PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Možeš ući sa bijelom članskom i nju posjeduju djevojke/žene i djeca. Nisam siguran za ovo, ali znam da ne možeš ući sa standardnom, bordo članskom za muškadiju. Ako ne vjeruješ, sutra kreneš sa mnom put Koševa i provjeriš.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesi ti oni tvrdio da je bilo 8500 ljudi nedavno?Eisenbahner1921 je napisao/la:Jesi ti ono pokrenuo akciju vracanja clanskih, pa cak i do avaza dodjoste?Evander je napisao/la: Ja ti sutra dam svoju clansku, AKTIVNU.
Udjes li sa njom na stadion, ja ti dam 100KM.
Do tad, ostajes obicni lazov.
Koliko je raje bilo na Grbavici?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7000, razocaran sam !
8500 je full kapacitet sugavice bio do otvaranja ustoka.
Kad je to osim derbija sugavuca puna bila?
Gdje prestaje logika, nastaju skretnicarski mitovi.
Malo vas matematika hebe

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Osim sto si lazov, ti si i debil.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima li jos neki klub da navijace sa clanskim karticama pusta na utakmicu, ili to rade samo komsije?
I stoji ti jos ona ponuda za sutra. Evo, povecavam nagradu na 200KM.
Udji sa clanskom i zaradi najlaksih 200KM u zivotu.
Mi smo ba finale kupa placali 15KM zapad, protiv Galate prijateljsku placali 15KM.
Do ove sezone i par utakmica, godinama unazad zapad je 10KM.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 apr 2017, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sto se izradiste vi sto ste vratili clanske kartice. Da niste, do kraja sezone bi gledali dzaba.
Životni saputnik! 1921
Lazove, ja ti sutra dam svoju AKTIVNU clansku, udji sa njom i imas 200KM od mene.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sto se izradiste vi sto ste vratili clanske kartice. Da niste, do kraja sezone bi gledali dzaba.
Do tad, ostajes lazov i smetljar.
Aaa provalio sam te. Imaš aktivnu člansku FKS, a nemaš sezonske, pa se neofirno raspituješ da li možeš sutra ući i gledati čarolije El Hebibija. Žalim druže, morat ćeš uzeti kartu.
-
- Kontakt:
Je li se sa clanskom moze uci na bilo koju tribinu ili je to tacno odredjeno?
Životni saputnik! 1921
Euforija, pizzde materine, pozitive, bla, bla i dodje ih jedva 3000.
Znas kad cete vi titulu slaviti pred preko 20 hiljada ljudi?
NIKAD!!!!
Ba nas kad euforija puca, nas u Gradacac ode 2000.
P.S. Zasto Amara Osima i dalje nema na Krmetnjaku?
NIKAD!!!!
- MocMahale444
Stvarno divovi ako vas fehimovci mlatnu onda ce biti pakao. Treba igrati protiv Zrinje maksimalno pa makar jedan bod kone nase drage.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Amar Osim, novi Domorocki. Jos jedna legenda koja je otjerana iz kluba.
Hoce li istok biti pun na derbiju?
Hoce al malo sutra.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hoce al malo sutra.
-
- Kontakt:
Je li samo aktivni clanovi ulaze dzaba sa clanskom karticom ili i oni neaktivni?Evander je napisao/la:Euforija, pizzde materine, pozitive, bla, bla i dodje ih jedva 3000.
NIKAD!!!!
Ja njega ubijem cinjenicama, on pocne izmisljati.. Smatrao sam te ozbiljnim forumasem !
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 09 apr 2017, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Osim gluposti i lazi, ne ocekujem da ces ista drugo i napisati.Eisenbahner1921 je napisao/la:Je li samo aktivni clanovi ulaze dzaba sa clanskom karticom ili i oni neaktivni?Evander je napisao/la:Euforija, pizzde materine, pozitive, bla, bla i dodje ih jedva 3000.
NIKAD!!!!
- MocMahale444
Pretjeruješ, druže. Ne može dva puta u godini kod njih.Evander je napisao/la:Amar Osim, novi Domorocki. Jos jedna legenda koja je otjerana iz kluba.
Hoce al malo sutra.
-
- Kontakt:
Dobrodosli na Grbavicu, u poslijednjih sedam godina, sest puta najposjeceniji stadion ! Obavezno kupite ulaznicu, jer vam clanske kartice na garantuju ulazak na stadion kao u neuspjesnijem dijelu Sarajeva !
Životni saputnik! 1921
Je li 8500 ljudi bilo neki dan kad si tvrdio? 
Objasni mi, o ti veliki matematicaru, kako bi 8500 ljudi, sjever niti dvije trecine nije bio popunjen, a maksimalni kapacitet stadiona bio bas tih 8500?
Ako je iko lagao o broju gladalaca, onda ste to vi, dok su nama redovno smanjivali.

Objasni mi, o ti veliki matematicaru, kako bi 8500 ljudi, sjever niti dvije trecine nije bio popunjen, a maksimalni kapacitet stadiona bio bas tih 8500?
Ako je iko lagao o broju gladalaca, onda ste to vi, dok su nama redovno smanjivali.
Što bih kupovao kada se može preko tranzita kroz šumu spustiti na jug? Jedino što postoji realna opasnost od napada divljih životinja. Endemska vrsta je Trozubi Švrakindolac.Eisenbahner1921 je napisao/la:Dobrodosli na Grbavicu, u poslijednjih sedam godina, sest puta najposjeceniji stadion ! Obavezno kupite ulaznicu, jer vam clanske kartice na garantuju ulazak na stadion kao u neuspjesnijem dijelu Sarajeva !
Ko brani Amaru Osimu da dolazi na krmetnjak?
Senad Misimovic.Evander je napisao/la:Ko brani Amaru Osimu da dolazi na krmetnjak?
Al fakat ne kontam..... Ja imam clansku Zelje.... Sve dosad sam placao karte. Koji sam ja kloc. Miske lopoveeeeeeee. Hocu da me kupi kineeeeeeez.
Pravda za ljljaljuuuuu.
Pravda za ljljaljuuuuu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.