Jedino ukoliko ti nisi pravio neki "dream team", @Faraone.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Makelele nije igrao u Beckhamovoj eri(ili ako hoćeš, Beckham nije igrao u Makeleleovoj eri u Madridu). Također, tada nije igrao niti Fernando Hierro, ako se ne varam. On je 2003 bukvalno otjeran iz kluba zbog politike koju vodi Florentino Perez. Da ne zaboravim, mislim da je i Ramos došao kasnije(ne vjerujem da je on 7 godina u Realu
)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ramos od 2005 ako se nevaramMonolog je napisao/la:Makelele nije igrao u Beckhamovoj eri(ili ako hoćeš, Beckham nije igrao u Makeleleovoj eri u Madridu). Također, tada nije igrao niti Fernando Hierro, ako se ne varam. On je 2003 bukvalno otjeran iz kluba zbog politike koju vodi Florentino Perez. Da ne zaboravim, mislim da je i Ramos došao kasnije(ne vjerujem da je on 7 godina u Realu)
dream team
Rođen s tobom da budem
Morinjo sklapa polako cvrstu ekipu, vidjecemo kako ce se snaci Karvaljo, mada mislim da ce biti pouzdan.
Ja bi reko da vam fali jos jedan sjajan lijevi bek i imate kompletnu ekipu, Arbeloa ipak nije klasa za Reala.
..........................casiljas......................
ramos...........pepe.......karvaljo..........???
...............Xabi Alonso.....Kedira..........
....................... Kaka........................
ronaldo.................................Di Maria
.....................Higuain......................
Mislim da ce to ovako nekako izgledati
Ja bi reko da vam fali jos jedan sjajan lijevi bek i imate kompletnu ekipu, Arbeloa ipak nije klasa za Reala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Marcelo ce igrati. Iako je poprilicno slab u defanzivi, ali je zato zvjer ka naprijed. Al opet mislim da ce njega Mou dovest do savrsenstva.Romariooo je napisao/la:Morinjo sklapa polako cvrstu ekipu, vidjecemo kako ce se snaci Karvaljo, mada mislim da ce biti pouzdan.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ljudi, sto svi ubacujete Di Mariu u prvi sastav? Covjek je ocito doveden u klub za velike pare i to je greska. Nije pokazao nista za razliku od Pedra Leona, a Ronaldo igra strasno na toj lijevoj strani. Prije ce Pedro Leon igrati. Uz to, vjerujem da ce i Canales 4 mjeseca biti ispred Vaarta
Sta ces mu crtati? Napisao si mu samo ono sto je on tebi napisaoPortillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... lan-lukakuNail for Real je napisao/la: Otvorim ja navijacku stranicu, i tu pisem svoje zelje.isto ti dodje
segun he escuchado en las ser deportes, de 15.30horas a 16.00horas, el madrid tiene atado a un delantero que brillo bastante en el mundial, y que en 2 dias será presentado.
Trebal ti sta sad crtat?
Ta Defensacentral je imala vise spekulacija nego AS i Marca zajedno. Bas ce Llorente potpisati za Real i sjediti na klupi i bas ce Real za novog napadaca dati vise od 20 miliona eura
Robbena prodali za 25, Di Mariu doveli za 26Brnjoo je napisao/la:Ljudi, sto svi ubacujete Di Mariu u prvi sastav? Covjek je ocito doveden u klub za velike pare i to je greska. Nije pokazao nista za razliku od Pedra Leona, a Ronaldo igra strasno na toj lijevoj strani. Prije ce Pedro Leon igrati. Uz to, vjerujem da ce i Canales 4 mjeseca biti ispred Vaarta
Sta ces mu crtati? Napisao si mu samo ono sto je on tebi napisaoBrnjoo je napisao/la: Trebal ti sta sad crtat?
Ta Defensacentral je imala vise spekulacija nego AS i Marca zajedno. Bas ce Llorente potpisati za Real i sjediti na klupi i bas ce Real za novog napadaca dati vise od 20 miliona eura[/quote]
Imas to i na ASu i na Marci, da se razumijemo.
- Los*Blancos
- Kontakt:
A sad P.Leon pokazao protiv tamo neke Americe,LA i facaBrnjoo je napisao/la:Ljudi, sto svi ubacujete Di Mariu u prvi sastav? Covjek je ocito doveden u klub za velike pare i to je greska. Nije pokazao nista za razliku od Pedra Leona, a Ronaldo igra strasno na toj lijevoj strani. Prije ce Pedro Leon igrati. Uz to, vjerujem da ce i Canales 4 mjeseca biti ispred Vaarta
@Brnjo sto se tice nogometa i Real Madrida, ti si jedna 0
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Carvalho joins Real Madrid
A Chelsea statement read: "Chelsea Football Club can confirm it has agreed terms with Real Madrid for the transfer of Ricardo Carvalho. The transfer is subject to a medical and the player agreeing personal terms. Chelsea would like to thank Riccy for his six years of service, and we wish him well in his future career."
A Madrid statement read: "Real Madrid CF and FC Chelsea have reached an agreement for the transfer of Ricardo Carvalho.
"The player will be linked to Real Madrid CF the next two seasons."
The 32-year-old centre-half heads to the Spanish capital reportedly for a fee of around 8million euros.
Carvalho arrived at Stamford Bridge in the summer of 2004, following manager Jose Mourinho from Porto after winning the Champions League.
A Chelsea statement read: "Chelsea Football Club can confirm it has agreed terms with Real Madrid for the transfer of Ricardo Carvalho. The transfer is subject to a medical and the player agreeing personal terms. Chelsea would like to thank Riccy for his six years of service, and we wish him well in his future career."
A Madrid statement read: "Real Madrid CF and FC Chelsea have reached an agreement for the transfer of Ricardo Carvalho.
"The player will be linked to Real Madrid CF the next two seasons."
The 32-year-old centre-half heads to the Spanish capital reportedly for a fee of around 8million euros.
Carvalho arrived at Stamford Bridge in the summer of 2004, following manager Jose Mourinho from Porto after winning the Champions League.
Carvalho presao u Real? Nemoguce
Ma novinarska patka 100%Brnjoo je napisao/la:Carvalho presao u Real? Nemoguce
zar je moguce ?
i ja isto mislim (novinarska patka )
cudo mi da kupuju odpatke,pa zato napisah

cudo mi da kupuju odpatke,pa zato napisah
Ma sad kad je otisao otpadak je i to kakav 
Carvalho otpadak?junioR je napisao/la:zar je moguce ?
cudo mi da kupuju odpatke,pa zato napisah![]()
![]()
![]()
![]()
igracina jePortillo je napisao/la:Carvalho otpadak?junioR je napisao/la:zar je moguce ?
cudo mi da kupuju odpatke,pa zato napisah![]()
![]()
![]()
![]()
da je imalo dobar bio ostao bi
al et vama nije ni star (32)
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Karvaljo u odbrani uvijek za "dlaku" viši i bolji ---- 
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Potpisao je ugovor na dvije godine ne na 5. Tako da mislim da su godine najmanji problem, jos je u pitanju stoper a ne zadnji veznjak ili napadac.junioR je napisao/la:
igracina je![]()
hmmm..dobro et neka bude kako ti kazesPortillo je napisao/la:Potpisao je ugovor na dvije godine ne na 5. Tako da mislim da su godine najmanji problem, jos je u pitanju stoper a ne zadnji veznjak ili napadac.junioR je napisao/la:
igracina je![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zanetti je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca Intera sa 36 tako da ne znam u cemu je problem ??junioR je napisao/la:hmmm..dobro et neka bude kako ti kazesPortillo je napisao/la:Potpisao je ugovor na dvije godine ne na 5. Tako da mislim da su godine najmanji problem, jos je u pitanju stoper a ne zadnji veznjak ili napadac.junioR je napisao/la:
igracina je![]()
al et vama nije ni star (32),vidjet cemo u toku sezone
al mogli ste šta mladze naci
![]()
Mi zelimo trofeje? Onda sutite i gledajte kako to Mou radi
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo da znas pored Chelsea moj drugi klub za koji navijam je Real Madrid 
i ovde se ne radi o mojoj ljubomori ili mrznji!!! vec o tome kako mislim da nije ovo najbolje rijesenje
i ne mozes porediti Zanetti-ja i Carvalha...Zanetti je za njega klasa
i ovde se ne radi o mojoj ljubomori ili mrznji!!! vec o tome kako mislim da nije ovo najbolje rijesenje
i ne mozes porediti Zanetti-ja i Carvalha...Zanetti je za njega klasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.