BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Znao je Damir da je ova Haaseova lopta kod gem lopte na 5-4 bila dobra, ali reakcija je ovakva bila čisto da sutkinja ne ponovi poen... što je realno trebalo da se desi 
Rekoh ja da ne moze ovo u tri seta.
Hajdeeeee Damkeeeee iskoristi ovaj momenat ako ode u peti set pobjedjuje sigurno
Odvratni holandjani fuj.
Hajdeeeee Damkeeeee iskoristi ovaj momenat ako ode u peti set pobjedjuje sigurno
Odvratni holandjani fuj.
Znači samo je stao i počeo igrati tenis. Evo ga sad Hasse pjeni ko piva
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bravo Dzumi, ajdeee sada ga zadaj
ebo ih led holandski, smorili su vise u piccku materinu
Pa stvarno mi nisu jasni ebote... pa de ako navijas za Damira navijaj uvijek pa i kada gubi , kada ga protivnik ubija, a ako tada ne navijas nemoj navijat ni kada pobjedjuje... jednostavnoRafaGarros9 je napisao/la:Evo napokon neko ko gleda slicnim ocima kao ja...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:steta, ideo dalje![]()
i poserem vas sve koji sada serete Damirukada pobjedi najbolji je, kada izgubi najgori je, nema pojma, psihopata
![]()
problem je sto niko zapravo nema svoje misljenje i pisu ono sto moraju pisati...danas je ovo sutra je ono jednostavno vecina ga ljubi i serre u isto vrijeme i ja se pitam pa kakvo ti ljudi imaju zapravo misljenje o njemu...Ali znam da imaju isto kao ja al kao sto sam rekao moraju pisati ono sto pisu...
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 09 apr 2017, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
remA1 je napisao/la:Znao je Damir da je ova Haaseova lopta kod gem lopte na 5-4 bila dobra, ali reakcija je ovakva bila čisto da sutkinja ne ponovi poen... što je realno trebalo da se desi
Max Allegri
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma upravo to druze...al djaba kad niko ovdje nije pravi navijac i svi za njega misle kao i ja da je necovjek i ovo i ono al pisu ono sto pisu samo radi odrzavanja nika i svog "ugleda" na forumu...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bravo Dzumi, ajdeee sada ga zadaj![]()
![]()
Pa stvarno mi nisu jasni ebote... pa de ako navijas za Damira navijaj uvijek pa i kada gubi , kada ga protivnik ubija, a ako tada ne navijas nemoj navijat ni kada pobjedjuje... jednostavnoRafaGarros9 je napisao/la:Evo napokon neko ko gleda slicnim ocima kao ja...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:steta, ideo dalje![]()
i poserem vas sve koji sada serete Damirukada pobjedi najbolji je, kada izgubi najgori je, nema pojma, psihopata
![]()
problem je sto niko zapravo nema svoje misljenje i pisu ono sto moraju pisati...danas je ovo sutra je ono jednostavno vecina ga ljubi i serre u isto vrijeme i ja se pitam pa kakvo ti ljudi imaju zapravo misljenje o njemu...Ali znam da imaju isto kao ja al kao sto sam rekao moraju pisati ono sto pisu...
Evo poveo 6-5 vec je majstor,legenda i sta vec ne...
Mamu im seljacku holandsku yebem. Zar neko moze Damira pljuvati zbog ovakvih g.ovana.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nismo ni mi bolji, nesportski sa obje strane, a Damir umjesto da se smiri on samo ronda i pametuje nakon svakog yebenog poena, jesi mazga yebo ti sebe.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ja navijam za Dzumija kao lud, kada izgubi znam bit sjeban skroz, jer je nas Bosanac, predstavlja nas na svim velikim turnirima, u TOP100 je, iako me nekada opasno nervira radi svog ponasanja ali yebiga takva je osoba i dosta je takvih igraca na svijetu... Ali ima na ovom forumu i previse likova koji kada Dzumi dobija svi navijaju za njega, lud za njim, kada gubi sve lose prema njemu, i evo sada je taj isti slucaj...RafaGarros9 je napisao/la:
Ma upravo to druze...al djaba kad niko ovdje nije pravi navijac i svi za njega misle kao i ja da je necovjek i ovo i ono al pisu ono sto pisu samo radi odrzavanja nika i svog "ugleda" na forumu...
Evo poveo 6-5 vec je majstor,legenda i sta vec ne...(o tome ja pricam)...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ovo ako ode u 5. set,pobit će se. A ako koji čudom Damir pobjedi,Mirza i onaj DeBeker mogu šakama rješit prolaz.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Damireeeeeeeeeeee ne mozes hljebaa !!!!!!!!!!!!!! Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee po pobjedu sadaa
FK Sarajevo !
-
thelightblue
- Kontakt:
na seljacki nacin predstavljaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja navijam za Dzumija kao lud, kada izgubi znam bit sjeban skroz, jer je nas Bosanac, predstavlja nas na svim velikim turnirima, u TOP100 je, iako me nekada opasno nervira radi svog ponasanja ali yebiga takva je osoba i dosta je takvih igraca na svijetu... Ali ima na ovom forumu i previse likova koji kada Dzumi dobija svi navijaju za njega, lud za njim, kada gubi sve lose prema njemu, i evo sada je taj isti slucaj...RafaGarros9 je napisao/la:
Ma upravo to druze...al djaba kad niko ovdje nije pravi navijac i svi za njega misle kao i ja da je necovjek i ovo i ono al pisu ono sto pisu samo radi odrzavanja nika i svog "ugleda" na forumu...
Pa kakav je ovo mentalni sklop 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Auuu, hajde sad, imam osjecaj da ga imas! Kad si neki dan izvukao onog Koreanca, sta je ovo za tebe! 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Hajdeeee Dzumi idemooo
ima dosta igraca u svijetu koji se 300 puta gore ponasaju od njega...
De nas ti predstavi bolje majstorethelightblue je napisao/la:na seljacki nacin predstavljaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja navijam za Dzumija kao lud, kada izgubi znam bit sjeban skroz, jer je nas Bosanac, predstavlja nas na svim velikim turnirima, u TOP100 je, iako me nekada opasno nervira radi svog ponasanja ali yebiga takva je osoba i dosta je takvih igraca na svijetu... Ali ima na ovom forumu i previse likova koji kada Dzumi dobija svi navijaju za njega, lud za njim, kada gubi sve lose prema njemu, i evo sada je taj isti slucaj...RafaGarros9 je napisao/la:
Predstavlja nas u najboljem mogucem svjetlu. Ko ga ne voli ne mora ga ni pratiti, seratori.
Hajde majstore mozes ti to
Sam neko sa famoznom životnom energijom se može vratitit u ovakvom meču.
Bravo Džumi sada ga slomi.
Bravo Džumi sada ga slomi.
Dobro je nije puno heheheQUARTERBACK je napisao/la:malo smo se iznervirali hhehehhe
Ludjak nas, toliko je lud da mi je vise to simpaticno iako me prije nerviralo
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
VGS je napisao/la:Predstavlja nas u najboljem mogucem svjetlu. Ko ga ne voli ne mora ga ni pratiti, seratori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.