mogla do boda.MCMXLVI je napisao/la:Jedva nekako
Realno Zrinjski ,Zeljo ili Sarajevo tko god postane prvak bit ce topovsko meso u LP jer ovakav nogomet jednostavno ne prolazi,sablosnki svi igraju bez sredine terena ,krila dominiraju i ako sto prodje prodje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
SRETNO CELIKU SUTRA, PODERITE I POKAZITE DA VAM JE MJESTO U PL!!! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:SRETNO CELIKU SUTRA, PODERITE I POKAZITE DA VAM JE MJESTO U PL!!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Stisla nas Krupa ko supak kad ima proljev.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Koeeeeee prviiiiiiiii xaxaxaxaxaxaax
Zeljo sa ovakvom igrom bolje u Evropu da ne izlazi, bolje su pod Odovićem izgledali nego ovo vcrs. Blagojević mozak, srce ekipe, Bogicevic amaterske greske, Zebu stigle godine a i povreda haman, jedino jos Zakarić, Stevanović i Lendrić vrijedni pomena a vidjet ćemo koliko će ih ostati na ljeto
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sačuvali smo nešto i za iduću sedmicu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi smo ba **** od naroda, jesmo svega mi. Gledam večeras na Grbavici, nategnuto 3000, evo nek je 4000 kako neki kažu, nema veze. Ekipa se bori za titulu prvaka, novi stadion, noćni termin, nema padavina, cijene mizerne. Pa šta treba? Šta treba da se dođe na stadion? Da ne bude ja po Želji, Sarajevo ista priča, Mostar onoliki pa ne može da navuce Zrinjski 4000 ljudi, Čelik se digao napokon, prva utakmica super, druga upola, treća ni 3000. Tuzla isto sve. Moj klub ne može da sabere 1000 ljudi, a ima i gorih. Sad će neko reći ne valja liga, loš fudbal, slaba infrastruktura. Sve je to isto npr u Splitu pa je prosjek 15000. Nemamo mi kulturu odlaska na stadion, a pored toga smo ****. Nikad nam ništa ne valja, kad je najbolje onda stvorimo sebi priču da ne valja, klanovi, podjele, zavjere, bojkoti. I kome ulagati? Kome graditi? Za šta? Da ti dođe 5000 ljudi kad je sve super i od toga ti pola **** mater cijelo vrijeme. **** smo i ništa drugo.
Potpis.hskzmostar je napisao/la: U drugom poluvremenu je Zeljo protiv Zrinjskog izgledao fizicki lose ,nisu nista mogli istrcati veceras jako losa fizicka pripremljenost moglo bi im se ovo osvetit pogotovo ako sreca okrene ledja a raspored je sve gori i gori...Krupa uz vise hrabrosti i pameti mogla do boda.
Realno Zrinjski ,Zeljo ili Sarajevo tko god postane prvak bit ce topovsko meso u LP jer ovakav nogomet jednostavno ne prolazi,sablosnki svi igraju bez sredine terena ,krila dominiraju i ako sto prodje prodje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pametno se cuva snaga za Široki i Torpedo iduce sedmice.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svaka cast za post, nismo sportska nacija, medalje nemamo sglave, kvaliteta fudbala nam je odraz svijestiAddict je napisao/la:Mi smo ba **** od naroda, jesmo svega mi. Gledam večeras na Grbavici, nategnuto 3000, evo nek je 4000 kako neki kažu, nema veze. Ekipa se bori za titulu prvaka, novi stadion, noćni termin, nema padavina, cijene mizerne. Pa šta treba? Šta treba da se dođe na stadion? Da ne bude ja po Želji, Sarajevo ista priča, Mostar onoliki pa ne može da navuce Zrinjski 4000 ljudi, Čelik se digao napokon, prva utakmica super, druga upola, treća ni 3000. Tuzla isto sve. Moj klub ne može da sabere 1000 ljudi, a ima i gorih. Sad će neko reći ne valja liga, loš fudbal, slaba infrastruktura. Sve je to isto npr u Splitu pa je prosjek 15000. Nemamo mi kulturu odlaska na stadion, a pored toga smo ****. Nikad nam ništa ne valja, kad je najbolje onda stvorimo sebi priču da ne valja, klanovi, podjele, zavjere, bojkoti. I kome ulagati? Kome graditi? Za šta? Da ti dođe 5000 ljudi kad je sve super i od toga ti pola **** mater cijelo vrijeme. **** smo i ništa drugo.
- hskzmostar
- Kontakt:
Mislim da Zeljo ce imati velikih problema protiv Sirokog pogotovo jer su sirokobrijezani digli formu i imaju lagane utakmice u ligi za opstanak dok Stevanovic npr nema odmora nikako kao niti Lendric zadnjih par utakmica a taj dvojac realno drzi Zelju u vrhu.Osim13 je napisao/la:Pametno se cuva snaga za Široki i Torpedo iduce sedmice.
Ocekivao sam i ja Grbavicu i veceras na punom izdanju pogotovo jer se izborilo prvo mjesto ali ocigledno da nas narod samo prati derbi utakmice a i to ih pola zaobilazi jer kao sta ces ovo sranje od lige pratit.
Sutra na Kosevu ako ne bude 10 000 tisuca onda jbg.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ali je zato na Aci Lukasu 20000 a karta cvaJa. Svaka korida i teferic su posjećeniji od svake utakmice naše lige. 5. engleska liga ima bolju posjetu, šta to oni igraju bolji fudbal? A imaju više klubova nego iko na svijetu, svaka mahala za drugog navija. A nije da nismo sportska nacija, čak mislim da smo više to nego vecina drugih, pratimo sve kao malo ko, nego smo jednostavno nekulturna stoka.
Pa mozete kad znate da vam Krupa ne zeli dati gol.Osim13 je napisao/la:Pametno se cuva snaga za Široki i Torpedo iduce sedmice.
Te bajke ostavi za sebe.fks74 je napisao/la:Pa mozete kad znate da vam Krupa ne zeli dati gol.Osim13 je napisao/la:Pametno se cuva snaga za Široki i Torpedo iduce sedmice.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Žao mi je momaka, očigledno ih je neko provalio i kasnije dali dojavu onim curicama Ultrasima pa ih prebili!Lažno mostarske junačine, 10 na 2High je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
-
GradKamena1
- Kontakt:
Treba nama ko u S.Koreji zabranit da se prenosi bilo sta izvan drzave,pa bi bili puniji stadioni nebi imali sta drugo radit 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.