BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Krivo im što momak navija za Željezničar, Sarajevski klub, pa ne dolaze, da može kako Troicki za našu repku da igra bila bi puna zenicka arena
-
thelightblue
- Kontakt:
Glava Damira je prazna kao zenicka arena.
Komentira svaki poen, ljut je zbog vinnera protivnika (!), a ovo ponasanje nakon breaka - bacanje reketa i ovo "one more time!", jedna velika sramota. SRAMOTA.
Komentira svaki poen, ljut je zbog vinnera protivnika (!), a ovo ponasanje nakon breaka - bacanje reketa i ovo "one more time!", jedna velika sramota. SRAMOTA.
Imam osjećaj da se do ujutro smjenjuju naši, ne bi mogli pobijediti ovog antipatičnog Dutcha
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovi momci prije mjesec dva igrali četvrtfinale atp 500 i ne moze da se sakupi raje barem pola arene da popuni.
Da dodje kombinovani sastav fudbalske repke da igra prijateljsku protiv Somalije bilo bi 10000 ljudi.
Da dodje kombinovani sastav fudbalske repke da igra prijateljsku protiv Somalije bilo bi 10000 ljudi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prepirke Zenica - Sarajevo i slično, ovdje staje!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Gori sam ja sto ovo gledam i nerviram se
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ode i drugi set. Gotovo je ovo nažalost. 
Ide u pet setova 100%
NIje je ni bilo. Barem ne na toj relaciji, vec jednostavno mora se napisati ova sramota.Unofficialpage je napisao/la:Prepirke Zenica - Sarajevo i slično, ovdje staje!
Max Allegri
Nikad on neće postati teniser koji će Nesro značiti u svijetu tenisa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ako se desi neko cudo i dobije ovaj mec iako je mala vjerovatnoca sve ove uvrede bice zaboravljene i bice jedan jedini najdrazi,najbolji msm kao i obicno na ovom forumu...a ako ne dobije bice seljacina i sramota za cijelu BiH sve do narednog dobijenog meca gdje ponovo postaje najdrazi najbolji i sve naj naj naj... (standardno pisanje na ovoj temi i tako u nedogled) 
Možda i ode ako sad do kraja 2. Seta ali bukvalno svaki poen rokne loptu na vrh tribine. Ima 15ak minuta da sebi dođe i da pokuša nešto.VGS je napisao/la:Ide u pet setova 100%
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja samo ne znam ko je njemu vazda kriv. Covjek miran i bolji od njega, sudije sasvim ok. Pomiri se s cinjenicom da igra duplo bolje od tebe i idi cekaj narednu utakmicu.
Re: RE: Re: BiH tenis
Ma jarane stace Haseea malo a i Damir ce se smiriti ne moze cijeli mec divljati. Sigurno je da nece u tri seta zavrsiti.samocelik je napisao/la:Možda i ode ako sad do kraja 2. Seta ali bukvalno svaki poen rokne loptu na vrh tribine. Ima 15ak minuta da sebi dođe i da pokuša nešto.VGS je napisao/la:Ide u pet setova 100%
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 09 apr 2017, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
NE ZASLUŽUJEMO TE DAMIREEE
-
thelightblue
- Kontakt:
Ne briga me rezultat, volio bih da izgubi ali postaje skroman, sa postovanjem sa protivnike, sudije i navijace kao je bio jos prije par godina.RafaGarros9 je napisao/la:Ako se desi neko cudo i dobije ovaj mec iako je mala vjerovatnoca sve ove uvrede bice zaboravljene i bice jedan jedini najdrazi,najbolji msm kao i obicno na ovom forumu...a ako ne dobije bice seljacina i sramota za cijelu BiH sve do narednog dobijenog meca gdje ponovo postaje najdrazi najbolji i sve naj naj naj... (standardno pisanje na ovoj temi i tako u nedogled)
A sa ovakom brukom i sramotom moze ici u qrac.
Dobija ovo Damir 100% ne brinite se.
Isto sto vi dajete sugavicu za dzabe, samo da vam dođe Dzeko, a od tenisera koji su igrali atp 500 trazite poVGS je napisao/la:Ovi momci prije mjesec dva igrali četvrtfinale atp 500 i ne moze da se sakupi raje barem pola arene da popuni.
10 000 KM po danu za oronulu Zetru. Trickog je nepotrebno komentarisat
Je l' ono Nefrid gore medju 'obicnom' rajom?
Damir se prepao Hasinog forhenda, kao da je Federer u najmanju ruku. I moj djed bi ga skontao sta ce odigrati.
Damir se prepao Hasinog forhenda, kao da je Federer u najmanju ruku. I moj djed bi ga skontao sta ce odigrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.