Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
Po meni mu je mozda i prestrogo dao zuti, prije toga je bilo zescih startova, duela pa sudija nije reagovao...uz to sudija bi treba imati na umu one kojima prijeti suspenzija pa im ne davati karton osim ako zaista to zbog grubog starta zasluzi...Iniesta da je napravi 5 onakvih prekrsaja ne bi dobio zuti...ali dobro on je Iniesta-Barcelona...zato fudbal i jeste glup s obzirom da kriteriji nisu ujednaceni prema svim igracima, timovima.
Najgluplje pravilo je zbog zutih kartona da ne mozes igrati u finalu...kad se sjetim Nedveda, Riberyija i jos nekih...puu.
Stvarno mi se iz dana u dan sve vise gadi nogomet, sto zbog gresaka sudija, ne uvodjenja tehnologije preko glupih transfera, gola u gostima, zutih kartona i finala a mjesecima se boris za isto i san ti je...FUJ.
Cudi me da u NBA ne uvedu slicno pravilo...
Najgluplje pravilo je zbog zutih kartona da ne mozes igrati u finalu...kad se sjetim Nedveda, Riberyija i jos nekih...puu.
Stvarno mi se iz dana u dan sve vise gadi nogomet, sto zbog gresaka sudija, ne uvodjenja tehnologije preko glupih transfera, gola u gostima, zutih kartona i finala a mjesecima se boris za isto i san ti je...FUJ.
Cudi me da u NBA ne uvedu slicno pravilo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Velika steta. Ali dobro, u Ligi Prvaka ga cekaju velike utakmice sa Barcelonom, titulu u ligi ce isto uzeti, tako da se da ovo preboliti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Otkud vam to, nigdje niko nije prenio da neće moći igrati?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa sta i ako ne igra...ako uzme Juventus titulu uzet ce je i on...igro ne igro...kakva su to razmisljanja ako ne igra nece mu se pikat titulaGoalgetter je napisao/la:Velika steta. Ali dobro, u Ligi Prvaka ga cekaju velike utakmice sa Barcelonom, titulu u ligi ce isto uzeti, tako da se da ovo preboliti.
Ps....jesu ovog nablindanog ogulili ko zeca za dres...ovakvi isti se prodaju po 25 km
Masa je mama!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Mora najboljeg igraca cuvati za Barcelonu u utorak. Ocekivano.HankMoody je napisao/la:I večeras ga je Allegri ostavio na klupi.
Kako da nije vec ga 3 tekme cuva.
Nemoj da lazes ovaj "napaceni narod"Alipasino je napisao/la:Kako da nije vec ga 3 tekme cuva.
Igrao je prije 7 dana u prvih 11 vs Napolia.
Evo sad slobodnjak iz idealne situacije, s lijeve strane, 23m od gola...a njega nema...
Mislim da nije imao idealnu prilikubza slobodnjak bar 10 tekmi.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:ako ne bude igrao u utorak, cuva ga za revans
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad je tako jednostavno sto drugi ne zabijaju cesto iz slobodnjaka / asistiraju iz kornera?Moggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
Opet dovoljno da bude najbolji veznjak JuventusaMoggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
Nema niko muda da mu uzme korner i slobodnjak.Goalgetter je napisao/la:Kad je tako jednostavno sto drugi ne zabijaju cesto iz slobodnjaka / asistiraju iz kornera?Moggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gefufna sa dva profila protiv samog Goalgetter.Gefufna je napisao/la:Nema niko muda da mu uzme korner i slobodnjak.Goalgetter je napisao/la:Kad je tako jednostavno sto drugi ne zabijaju cesto iz slobodnjaka / asistiraju iz kornera?Moggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
preokupirani zapravo igranjem fudbalaGoalgetter je napisao/la:Kad je tako jednostavno sto drugi ne zabijaju cesto iz slobodnjaka / asistiraju iz kornera?Moggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
Zarathustra
- Goalgetter
- Kontakt:
Moja greska, ne pikaju se golovi iz slobodnjaka i asistencije iz kornera.Moggi je napisao/la:preokupirani zapravo igranjem fudbalaGoalgetter je napisao/la:Kad je tako jednostavno sto drugi ne zabijaju cesto iz slobodnjaka / asistiraju iz kornera?Moggi je napisao/la:pjanic : 50% slobodnjak 50% asist iz kornera
Bogami zajeba se Moggi pravo sto iskesira 32 Miliona na takvog igraca. Ne znam u sta je gledao kada ga je posmatrao on i skauti Juvea, a inace su poznati sa izuzetne transfere
Tolike pare ljudi dali, ispostavi se da su strasno pogrijesili i jos mu kao nagradu daju da pred svaku veliku tekmu, odmori dvije nebitne. Stvarno su ljudi zalutali u sport.
Ono sto mene interesuje otkud kod pojedinaca ovolika potreba za podcjenjivanjem necega/nekoga iz svoje drzave (mada mi je ovo uopste i upitno al eto)..da mi je samo vidjeti te face sat vremena pred tekmu, prilikom objavljivanja sastava...bas smo go vna, treba nas...
Ono sto mene interesuje otkud kod pojedinaca ovolika potreba za podcjenjivanjem necega/nekoga iz svoje drzave (mada mi je ovo uopste i upitno al eto)..da mi je samo vidjeti te face sat vremena pred tekmu, prilikom objavljivanja sastava...bas smo go vna, treba nas...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Omerta1921 i 28 gostiju.