FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Lijep pogled na tabelu i nista vise od toga. Posjetom i igrom razocaran. Borimo se za titulu, napravimo istok i utakmicu nakon otvaranja nema nas 4.000. Popisam se na sve lazne navijace koji dolaze da bi bili vidjeni. Nama nista ne treba praviti, kostat ce nas vise odrzavanje istoka od para zaradjenih prodajom karata. Igra nikakva, umor nas stigao i bojim se kako cemo izdrzati tempo koji slijedi. Ugljesi se zahvaliti jer samo dzaba mjesto uzima nekom nasem momku.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Vukotić: Željo je najbolja ekipa u ligi i želim im da osvoje titulu

Slavko mi u nekim stvarima nije jasan nikako. Gura Kerlu,a vidi se da ne moze. Onda gura Ugljesu na ofanzivnog momak to ne zna igrati. Uvijek kvalitetno odigrao kao zadnji vezni,ali jok stalno ga gura na pogresnu poziciju. Zebu je Bekric trebao zamijeniti,a njega ni na klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izvući pouke iz ove utakmice i okrenuti se Širokom. Ako je umor razlog zašto smo odigrali ovako loše i bezidejno, onda smo najebali jer neće biti nimalo lakše u narednim danima, a protivnici će biti mnogo teži.
Nadam se da Slavko zna šta radi, valjda on najbolje ima uvid u fizičko stanje igrača. Meni ovako na prvu djeluje kao da su pojedinci na izmaku snaga, a to smo već jednom prošli sa Edisom.
Nemam volje o igračima pojedinačno, iste priče se vrte u krug.
Jedina satisfakcija je ovo,

Nadam se da ćemo sutra ostati na prvom mjestu, remi na Koševu bi bio idealan i tri boda prednosti nad Sarajevom, to je mnogo bitno zbog derbija.
Nadam se da Slavko zna šta radi, valjda on najbolje ima uvid u fizičko stanje igrača. Meni ovako na prvu djeluje kao da su pojedinci na izmaku snaga, a to smo već jednom prošli sa Edisom.

Nadam se da ćemo sutra ostati na prvom mjestu, remi na Koševu bi bio idealan i tri boda prednosti nad Sarajevom, to je mnogo bitno zbog derbija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da nije neka svađa Bekrica sa Slavkom, mozda je los na treninzima ne ispunjava sta Slavko zeli.
- Zeljeznicar -
Realno moglo je biti i 3-0 vrlo lako, ali eto prečke se spriječiše, ovo je odlično, malo se igralo, nismo se mnogo istrošili, sljedeća stanica Široki 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja ne želim da komentarišem utakmicu, igrače, Slavku, zalaganje, taktiku.
Na kraju sezone analiza. Do tada, samo podrška!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Na kraju sezone analiza. Do tada, samo podrška!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Tabele se sve pita, ali djelujemo iscrpljeno, nespremno i treba to reci. Mozda se rucna svjesno povukla, ako je tako dobro je. Stanic je Carlos za oba nasa beka.Virtu4l je napisao/la:Izvući pouke iz ove utakmice i okrenuti se Širokom. Ako je umor razlog zašto smo odigrali ovako loše i bezidejno, onda smo najebali jer neće biti nimalo lakše u narednim danima, a protivnici će biti mnogo teži.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Jesi ti uopste gledao utakmicu?Kerla je danas za klasu bio iznad Bogicevica koji je danas prodao 2-3 ciste lopte njima u kontru..LjoZee je napisao/la:Slavko mi u nekim stvarima nije jasan nikako. Gura Kerlu,a vidi se da ne moze. Onda gura Ugljesu na ofanzivnog momak to ne zna igrati. Uvijek kvalitetno odigrao kao zadnji vezni,ali jok stalno ga gura na pogresnu poziciju. Zebu je Bekric trebao zamijeniti,a njega ni na klupi.
Prije par minuta govorim delinju da mi je neko rekao da ću kukati za Stanićem, rekao bih mu da je lud.plavousrcu je napisao/la:Tabele se sve pita, ali djelujemo iscrpljeno, nespremno i treba to reci. Mozda se rucna svjesno povukla, ako je tako dobro je. Stanic je Carlos za oba nasa beka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
I jedan i drugi su nam popili zivce na Grbavici. Samo pogledas sa druge strane Vukotica i bude ti jasno kakve stopere imamo. Kerla od sjaja do ocaja nikad covjek ne zna kako ce odigrati. Nije ni Bogicevic bolji,ali trenutno nemamo dva dobra stopera vec samo jednog na klupi.BijelaCokolada je napisao/la:Jesi ti uopste gledao utakmicu?Kerla je danas za klasu bio iznad Bogicevica koji je danas prodao 2-3 ciste lopte njima u kontru..LjoZee je napisao/la:Slavko mi u nekim stvarima nije jasan nikako. Gura Kerlu,a vidi se da ne moze. Onda gura Ugljesu na ofanzivnog momak to ne zna igrati. Uvijek kvalitetno odigrao kao zadnji vezni,ali jok stalno ga gura na pogresnu poziciju. Zebu je Bekric trebao zamijeniti,a njega ni na klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako samo prirodno izgledaVirtu4l je napisao/la:
![]()
Stevanović me danas razočarao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Virto iskreno napali ste aldina i mene zbog Stane, to je jedini put bio da sam se slozio s doticnim.Virtu4l je napisao/la:Prije par minuta govorim delinju da mi je neko rekao da ću kukati za Stanićem, rekao bih mu da je lud.plavousrcu je napisao/la:Tabele se sve pita, ali djelujemo iscrpljeno, nespremno i treba to reci. Mozda se rucna svjesno povukla, ako je tako dobro je. Stanic je Carlos za oba nasa beka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
mohikanac123
- Kontakt:
A mi kao imamo klupu? Igra nam 12 igraca, i protiv zrinjskog nismo imali kuveta u drugom. Boga mi ni danas,daj Boze da grijesimZenzo je napisao/la:Ne bih se slozio itekako se vidi umor nasih, Siroki je odmoran samo tako bice preteska utakmica mi dore moramo postici gol i ostati neporazeni, vidjet cemo sutra Torpedo kako izgleda ali ja sam siguran da smo mi fizicki mnogo jaca ekipa od njih. Nemaju oni klup to ce ih kostati u narednim utakmicama.Osim13 je napisao/la:Lose sudjenje ali na srecu prejaki smo pa nas to nije slomilo. S'pola snage, sad Lištica a onda trening meč sa Torpedom.
Za kup nema Stanica, ostali su tu kao i za derbi, sad samo da odmore sto je vise moguce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Stevanovic je danas bio najumorniji od svih igraca,zasto ne znam,nadam se da ce biti bolje...Rokoko87 je napisao/la:Stevanović me danas razočarao.
Ma možda mu je Slavko rekao da se štedi, u njegovu spremu ne sumnjam.BijelaCokolada je napisao/la:Stevanovic je danas bio najumorniji od svih igraca,zasto ne znam,nadam se da ce biti bolje...Rokoko87 je napisao/la:Stevanović me danas razočarao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Miroslav meni ne lici na sebe cijelu drugu polusezonu. Sve ovo oko ugovora je ostavilo na njega traga. Ne moze gola pogoditi da je dug 25 i visok 15 metara. Neposteno je danas samo njega kritikovati, vecina ih je za kritike, ali prvi smo i to je najbitnije. Ovdje moramo ostati iako nece biti lako.Rokoko87 je napisao/la:Stevanović me danas razočarao.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 08 apr 2017, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vidjeh fino s juga kome je Zeba dao kapitensku?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 7 gostiju.