FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 09 apr 2017, 11:53

Već rečeno sinoć koji sastav igra u srijedu, jbg drugo su naše želje i ideje ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 11:59

Mi ako zelimo pozitivan rezultat protiv Sirokog moramo bolje odigrati od onog sinoc.
Nema Siroki toliko losih igraca. Tu je onaj Menalo pa onda Zlomislic ili kako vec.
Slavko kaze da ce isti igrati ja cu mu vjerovati jer ce on odgovarati za bilo kakav rezultat. Isto tako je odgovoran za losu igru od sinoc.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 12:03

A odgovoran je i za pobjedu od sinoć, kao i za samo jedan poraz od kraja avgusta zar ne?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 12:03

Monci je napisao/la:A odgovoran je i za pobjedu od sinoć, kao i za samo jedan poraz od kraja avgusta zar ne?
Apsolutno. Zato sam i napisao za rezultat kakav god da je.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 apr 2017, 12:06

Rizikovati prvenstvo zbog kupa za mene je apsurd!

Ne bih se raspravljao ali ako nastavimo u ovome tempu sa skoro istih 11 umor će nas pokositi.

Edit. Zenzo, drugi put citiraj kako sam i napisao.

Kup nije toliko bitan!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 12:16

Kup u Bosni i Hercegovini je drugorazredno takmičenje, koje pobjedniku osigurava plasman u Euro ligu, dok poraženi dobije kitu za uho. Ne znam koliko finansijski dobijaju finalisti, ali mislim da nije neka cifra. Kako je naš cilj svake godine titula, odnosno minimalno Europa, smatram da to moramo kroz ligu uzimati, tako da kup gubi sav značaj. Neki bezvrijedni pehar od 30 kermi iz Skenderije, i lafo neko bitno takmičenje....niđe veze. Ove godine posebno, jer u subotu možda igramo ključnu tekmu za titulu (za prestiž sigurno) i a plan je da u srijedu damo maksimum u kupu. Nemam ništa protiv ako rezultati te dvije tekme budu pozitivni, samo se pitam šta ćemo ako ne bude tako? Možda bi se neki mnogo bitniji i relevantniji od mene isto tako trebali zapitati.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 apr 2017, 12:18

Kup.

Brotnjo.
Goražde
Radnik
Široki

Smiješno.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 12:21

Svaka utakmica u ligi je bas bitna. Sad kad smo na prvom mjestu trebamo snagu preusmjeriti na ligu. Da smo mi treci i sa velikim zaostatkom za prvim onda bi rekao da moramo se potpuno kupu okrenuti. Meni je draze da osvojimo ligu. Duplu krunu sa ovakvom ekipom ove godine je bas tesko ostvariti,a najveca mi je to zelja.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 12:22

Evo kolega je stavio ekipe koje smo prošli do sada....ovo ako ne možemo dobiti sa par izdanaka naše škole, i igračima sa manjom minutažom, rastjerat sve treba...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 apr 2017, 12:24

Da Široki ima ovakvu situaciju kao Željo ja bi volio da se kup izostavi. Zasto? Zato sto kup donosi "tek" Europu (ako se osvoji u finalu) koju ste vec i tako i tako osigurali, dok s druge strane prve mjesto u prvenstvu donosi Europu, naslov ali bome i 550 000€

S drug strane mozete ici na sve jer Europu vec imate. Ovisi kako razmisljaju u klubu.

Tribine na Pecari ce biti popunjene, nadam se dobroj utakmici pa nek bolji iz dvije tekme ide u finale.
Zadnja izmjena: brig, dana/u 09 apr 2017, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 09 apr 2017, 12:26

Sta kazu eksperti i insajderi da Slavko ne voli Bekrica? :lol:

Dabogda Slavko narednih pet godina bio trener, ovo pruzanje podrske Bogiju i uzimanje istog u zastitu zbog jedne lose odigrane utakmice i vise nego oslikava neke stvari, - "Petrovic sve voli" :rol:
Veceras kone igraju za nas X ili eventualna pobjeda kona, pa da se momacki posamaramo na derbiju, sve u svemu ne mogu da shvatim pricu koji pojedinci serviraju ali bas nikako tipa da KUP nije bitan, da treba ovo ili ono, hvala bogu tako ne razmislja niti Slavko, niti igraci a ni ljudi u klubu, idemo do kraja pa dokle stignemo, sve nam je bitno, nema opustanja na oba fronta !

@maldini3
Skoro sa svakom, upisali smo pobjede u svakoj, to sto nema neke pretjerena ljepote ili tika taka fudbala to okaci macku o rep, bodovi se pisu sve ostalo brisi, kakva li korist da gubimo a da igramo "lijep fudbal"? razumijem ja sta zelis reci, ali zna se sta je u ovom trenutku bitno, a to su bodovi i nista drugo ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2017, 12:28

Ne govori niko da treba otici u Siroki i pustiti im da nam peticu uvale. Treba u odnosu na sinocnji tim izmijeniti pet sest igraca kako bi se malo odmorili. Evidentno je da zadnjih pola sata fizicki padamo i na nasu srecu protivnici to nisu iskoristili. Vjerujem da i kombinovani tim moze izvuci dobar rezultat. Zapet ce rezervisti svim silama jer moze im to biti i probna za iducu sezonu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 12:32

plavousrcu je napisao/la:Ne govori niko da treba otici u Siroki i pustiti im da nam peticu uvale. Treba u odnosu na sinocnji tim izmijeniti pet sest igraca kako bi se malo odmorili. Evidentno je da zadnjih pola sata fizicki padamo i na nasu srecu protivnici to nisu iskoristili. Vjerujem da i kombinovani tim moze izvuci dobar rezultat. Zapet ce rezervisti svim silama jer moze im to biti i probna za iducu sezonu.
[emoji106][emoji106]

Mi ako zelimo da osvojimo ligu mi ne smijemo nijedan kiks do kraja napraviti jer ovdje ko prvi napravi kiks ispada iz utrke za titulu ako mu se ne poklope rezultati.
Tuce moze pomoci u srijedu. Mozda ne kao Zeba,ali sasvim pristojan posao bi odradio. Radinovic moze zamijeniti Markovica koji je ionako u malom padu formu.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 09 apr 2017, 12:44

plavousrcu je napisao/la:Ne govori niko da treba otici u Siroki i pustiti im da nam peticu uvale. Treba u odnosu na sinocnji tim izmijeniti pet sest igraca kako bi se malo odmorili. Evidentno je da zadnjih pola sata fizicki padamo i na nasu srecu protivnici to nisu iskoristili. Vjerujem da i kombinovani tim moze izvuci dobar rezultat. Zapet ce rezervisti svim silama jer moze im to biti i probna za iducu sezonu.
:thumbup:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 apr 2017, 12:48

Tako je. Odlična utakmica da i klupa platu zaradi.

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 apr 2017, 13:19

Ma Slavko je trener njemacke skole i ne prepusta taj nista slucaju,.vidjeli smo to i sinoc pored Zebine povrede on ga je gurnuo pa makar tih 60 min da odigra, samim tim forsira tih startnih 11 još od priprema, samim tim ce se i bolje uigrati. Slazem se da bi svih 6-7 igraca s klupe ravnopravna bila sirokom ali misljenja sam da ce Slavko opet izvesti sastav koji forsira od starta. Bar je tako radio i sa radnikom pa je taj isti radnik plod njegovog rada i danas u vrhu BH fudbala.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 13:27

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 09 apr 2017, 13:31

Posjeta ocajna :roll: U Sirokom , Bekric(C) , Nikolic , Bocca , Musa , Radinovic u prvoj :thumbup:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 apr 2017, 13:38

Je li nama opravdano ponisten gol ? Nisam nigdje vidio snimak tog gola,a nisam ni primjetio ofsajd kad je zabio Ivan.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 apr 2017, 13:40

LjoZee je napisao/la:Je li nama opravdano ponisten gol ? Nisam nigdje vidio snimak tog gola,a nisam ni primjetio ofsajd kad je zabio Ivan.
Opravdano poništen.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 7 gostiju.