Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako pitas za mene, jesam.TheHornet je napisao/la:Je li to otišao digimon da drugi acc?![]()
Nemoj zezati to je moj rezervni accEisenbahner1921 je napisao/la:Ako pitas za mene, jesam.TheHornet je napisao/la:Je li to otišao digimon da drugi acc?![]()
Evander je napisao/la:Jel to Amar Osim nema clansku, pa zato ne moze doci na krmetnjak?
Ko brani Amaru Osimu da dodje na stadion?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ako je tako, preporučujem mu " Red Point " u blizini stadiona. Moći će da čuje po zvucima sa stadiona kada je go, jer sa članskom neće ući garant.Medikament je napisao/la:Bekrić ima člansku i otišo je već na koševo da zauzme mjesto...
nebih da se mijesam..al' sto jes-jesšportski prijatelji iz lištice porucili: istok je naš
superhamid je napisao/la:Je li istina da nasi športski prijatelji iz Mostara veceras dolaze da ugase fk sarajevo?
najpostenije bi bilo da izvlace sibiceUoci polufinala kupa BiH: Ko je domacin na Grbavici?
Gosti iz Lištice tvrde: Istok je naš
Nije humor, istina je. Fk Malezijski Isprdak veceras prestaje da postoji. Samo vama jos to niko nije javio.Pantelija je napisao/la:superhamid je napisao/la:Je li istina da nasi športski prijatelji iz Mostara veceras dolaze da ugase fk sarajevo?oj humora hrvatsko-radničko-zeljeznicarskog....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.