FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 00:17

Nista od Vukotica. Ja sam i prije pisao da bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu,ali ima vazeci ugovor. Mi nismo poznati po tome da placamo odstete i onda pisi propalo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 apr 2017, 00:22

Dobro @Nea, mislim da imamo snage za duplu. Cisto sumnjam da ce puno miksati protiv Sirokog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 09 apr 2017, 00:31

Svi se slažemo da je umor naših igrača očit.Prvenstvo je važnije od kupa.Važan je i kup ali bojim se da 12 igrača ne može iznijeti polusezonu.Sad za Široki definitivno treba odmoriti gro igrača.Rezervisti mogu dole odigrati neriješeno.Dobri su to igrači.Znači na Pecari istrčat:
1.Kjosevski 2.S.Stevanović 3.Musa 4.Bokačini 5.Kerla 6.Hasanović 7.M.Stevanović
8.Radinović 9.Nikolić 10.Bekrić 11.Zakarić U drugom poluvremenu mogu se ubaciti trojica standardnih,da zamijene one standarne koji padnu fizički.Šteta što Stojanović i Crnov nemaju pravo nastupa i Stanić zbog kartona.Kud baš sad da nam fali Stanić ponajbolji igrač u posljednje vrijeme.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 00:35

Svaka cast za Zebu koji je sam trazio da igra iako je jucer imao samo jedan laksi trening. Uz to sve ubiljezi asistenciju.
Nadam se da ce do derbija biti potpuno zdrav. Covjek prekucava ovu ligu i sa 30+ godina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 09 apr 2017, 00:39

nellic07 je napisao/la:Svi se slažemo da je umor naših igrača očit.Prvenstvo je važnije od kupa.Važan je i kup ali bojim se da 12 igrača ne može iznijeti polusezonu.Sad za Široki definitivno treba odmoriti gro igrača.Rezervisti mogu dole odigrati neriješeno.Dobri su to igrači.Znači na Pecari istrčat:
1.Kjosevski 2.S.Stevanović 3.Musa 4.Bokačini 5.Kerla 6.Hasanović 7.M.Stevanović
8.Radinović 9.Nikolić 10.Bekrić 11.Zakarić U drugom poluvremenu mogu se ubaciti trojica standardnih,da zamijene one standarne koji padnu fizički.Šteta što Stojanović i Crnov nemaju pravo nastupa i Stanić zbog kartona.Kud baš sad da nam fali Stanić ponajbolji igrač u posljednje vrijeme.
Pa nisi dosao u polufinale kupa da bi igrao sa drugom ekipom :crazy: :crazy:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 apr 2017, 00:59

Plase se ljudi jbga :) bolje ista nego nista. Gledaj Slobodnih i Rome za 7 dana sve izgubise, Slobodni prosle, Roma ove. Umor i slab klupa, nadam se da to nece biti nas problem.
Maksimalno ce Slavkec "mozda" odmoriti Miru i Blagojevica koji bas nema snage zadnje 2.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 09 apr 2017, 01:00

Gazimo listicu i menstrualne :bih:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 09 apr 2017, 01:07

Sramotna posjeta večeras. Danas sam pisao o tome da je marketing u klubu zakazao (sad neka se upita koliko je radio da se simpatizeri privuku), ali nisam očekivao da će biti maksimalno 5.000 na tribinama (moja slobodna procjena). Mislio sam da će biti minimalno 7.000, a očekivao i do 9.000. Kakav šamar, jer ovo večeras je bila katastrofa. Duplo više nas je bilo kad nije bilo Istoka, recimo protiv Mladosti. Nije mi jasno zašto nije bilo više ljudi na Istoku. Kad se sjetim koliko se pisalo i pričalo o ovoj novoj tribini. I na kraju šta bi. Zjapila bi skoro prazna da nije onih sa desetogodišnjim kartama. Ispade da je bolje što je manje stolica nego što je prvobitno bilo predviđeno.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 09 apr 2017, 01:12

Hrasno1921 je napisao/la:eto u dvije tekme zarada od karata preko sto hiljada ... :opaopa:

slavko rece da je ekipa umorna, a ne da nije umorna :D

:salut:

slika
Blagojeviceva glava svjetlija od moje buducnosti
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 apr 2017, 01:22

Hvala igračima i stručnom štabu na pobjedi, ali yebo mater mogul' ja ikad rahat odgledat zadnjih 20-30 min utakmice na Grbavici , a ne vazda na rubu živaca u strahu da ćemo prokockat taj jedan go razlike.

Tačno bih se preporodio kad bi imali neku prednost od 2-3 gola razlike 20 minuta pred kraj, ovako ispušim svaku domaću utakmicu pola kutije cigara od nervoze. :mrgreen:

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 09 apr 2017, 01:41

Ko gura onog malog Hasanovica pa ono dijete imalo vise dodira sa protivnickim igracima nego sa loptom, katastrofa je mali ne moze on igrati smijesan je pa nek je nas.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 apr 2017, 02:39

Lose je ovo veceras bilo do bola. Ne mogu da shvatim strucni stab i izmjene nikako. Cemu sluzi Bekric na klupi koji nije vidio zelenog terena evo zadnje cetiri utakmice sto kuci sto na strani. Danas idealna prilika bila da se odmori i Zeba a gura se Radinovic koji je po vokaciji zadnji vezni na mjesto gdje je trebao i morao Bekric! Uvodi se Hasanovic koji vise voli slomit igraca ala onako nesto ko Culum nekad u Zelji nego ici na loptu a svi znamo da je ova Krupa zeznuta iz prekida. Hvala Bogu pa je ovo veceras završilo pobjedom, a sto neko vec rece ne sejcam se kad sam sjedio na grbavici s mirom i gledao utakmkcu od pocetka do kraja s nekom finom prednoscu vec u 60 min. Svaka je doslovno na rubu ludila.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 09 apr 2017, 06:32

Sandokan87 je napisao/la:Lose je ovo veceras bilo do bola. Ne mogu da shvatim strucni stab i izmjene nikako. Cemu sluzi Bekric na klupi koji nije vidio zelenog terena evo zadnje cetiri utakmice sto kuci sto na strani. Danas idealna prilika bila da se odmori i Zeba a gura se Radinovic koji je po vokaciji zadnji vezni na mjesto gdje je trebao i morao Bekric! Uvodi se Hasanovic koji vise voli slomit igraca ala onako nesto ko Culum nekad u Zelji nego ici na loptu a svi znamo da je ova Krupa zeznuta iz prekida. Hvala Bogu pa je ovo veceras završilo pobjedom, a sto neko vec rece ne sejcam se kad sam sjedio na grbavici s mirom i gledao utakmkcu od pocetka do kraja s nekom finom prednoscu vec u 60 min. Svaka je doslovno na rubu ludila.
e pa to i jeste draz svega toga. Imamo kontinuitet u osvajanju bodova ali nikad nisi nacisto kako ce zavrsiti kako protiv ovih "malih" tako i protiv ovih "velikih". Zato moramo otici na tribinu i bodriti klub i dati mu vjetar u ledja. A da znas danas je pobjeda nasa nebi mozda ni otisao posto bi ti bilo dosadno :D .
Sada bi se osvrnuo samo na mnoga pisanja i sa foruma rekonstrukcije stadiona gdje se spominju stadioni od 20k do 30k mjesta.
Ja to stvarno ne razumjem. Pa nama u drzavi netreba stadion veci od 10k. To je plafon narednih 20 god. A reprezentacija ako treba stadion vecih dimenzija neka ga sebi i napravi. Pratim posjetu kako je krenula liga za opstanak i za titulu pa nista specijalno. Sta vise ako nije i slabija posjeta.Nemogu razumjeti derbi kao onaj u mostaru izmedju zrinjskog i Zelje da nemoze privuci 10k gledaoca na tribine. Toliko o stadionima u BiH.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 apr 2017, 08:45

Vrlo jednostavan odgovor.

Nemaju ljudi šta vidjeti. Kvaliteta fudbala u našoj ligi je očajna.

Željo šampion!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 09:43

Kratke smo pameti. svi smo zaboravili gdje smo bili krajem Avgusta čini mi se kada je Kekec otišao a Slavko stigao. Da nam je neko tada rekao Europa na bilo koji način, svi bi objeručke prihvatili. Činjenica je da imamo trenera koji je ekipi vratio samopuzdanje, fizički ih kvalitetnije spremio, promjenom formacije donio i čvršću i stabilniju igru, ali igru u kojoj nema pretjerane ljepote. Nema ljepote, ali ima rezultata. Pa Slavko je od dolaska izgubio samo tekmu u Širokom čini mi se, to je bilo 30.10. I tada smo bolji bili i zaslužili najmanje bod.
Sa ovim želim reći da, što se mene tiče primarni cilj je ispunjen, a to je plasman u Europu.E sada dalje.....mjesecima pišem da me fakat kup ne zanima, i ako su imalo pametni od iduće godine koristiće ga za promociju mladih igrača, već od prvog kola i onih koji malo slabije igraju u ligi. Nije neka velika pamet, to svi rade, pa i u ligama gdje pobjednici kupa dobijaju i značajna finansijska sredstva, za razliku od nas. Protiv Širkog bi kombinovao sastav i odmorio bar 4 standardna igrača, Slavko zna koji su to, i zbog čega ih treba odmoriti.
Liga....iznenada smo upali u borbu za titulu iako ne blistamo. Slavko, sjedi sa Tucetom, i porazgovaraj još može "dati ruke" u ostatku sezone i tekmama koje su pred nama. Mislim da će biti teško, naravno igrice su u toku, ali sve je do nas. Imamo iskusnu ekipu koja ne bi smjela propustiti šansu koja nam se ukazuje. U svakom slučaju, tekmu po tekmu pametno i hladne glave. Čini mi se da su igrači počeli padati pod pritisak titule, bilo je sinoć dosta grča u igri, to se mora skinuti sa njih, posebno u derbiju. "Derbi"..da li polako dolazi vrijeme kada ga nećemo tako nazivati? Slušam, gledam, čitam, pričam sa rajom, i toliko nerealne priče, ljubomore i zavisti odavno nisam vidio. Neko ko derbije prati 40 godina fakat sam razočaran. Pitari su baš pukli, i svašta bi moglo biti u subotu. Kao uvertiru za tu utakmicu, oni imaju i tekmu večeras, i možda se nećete složiti sa mnom, ali ja bi volio da ih Zrinjski uzme, i da u lošoj atmosferi dođu u Dolinu. Ja sam od onih koji voli siguricu na derbijima, i većinom sam zadovoljan sa nerješenim, ali ako ih Zrinjski uzme siguran sam da ćemo ih i mi uzeti. U slučaju svih ostalih rezultata očekujem x u subotu.
Za kraj...rijetko kada se ukaže prilika da nakon onakvog starta sezone i minusa, jedna ekipa za 8 mjeseci izgubi samo jednu tekmu. Kombinacija kvalitete, sreće, znanja nam je pomogla da stignemo tu gdje smo, i nadam se da ćemo imati snage i pameti da izguramo do kraja i osvojimo titulu. Bio bi to veliki iskorak u daljnjoj organizaciji i napretku našeg Želje, i korak iznad sve konkurencije u Bosni i Hercegovini. A ako i ne bude tako, biće tuge, ali sa finansijskog aspekta Europa je nabitnija, a taj cilj više nije upitan....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2017, 09:46

Sandokan87 je napisao/la:Lose je ovo veceras bilo do bola. Ne mogu da shvatim strucni stab i izmjene nikako. Cemu sluzi Bekric na klupi koji nije vidio zelenog terena evo zadnje cetiri utakmice sto kuci sto na strani. Danas idealna prilika bila da se odmori i Zeba a gura se Radinovic koji je po vokaciji zadnji vezni na mjesto gdje je trebao i morao Bekric! Uvodi se Hasanovic koji vise voli slomit igraca ala onako nesto ko Culum nekad u Zelji nego ici na loptu a svi znamo da je ova Krupa zeznuta iz prekida. Hvala Bogu pa je ovo veceras završilo pobjedom, a sto neko vec rece ne sejcam se kad sam sjedio na grbavici s mirom i gledao utakmkcu od pocetka do kraja s nekom finom prednoscu vec u 60 min. Svaka je doslovno na rubu ludila.
Nije Bekric ni na klupi bio. Prvi smo i tesko je kritikovati jer na kraju je samo rezultat bitan. Od lose igre i nakon prespavane noci mene vise zalosti posjeta. Hocemo jug, hocemo fotelje na stadionu. Svima zajedno nam treba jednu veliku cunu u pakas zabiti. Sinoc shvatis zasto nam je stanje u drzavi kakvo jeste. Ne valjamo mi i dok se ne promijenimo bice nam ovako.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 apr 2017, 09:47

ja sam se poslije derbija u julu zarekao da neću više ići na derbije (na koševo ne idem od stotog) dok god ona nadrogirana pitarska stoka dolazi u zdenku, i znam još nekolicinu ljudi (od kojih skoro niko nema ispod 50 derbija) koji isto misle

vidjećemo koliko će ljudi biti u subotu....... svi očekuju pun stadion......

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 apr 2017, 10:14

Biće očekivano pun stadion.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 10:27

Ništa se još za subotu ne zna, niti broj navijača komšija, a ima opcija i da ne dođu nikako...što se nas tiče, mi ćemo napuniti stadion.

mohikanac123
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac123 » 09 apr 2017, 10:34

plavousrcu je napisao/la:
Nije Bekric ni na klupi bio. Prvi smo i tesko je kritikovati jer na kraju je samo rezultat bitan. Od lose igre i nakon prespavane noci mene vise zalosti posjeta. Hocemo jug, hocemo fotelje na stadionu. Svima zajedno nam treba jednu veliku cunu u pakas zabiti. Sinoc shvatis zasto nam je stanje u drzavi kakvo jeste. Ne valjamo mi i dok se ne promijenimo bice nam ovako.
Iskreno i realno. Kvalitet fudbala je los. Karte su preskupe za standard u drzavi. Ljubav prema klubu nije upitna, ali to ne moze svaku tekmu.npr ostvaranje istoka. Mozemo mi lagati jednu druge ali ovo sto je do sad vidjeno niti smo najspremniji a Boga mi ni najkvalitetniji

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 3 gosta.